Jump to content

Да ли перете веш недељом?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

• Одговори 415
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Снежана рече

nećeš imati pojma dok ne opereš gomilu prljavog veša i ne ispečeš par stotina palačinki :smeh1:

Seratori koji samo mudruju o braku, a dan staža nemaju. Što je najgore, nisu ni klinci :smeh1:.

Naravno, sve muškarci.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Djapa рече

da bre, samo fićfirići znaju istinu i smisao ?

Nisu fićfirići već ljudi sa iskustvom. Ko je vama kriv što ste sprcali silne godine u dupe bez ikakvog pojma o m-ž odnosima pa mudrujete o braku bez dana iskustva :smeh1:.

Msm, nije smisao života u braku i porodici, ali ako hoćeš da filosofiraš-prvi uslov je da primirišeš situaciji o kojoj mudruješ. Ne da sprcaš 30 godina u dupe, ne razmišljaš o ženidbi i vređaš ljude u braku.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Djapa рече

da bre, samo fićfirići znaju istinu i smisao ?

dobro ne treba ići u krajnosti, ali mi je nezamislivo da muškarac u 21. veku ne zna da uključi veš mašinu i još da se hvali sa time.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

dobro ne treba ići u krajnosti, ali mi je nezamislivo da muškarac u 21. veku ne zna da uključi veš mašinu i još dase hvali sa time.

Nemoj sine mama će :smeh1:. I posle prave reportaže zašto ljudi u Srbiji žive sa roditeljima pod stare dane. Pa ni ja se ne bih udavala da sam imala ličnu poslugu :smeh1:. Bolelo bi me uvo za sve ove obaveze...sad ja kao trudna, peglam veš i te trivijalnosti ... :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Djapa рече

bez vas bi moj zivot izgubii svaki smisao, ako skrratite jezik malo, mozda vam i palacinke napravim . ??

Ti si još tu :D?

Koja si ti alapača, moraš svakoj ženi da odgovoriš :smeh1:. Koji će nam moj palačinke???

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...