Justin Waters Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Ako je otac rekao da su dve pumpe kostale 600 000 dolara onda je masno slagao. Dobili su mnogo novca, skoro 2,5 puta vise nego sto je trebalo za kompletan tretman. Da, nije lako ovoj familiji, izgubili su voljeno dijete nakon toliko borbe, ali takodjer postoje i drugi roditelji koji isto tako pate kao sto su i oni patili u nezivjesnosti hoce li skupiti dovoljno finansijskih sredstava da plate lijecenje koje ce spasiti zivot. Proslo je 4 mjeseca od smrti Tijane, roditelji i dalje cute, a to je malo zalosno jer pojavljuje se sumnja da mozda zele da zadrze taj novac za sebe. Pojedini ljudi ih opravdavaju time sto oni sada pate i toliko su skrhani da ne mogu da misle sta ce da urade s tim novcem sad. Jeste, njihovom bolu treba saosjecanje, ali isto tako ako su ljudi to ih nece poremetiti da sto prije taj novac preusmjere na drugu bolesnu djecu koji itekako potreban. Trazili su javno pare sad treba i javno da se izjasne zele li taj novac zadrzati za sebe ili ce ga preusmjeriti za lijecenje druge bolesne djece. Javnost, tj donatori najprije sasvim sigurno zele da znaju sta ce se desiti sa novcem koji nije upotrebljen za lijecene Tijane. Jesu mediji bljutavi, senzacionlisticki, ali isto tako ti mediji su i dijelom doprinijeli toj uspjesnoj akciji, stalnim novinskim clancima, kada se sakupio sav potrebni novac i vise od toga. Dakle nije sad pitanje zasto mediji nesto rade, mediji su mediji takva im je priroda posla, pitanje od velikog znacaja i za povjerenje ljudi za neke druge slicne akcije u buducnosti jeste zasto tijanini roditelji cute, evo vec cetiri mjeseca? Crveni Baron and feeble је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Цитат Proslo je 4 mjeseca od smrti Tijane, roditelji i dalje cute, a to je malo zalosno jer pojavljuje se sumnja da mozda zele da zadrze taj novac za sebe. Pojedini ljudi ih opravdavaju time sto oni sada pate i toliko su skrhani da ne mogu da misle sta ce da urade s tim novcem sad. Jeste, njihovom bolu treba saosjecanje, ali isto tako ako su ljudi to ih nece poremetiti da sto prije taj novac preusmjere na drugu bolesnu djecu koji itekako potreban. Trazili su javno pare sad treba i javno da se izjasne zele li taj novac zadrzati za sebe ili ce ga preusmjeriti za lijecenje druge bolesne djece. Javnost, tj donatori najprije sasvim sigurno zele da znaju sta ce se desiti sa novcem koji nije upotrebljen za lijecene Tijane. Potpisujem. I isto sto bi dodao na pricu jeste da su roditelji rekli jos davno da ce posto njima taj novac nije pomogao da ce preusmeriti za pomoc deci kojoj taj novac moze pomoci. Ono sto je isto tako bljutavo jeste i to sto otac je do sad dao 2 ili 3 izjave za medije i nijednom do sad nije odgovorio konkretno sta je sa parama,gde su pare,da li ce pare preusmeriti za drugu bolesnu decu. Vec sam video te prozivanje politicara,te prozivanje Karodjordjevica,te ko kisa oko Kragujevca. Poenta neka porodica izadje javno i kaze gde je novac,sta je tacno problem,da li ce ostaviti za sebe ili preusmeriti i ovaj ceo slucaj se zavrsava,ovako 3 intervjua bez i jednog odgovora,a kreira se ili krajnost da su svi sigurni da su ti ljudi sramnici koji uzimaju pare namenjene za njihovo preminulo dete ili da su svi kojima je nesto cudno oko ovog slucaja sramnici koji su zli i koji prave problem neduznim ljudima koji su preziveli takvu jednu uzasnu stvar,kao sto je to sto im je dete preminulo,nazalost. