Justin Waters Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Ne bih se mogao sloziti ako je drugi slucaj po sredi, a verovatno da jeste. U pitanju je slabost. Hoces da kazes muka ih natjerala, ili nisu nista znali ko i sta je uplacivao pa tek kasnije su saznali da ih je neko uvalio u nevolju? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Necu sad da nagadjam, ali kad skotovi namirisu pare ili ces da igras po njihovim pravilima ili te nece biti, i nema nekog izbora, osim u akcionim filmovima. Svestan si da su svi na polozaju korumpirani, od policajaca do sudija, treba razmisljati realno. Sto se tice slucaja Rebraca, to je isto bila prevara, ta devojka mislim da nije nista bila kriva. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Дина, слажем се са тобом стопосто...а када одбију да играју по правилима онда их сатанизују, јелте. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Oprosti,to je ono gledas komsu da prebija zenu i neces prici da mu kazes nemoj to da radis,jer Bog ce njemu suditi. I ti gledas svoja posla. Видиш, сад ти замењујеш тезе. На коју фору си изједначио спречавање насиља са одлуком да некоме нешто дајеш? И кад дајете, дајете ли због себе или дајете због онога коме дајете? Ако дајете због себе, какву награду очекујете? Је л` награда полагање рачуна? Mironosica and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Карађорђевићи хтели да отму новац од Тијаниног оца! : http://www.crveneberetke.com/karadjordjevici-hteli-da-otmu-novac-od-tijaninog-oca/ Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Izgleda im zafalilo za masonski bal... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Видиш, сад ти замењујеш тезе. На коју фору си изједначио спречавање насиља са одлуком да некоме нешто дајеш? И кад дајете, дајете ли због себе или дајете због онога коме дајете? Ако дајете због себе, какву награду очекујете? Је л` награда полагање рачуна? Apsolutna zamena teza od tebe. Moja poruka uopste nema veze sa humanoscu kao sto se vidi i iz citirane poruke na koju sam odgovorio,zato apsolutno si promasio svaki smisao. Ovo je moj odgovor bio na poruku mironosice da svako treba da gleda svoja posla i da se ne uplice u ono sto nije njegova stvar,a Bog neka sudi i nije mi jasno kako si pomislio da to nije odgovor na to nego na nesto peto. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Apsolutna zamena teza od tebe. Moja poruka uopste nema veze sa humanoscu kao sto se vidi i iz citirane poruke na koju sam odgovorio,zato apsolutno si promasio svaki smisao. Ovo je moj odgovor bio na poruku mironosice da svako treba da gleda svoja posla i da se ne uplice u ono sto nije njegova stvar,a Bog neka sudi i nije mi jasno kako si pomislio da to nije odgovor na to nego na nesto peto. То би попило воду да је тема уопштена о мешању у туђе послове. Овако, тема је јасна и коментар је у вези са темом а не о уопштеним ставовима. Тако да ... ултра мега гига замена теза од тебе (Али пази конструкцију "замена теза од тебе"!) Кад видиш муслимана да се моли, хоћеш ли му прићи и рећи да греши? Е, о таквом мешању је реч. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 То би попило воду да је тема уопштена о мешању у туђе послове. Овако, тема је јасна и коментар је у вези са темом а не о уопштеним ставовима. Тако да ... ултра мега гига замена теза од тебе (Али пази конструкцију "замена теза од тебе"!) Кад видиш муслимана да се моли, хоћеш ли му прићи и рећи да греши? Е, о таквом мешању је реч. Ok sada sam siguran da si zlonameran. Ako nista bar to je de fakto. Postavis pitanje ja ti kazem da nisam na to mislio vec na nesto sto sam i citirao u poruci a ti kazes a ne ne bas si na to mislio znam ja. Dobro. Tema jeste ta,ali ovde se vode razgovori i diskusija. Oprosti,ali nisu ljudi ovde roboti pa sto im zadas to radi,vec je diskusija jedna koja ide u vise pravaca. I kul potrudicu se da pravim vise pravopisnih gresaka u brzini kuckanja,da bi bar imao neki argumenti( i sam namerno dodao,eto da imas nesto) Da ne bi neko pomislio sto ti pises u tvom prevodjenju jeste istina svako ima ovde da procita diskusiju mene i mironosice i na sta se to odnosilo,tebi svakako ne vredi objasnjavati posto ocigledno si unapred odabrao sta je po sredi i sta je jedino moguce po sredi. Za ostale ako ima nekog ko je u nedoumici ovo je diskusija,a moj odgovor je bio apropo toga da svako treba da gleda svoja posla,da se ne mesa i Bog ce da sudi,na to je moj odgovor bio da tom logikom kad vidis da komsija bije zenu ili da neko pljacka pare stecene putem humanitarne akcije treba okrenuti glavu i ne mesati se,a Bog ce da sudi. https://www.pouke.org/forum/topic/30092-%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%98%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%99%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%BD%D0%B5-%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BA%D1%83%D1%80/page-4 Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Карађорђевићи хтели да отму новац од Тијаниног оца! : http://www.crveneberetke.com/karadjordjevici-hteli-da-otmu-novac-od-tijaninog-oca/ Ово тешко да је истина, пре нека црвена подметачина... Људи имају сасвим довољно пара... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 ili da neko pljacka pare stecene putem humanitarne akcije ocigledno si unapred odabrao sta je po sredi i sta je jedino moguce po sredi. Без коментара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Bolje i to nego da mi pripisujes nesto sto nisam rekao ni pomislio. Pritom u zemlji Srbiji nije nista cudno da se pare od humanitarne akcije pljackaju,1999 svi paketi humanitarne pomoci koji su bile za ugrozeni srpski narod su prodavani i nije doslo do ugrozenih,a o nekim drugim stvarima da ne pricam,a nema ih malo. A vidimo da je i ovde mnogo toga cudnog,Sergeja ne volim ali postujem posto je on bio jedan od predvodnika cele akcije a vidim sta on prica o celoj ovoj situaciji i da je i njemu mnogo toga cudnog. Bitno je da si ti uveren sta ko misli,zru izrodio i prozorljivce. Uzdravlje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 zru izrodio i prozorljivce. neko pljacka pare stecene putem humanitarne akcije Свако добро и теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Pa da napisao si bez komentara,misleci da sam mislio na ovaj slucaj,ali nisam posto jos nista nije razjasnjeno vec sam mislio na mnoge druge zloupotrebe humanitarnih akcija koje su dokazane. Od pomoci i paketa upucenih ugrozenom stanovnistvu do raznih Rebraca i jos raznih fondacija. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука