Jump to content

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

Оцени ову тему

Зоран

Да ли сте за улазак у НАТО алијансу  

119 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте за улазак у НАТО алијансу

• Да
      7
    • Не
      110
    • Можда
      4

Препоручена порука

Сумњам да би неко притао да му син гине за "виталне америчке интересе",мада нас у НАТО од политичара вуку и они који децу никад нису ни имали!Не може се ратом борити за мир!А кад смо код интереса,нама су ближа руско и европско тржиште него америчко,а Руси нас неће гледати са симпатијама као чланицу НАТО!Или ће то амери да нас пусте на своје тржиште,од њих да купујемо гас,да добијемо статус повлашћене нације....Само од Русије трећина српске привреде може да живи-то је интерес Србије,а не очување америчких националних интереса.Свима који су за НАТО,треба дати ранац и пушку,па три месеца у Авганистан (или свако друго место где амери "бране демократију"),па онда да причамо!

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ako Srbija ne uđe u NATO, ući će Crna Gora DuPljana, Bosna Muslimana, Kosovo Šiptara... I onda će za Srbiju da bude još tesnije. Zato Srbija mora u ofansivu, da spreči da ovi proširu još više svoj uticaj.

Ovde se ne radi o simpatijama ili antipatijama, nego o vitalnim političkim interesima. Neće Srbija ni u NATO sve da reši. Ali dobiće vremena da odahne, da skine pritisak sa sebe.

Evo jednog primera: nedavno sam na jednom austrijskom forumu (novine) diskutovao sa jednim Slovencem. Ne samo ja, nego i drugi Srbi.. Slovenac je zezao Srbe prilikom da Srbija mora da prizna "nezavisno" Kosovo ako hoće u EU itd. Veliki Slovenac, on postavlja uslove, on sve zna.... I tako je išlo sve dok ja nisam odgovorio da će Srbija prvo u NATO, i onda priznanje otcepljenja Kosova kao uslov za članstvo u EU uopšte neće biti tema. Slovenac nije znao šta da odgovori. Njihova (slovenačka, hrvatska itd.) moć bazira na srpskom protivljenju zapadu. U onom trenutku kada Srbija krene prema zapadu, oni su pukli. Toga radi i navijaju da Srbija ostane što dalje od zapada, jer dokle je tako, oni su jaki..

Zato i vi zaboravite na simpatije i antipatije, nego gledajte šta je u interesu Srbije.

Наравно да није знао шта да одговори, Шта би одговорио Јевреју који хоће да се учлани у Радничку Национал-Социјалистичку Партију Немачке ?

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Лорд Робертсон: НАТО на ивици провалије

Лорд Џорџ Робертсон, генерални секретар НАТО-а од 1999. до 2004, тврди да се Северноатлантски савез налази на ивици амбиса. Робертсон је то изјавио на овонедељном годишњем скупу чланова Атлантског савета Сједињених Држава, одржаном у резиденцији немачког амбасадора у Вашингтону.

„Налазимо се на ивици амбиса док је свет захваћен све већим незадовољством и превирањима. Једино отворен и поштен разговор може да нас спаси од пропасти“, каже лорд Робертсон.

Он сматра да би мисија у Авганистану могла да доживи неуспех.

„Одлука Данске, од пре две недеље, да оконча своје учешће у Авганистану и најава Канаде да ће учинити то исто, најављују тежак моменат. Ако ова два енергична савезника желе да се повуку, поред земаља које већ доприносе мање него што би требало, и других које такође мисле да могу да избегну једногласну одлуку, шта друго може да се каже него да је реч о кризи“.

Робертсон је критиковао лидере НАТО-а због тога што европској јавности, која се све више окреће против операције у Авганистану, не објашњавају зашто је победа у Авганистану битна за мир и безбедност удаљеног европског континента.

Он је повукао и паралелу са кампањом НАТО-а против Милошевићевих снага на Косову, 1999.

„Борили смо се против добро наоружаног противника, који се користио застрашујућим, другачијим методама од наших и који се показао веома способним у борби, али однели смо победу. Нисмо победили због наше супериорне војне моћи него зато што ни у једном тренутку нисмо размишљали о поразу. Уверили смо Милошевића и његове генерале да нећемо одустати. Наша кампања је била и војна и информативна. Придобили смо светску јавност једноставним свакодневним порукама“.

У Авганистану, непријатељ је тај који користи медије против Запада, додаје Робертсон.

