Jump to content

О најважнијем проблему у Србији се највише ћути

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мени није јасно о каквих 100 еура се ради. Колико знам, незапослене породиље не добијају никакву месечну накнаду.

Добија се једнократна помоћ - у Београду, незапослена породиља добије 50.000 дин., и то је све. Дечији додатак месечно износи 2.500 дин.

С тим парама се ништа не може. Једнократна помоћ се потроши за трен ока, док је дечији додатак мизерија.

Милане, ништа лично, али ви доле не знате да решавате проблеме. Ево зашто. Ако су проблем 100 евра што касне девет месеци, онда тај проблем би требало прво решити. Када се тај проблем реши, онда вреди поставити питање износа дечјег додатка и колико се са тим парама нешто може, за колико времена се потроши итд. Ако нисмо добили тих 100 евра...то је сад, није прошлост и није будућност. Зашто 100 евра касне 9 месеци?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Србију треба да населе многољудни народи. Индијци, Кинези, итд.

Japanci bi bolje odgovarali. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

али ви доле не знате да решавате проблеме. Ево зашто. Ако су проблем 100 евра што касне девет месеци, онда тај проблем би требало прво решити. Када се тај проблем реши, онда вреди поставити питање износа дечјег додатка и колико се с тим парама нешто може, за колико времена се потроши итд. Ако нисмо добили тих 100 евра...то је сад, није прошлост и није будућност. Зашто 100 евра касне 9 месеци?

kako misliš da se reše ti problemi ?

izborima ? 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

kako misliš da se reše ti problemi ?

izborima ? 

У уводном тексту пише да се локална самоуправа се правда речима да и они добијају све мање новца од државе за те намене.

Локална самоуправа пребацује одговорност на државу. Да ли је локална самоуправа део државног апарата?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Мени није јасно о каквих 100 еура се ради. Колико знам, незапослене породиље не добијају никакву месечну накнаду.

Добија се једнократна помоћ - у Београду, незапослена породиља добије 50.000 дин., и то је све. Дечији додатак месечно износи 2.500 дин.

С тим парама се ништа не може. Једнократна помоћ се потроши за трен ока, док је дечији додатак мизерија.

Posto ja uskoro krecem u bitku da dobijemo ono sto nam zakonom pripada. Znam da nezaposlena trudnica dobija 50.000,dok zaposlena 25.000.

Razmisljao sam upravo zbog ovakvih stvari koje se desavaju,gde ti treba 101 papir za smrdljivih 25 ili 50 hiljada,da uopste to ni ne trazim,ali onda sam razmislio sto ne bi uzeo nase pare.

I sva ta pomoc je upravo smesna... Kao i onaj povracaj za pdv za bebe, u sta ne ulazi te odeca,te ne ulazi neka oprema,te ne ulazi ne znam sta. Sve su to slova na papiru.

Mi hvala dragom Bogu smo sve kupili,svu opremu za bebu,ali ljudi koji nemaju i koji se uzdaju u ovo,place mi se zbog njih.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Да би ишли у цркву.

Какве везе има држава са Црквом?

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Укинути плату посланицима, преседник и премијер и остали високи функционери да од својих пара плаћају храну и разна путовања...и са тим парама финансирати борбу за децу...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Укинути плату посланицима, преседник и премијер и остали високи функционери да од својих пара плаћају храну и разна путовања...и са тим парама финансирати борбу за децу...

jes kako da nou !

na žalost to u ovoj državi nije moguće

p.s. jel sam ja to rekla država? Srbija je sve samo nije država :(

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Полако, свака борба долази из нас самих.

Када своју свест променимо, паметније ће мо и бирати.

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Милане, ништа лично, али ви доле не знате да решавате проблеме. Ево зашто. Ако су проблем 100 евра што касне девет месеци, онда тај проблем би требало прво решити. Када се тај проблем реши, онда вреди поставити питање износа дечјег додатка и колико се са тим парама нешто може, за колико времена се потроши итд. Ако нисмо добили тих 100 евра...то је сад, није прошлост и није будућност. Зашто 100 евра касне 9 месеци?

О којим 100 еура се ради? Бојим се да је та информација будалаштина.

Колико знам, у Србији не постоји месечна накнада за незапослене породиље, а камоли да то буде 100 еура. Зато сам питао за објашњење.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Невероватно! Деца и стари људи у Данској су светиња! Испади су реткост. Над овим треба стајати и плакати. Да, ово је најважнији проблем.

У Данској дакле, не у Русији или Белорусији :)

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

@,

Биће много празне земље у нас. Могу срећу да потраже други народи.

Надам се да неће.

А имају арбанаси...што да увозимо...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...