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Требало је на почетку акције утврдити шта ће се радити с новцем, који се скупи више од потребне суме. Ово треба да постане правило за будуће акције, да се на крају кад дође до излечења, каже колико је новца скупљено, колико потрошено и шта радити с вишком новца. Да ли је он власништво лица којима је дат или га треба преусмерити некоме коме је помоћ исто тако потребна. Dragi and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 On 9. 11. 2013. at 19:18, о.Небојша рече Требало је на почетку акције утврдити шта ће се радити с новцем, који се скупи више од потребне суме. Ово треба да постане правило за будуће акције, да се на крају кад дође до излечења, каже колико је новца скупљено, колико потрошено и шта радити с вишком новца. Да ли је он власништво лица којима је дат или га треба преусмерити некоме коме је помоћ исто тако потребна. Za pocetak to nije moglo tako,jer se nije znalo koliko ce trebati intervencija za malu Tijanu,nazalost posle je preminula,ali roditelji su obecali da ce sav novac dobijen na humanitaran nacin isto dati drugoj deci koja su bolesna. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Uz svo postovanje, bitno je da istina izadje na videlo. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 On 9. 11. 2013. at 19:42, МилошБГ рече Za pocetak to nije moglo tako,jer se nije znalo koliko ce trebati intervencija za malu Tijanu,nazalost posle je preminula,ali roditelji su obecali da ce sav novac dobijen na humanitaran nacin isto dati drugoj deci koja su bolesna. a što misliš da neće da proslede novac ? Gordana . је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 9, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 Људи, мени је све ово такјо страшно еј бре! Аман, људима је умрала кћи! Да сам на њиховом месту, ја не бих знао како се зовем! Треба оставити људе на миру... Немојте веровати олако медијима, нарочито не Куриру. YOKA, Gordana ., Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 On 9. 11. 2013. at 20:04, Mironosica рече a što misliš da neće da proslede novac ? Ne mislim ja nista,niti sam to rekao. Samo sam rekao da u 3 intervjua koja sam ja video od roditelja pokojne Tijane nije bilo jasnog i direktnog "Gde je novac" "Sta je sa novcem" i sta nameravaju sa novcem. Sve je bilo ko kisa oko kragujevca,pa tu je,pa nije,pa ovako je pa onako je,politicari su ovo,Karadjordjevi su ono. Ja sam samo to komentarisao,kao sto vidis gore. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 On 9. 11. 2013. at 20:06, Иван Цветковић рече Људи, мени је све ово такјо страшно еј бре! Аман, људима је умрала кћи! Да сам на њиховом месту, ја не бих знао како се зовем! Треба оставити људе на миру... Немојте веровати олако медијима, нарочито не Куриру. Oce,ko o tome prica? Mislim sto koristite njihovu tragediju i zalost za ovako nesto? Naravno da je to tuga nevidjena,medjutim istina mora izaci na videlo. Da li ja koji bi voleo da se sav taj novac koji je skupljen na human nacin da bi se pomoglo njihovoj cerci i koji nazalost nije pomogao,prosledi drugoj bolesnoj deci kojih je nazalost premnogo ovde i kojima moze da pomogne,neko ko ne razume njihovu tragediju i ne shvata sta im se desilo? Klasicna zamena teza. U suprotnom ce mnogo dece umirati zato sto narod nece davati pare jer je na ovom primeru video muljanje i razne stvari,tako da istina mora da izadje na cistac. I ja nisam nijednom rekao da verujem kuriru, komentarisao sam izjavu oca. A ovo kod vas je klasicna zamena teza. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 bogme na kraju onog drugg teksta na 2. strani piše da je Извор: Политика Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 On 9. 