„Талибан гледа и посматра, супериорно користећи старе и нове медије. Они темпирају своје нападе импровизованим експлозивним направама рачунајући на крхку подршку наше јавности. Они мобилишу средства како би нас финансијски надмашили. Они, а не ми са нашим позивима за повлачење, кажу да ће се борити све до победе и док нас не избаце“, каже Робертсон и наставља:

„Чињеница је да у Авганистану можемо да успемо, али и да доживимо пораз. То зависи од наше воље“.

Робертсонов говор био је уједно и традиционална годишње излагање о трансатлантским односима посвећено Кристоферу Макинсу, бившем англоамеричком дипломати и председнику Атлантског савета Сједињених Држава, од 1999. до 2005.

Преузето са сајта: www.voanews.com

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

Никако , па ми боље да извршимо колективно самоубиство него потписати и ући у сатанско-нацистичку организацију !

Зар треба рећи ако сте нас убијали ,ако сте нас разарали , ако сте нас уништавали ја немогу да им опростим и то је једини разлог зашто сам против уласка Србије и у EU !

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  Цитат

ja se pitam sta cemo mi toliko evropskoj uniji, zasto im toliko trebamo, nikad nam nista nisu pomogli i sad nam odjednom zele sve najbolje i da mi postanemo njihov clan...... e to mi uopste nije jasno....

Уопште ниси у интегративном глобалистичком тренду...

Како ти није јасно , па једно су жеље и честитке а друго су дела, и ја теби могу да пожелиом 100 евра да добијеш али ти их нећу дати, хехехехе...

:0104cheesy:

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...
  Цитат

Ako Srbija ne uđe u NATO, ući će Crna Gora DuPljana, Bosna Muslimana, Kosovo Šiptara... I onda će za Srbiju da bude još tesnije. Zato Srbija mora u ofansivu, da spreči da ovi proširu još više svoj uticaj.

Ovde se ne radi o simpatijama ili antipatijama, nego o vitalnim političkim interesima. Neće Srbija ni u NATO sve da reši. Ali dobiće vremena da odahne, da skine pritisak sa sebe.

Evo jednog primera: nedavno sam na jednom austrijskom forumu (novine) diskutovao sa jednim Slovencem. Ne samo ja, nego i drugi Srbi.. Slovenac je zezao Srbe prilikom da Srbija mora da prizna "nezavisno" Kosovo ako hoće u EU itd. Veliki Slovenac, on postavlja uslove, on sve zna.... I tako je išlo sve dok ja nisam odgovorio da će Srbija prvo u NATO, i onda priznanje otcepljenja Kosova kao uslov za članstvo u EU uopšte neće biti tema. Slovenac nije znao šta da odgovori. Njihova (slovenačka, hrvatska itd.) moć bazira na srpskom protivljenju zapadu. U onom trenutku kada Srbija krene prema zapadu, oni su pukli. Toga radi i navijaju da Srbija ostane što dalje od zapada, jer dokle je tako, oni su jaki..

Zato i vi zaboravite na simpatije i antipatije, nego gledajte šta je u interesu Srbije.

Ti Dragi verujes da ako im damo dupe nece da nas ..... vec ce nas ostaviti na miru?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ti Dragi verujes da ako im damo dupe nece da nas ..... vec ce nas ostaviti na miru?

Што би рекао књаз Милош својим војводама, након што се вратио из Стамбола, где га је Порта "притегла": "Браћо, шта да вам речем - Турци 'оће ил' наше паре, ил' наша дупета. А вама је добро познато да ми пара немамо." :)

Цитат

Nije savremenost za svakoga, niti smo mi za sve.

Ako krenemo za modifikacijama i promjenama, probudit ćemo se kao protestanti, držati za ruke i pjevati crnački bluz.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Једини савез који требамо склопити јесте са Богом, Он нас неће изневерити никада, Он је Једини Поуздани Партнер! ne_shvata

Чим смо угледали овоземасљску светлост склопили смо савез са Богом, а даље нам је остало да га учвршћујемо. Али, Бог нам говори да непрестално учвршћујемо и савез једни са другима.

Против сам уласка у НАТО.  :)

Подели на овим сајтовима

NATO U BLATO! :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Цитат

Njihova (slovenačka, hrvatska itd.) moć bazira na srpskom protivljenju zapadu...

Toga radi i navijaju da Srbija ostane što dalje od zapada, jer dokle je tako, oni su jaki..

У праву си.

Иначе, не само они него и неки наводно ,,Наши" и сл. будеалетине.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ја не могу да сконтам да се било ко може да помисли да би Србија требала са западом да има било какве контакте...

Србија треба да се око себе позабави..

У 3 наврата су нас издали, побили и силовали (духовно и физички)...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...