11. 2013. at 20:08, МилошБГ рече Ne mislim ja nista,niti sam to rekao. Samo sam rekao da u 3 intervjua koja sam ja video od roditelja pokojne Tijane nije bilo jasnog i direktnog "Gde je novac" "Sta je sa novcem" i sta nameravaju sa novcem. Sve je bilo ko kisa oko kragujevca,pa tu je,pa nije,pa ovako je pa onako je,politicari su ovo,Karadjordjevi su ono. Ja sam samo to komentarisao,kao sto vidis gore. Цитат Tijanin otac: Nema svrhe pričati o ovomeNa naša brojna pitanja u minulih sedam dana vezi s ovim slučajem, Tijanin otac Nebojša Ognjanović odgovorio je „Blicu” samo kratkom SMS porukom: „Nikakve informacije nećemo davati, jer nema svrhe. Zapitajte se i vi zašto ova priča ide baš sada? Dobro znate da je račun za pomoć maloj Tijani otvoren na njeno ime, ne radi se o fondu, i da je nakon smrti vlasnika računa potrebno ispoštovati zakonsku proceduru koju sprovodi nadležni sud. Znači, nema nikakvog pražnjenja računa!” Na pitanje „Blica” da li može da bude precizniji, Nebojša Ognjanović je odgovorio: „Nemamo komentar.” molim te nemoj da citiram tvoje postove sa drugih tema o novcu koji je uplaćen Otac Ivan mi uze reč iz usta zamisli samo sebe u toj situaciji , da li bi ti uopšte pomislio na novac ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 9, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 @@МилошБГ, Хајдемо овако: Нека прође још мало времена... па да се види шта и како је. Ово је заиста медијско черечење, како је у наслову поставио брат Жељко. antics, Gordana . and Dragi је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 On 9. 11. 2013. at 20:12, Славен рече bogme na kraju onog drugg teksta na 2. strani piše da je Извор: Политика I Politika je rezimska kuca. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 On 9. 11. 2013. at 20:13, Mironosica рече molim te nemoj da citiram tvoje postove sa drugih tema o novcu koji je uplaćen Otac Ivan mi uze reč iz usta zamisli samo sebe u toj situaciji , da li bi ti uopšte pomislio na novac ? Naravno da ne bi pomislio na novac. Ali kakve veze imam ja sa tim? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2013 E i vrsite klasicnu zamenu teza.... Znaci ne shvatate poentu svega ovoga sto se desava i oko cega se digla fama,sutra ce mnoga deca ostati bez sredstava jer ce ljudi imati na umu da su pomagali pre par godina pa da to nije ispalo kako je trebalo. Time niko ne dira njihovu tragediju,zalost i svu tugu koja im se desila,pa bar ja koji sam roditelj a i da nisam mogu samo zamisliti tu tugu. Ali koje su vam price to? Da ja ne bi ni da sam na vlasti krao,pa vidim da ljudi grabe i sakom i kapom,da ja da sam doktor ne bi dao vise cistostatike devojcici od 2 godine,ali da imam u famiiliji devojcicu koju su kljukali doktori istim i koja ne moze da ustane iz kreveta,da ja ne bi koristio sredstva iz humanitarnih akcija za svoju koristi ali da ima mnogo ljudi neki su i u zatvoru koji su isto cinili,da ja ne bi nikad mnogo stosta,sto se u realnom svetu desava. Roditelji mogu da zavrse ovu famu i farsu istog trenutka kad je i pocela,mogli su izaci u javnost i reci to to to,na racunu je toliko i toliko mi sa parama cemo uraditi ovo i ovo i cao. A ne da oko svakog pitanja kruze kao kisa oko Kragujevca i da tako podgorevaju sumnju da se tu nesto sumnjivo i cudno desava. I boli me uvo,da se ja pitam ne bi ovakve stvari nikad pokretao ne ne znam sto nego ne bi rizikovao da iz ovakvih stvari izadje svaka buduca sumnja u svaku humanitarnu akciju. Dragi and feeble је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука