Марио Токовић Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Живимо у доба оних који зидају видљиви храм а разарају невидљиви храм. Значи ушли смо у предпоследњу фазу зла. Фазу најдубље мимикрије и још дубље подлости. ( Последња фаза зла је увек огољена - зверско зло ) А тужно је то што читави делови цркве ћуте и чекају. Чекају да буде шта ће бити,па да оперу руке,живи били па видели. Западни свет,тј. Немачка,Енглеска и Америка ће Србију уценити до краја. Почетак је косовска уцена,а крај је Србија и без београдског пашалука. Али Србија неће остати без Јустинове деце,унучади,праунучади, ... никада. У време Светог Максима црква је провучена кроз нит звана Максим Грк. И ми ћемо се провући,али кроз много више нити. DYNABLASTER and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 I ja sam podizao crkve, i svako od nas, so what.. Izgradili smo zajedno nekoliko stotinu crkva. Ovo ne zaboravi. Znas kako.Imena ktitora se znaju. Kojoj Crkvi si ti bio ktitor? Evo recimo znam zenu koja je dala 20 000 evra za izhradnju Crkve u Cacku. Ima jedan noseci stup u njoj koji nosi njeno ime. Hajde da cujemo koju si Crkvu ti podigao ili dao gomilu para. Nikolicu svaka cast kao i ovoj zeni i kao svakome ko hoce drage volje da da novac za Crkvu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Јел има локацијске услове? Јел све по РПу „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 - Ovde je preostalo nas malo. Dece nema. Škola je ugašena pre 30 godina. Prodavnica ne radi već 20 godina. Kada treba nešto da kupimo, idemo daleko... Ali dobro je što se gradi crkva. Od nas niko ništa nije tražio da platimo, a i da jeste, nemamo - kaže Nikolić. http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/417843/Tomina-crkva-nice-u-selu-bez-skole-i-prodavnice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Znas kako.Imena ktitora se znaju. Kojoj Crkvi si ti bio ktitor? Svako ko je ucestvovao prilogom za gradnju nekog hrama, makar i sa jednom parom, priloznik je i ktitor. To da se zna. Boga ne zanima kolicina para, nego dobrosrdacno nastrojenje. Sve to je lepo objasnio Hristos kazivanjem o udovici i njene dve lepte... Ђуро Станивук, Млађони, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/417843/Tomina-crkva-nice-u-selu-bez-skole-i-prodavnice Политика ме не занима. да не би неко погрешно протумачио ово што ћу написати. Свиђа ми се овај чланак, хвала Богу па се негдје улаже у село. Кад би сваки политичар уложио бар мало у своје село, ти крајеви би сигурно заживили бар викендом, а можда би се неко и вратио на село да тамо живи. Уопште није битно од чијих пара је све то направљено или се прави, ми порезе свакако плаћамо, и боље да те паре оду у неку цркву или асфалт или расвјету него на којекакве баханалије. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 А ко диже цркву задужбину,Не диже је Теби него себи.Цркве дижу да их виде људи,Цркве дижу, Богу се не моле,Нит' Божји закон испуњују.Великаши правду погазили,Богаташи милост оставили Manolis, Рилски, Walter and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Svako ko je ucestvovao prilogom za gradnju nekog hrama, makar i sa jednom parom, priloznik je i ktitor. To da se zna. Boga ne zanima kolicina para, nego dobrosrdacno nastrojenje. Sve to je lepo objasnio Hristos kazivanjem o udovici i njene dve lepte... A zasto onda uopste se pominju ktitori? I zasto ne pohvaliti coveka koj podize Crkjvu? I pride nema medju nama ni jedne jedine "udovice" iz ovog primera. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 А ко диже цркву задужбину, Не диже је Теби него себи. Цркве дижу да их виде људи, Цркве дижу, Богу се не моле, Нит' Божји закон испуњују. Великаши правду погазили, Богаташи милост оставили Uze mi reč iz usta .. ali baš ..! Walter је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 A zasto onda uopste se pominju ktitori? "Za ktitore i priloznike ovoga svetoga hrama, Gospodu se pomolimo". Dakle, pominju se svi, bez izuzetka i razlike. I opet ti kazem - Hristos, kazivanje o udovici i njene dve lepte. Ona je, po Njemu, dala daleko vise nego svi bogatasi zajedno. A Njegova je zadnja i izvrshna, to znamo... Volim_Sina_Bozjeg, Рилски and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 "Za ktitore i priloznike ovoga svetoga hrama, Gospodu se pomolimo". Dakle, pominju se svi, bez izuzetka i razlike. I opet ti kazem - Hristos, kazivanje o udovici i njene dve lepte. Ona je, po Njemu, dala daleko vise nego svi bogatasi zajedno. A Njegova je zadnja i izvrshna, to znamo... Jeste ona dala vise ali ko je od nas danas dao vise? Svi mi prebiramo po dzepu koliko cemo dati, niko ne izvadi i da sve ... Prebiram ja, prebiras ti ali ti izvadis opet vise ... da li smo ti i ja dali isto? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 PreCednik ... ''gradi'' Crkvu ... u SVOM ... selu ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Oni predCednici pre njega nisu bili blesavi da to rade .... Pametno su skupljali lovu za sebe ... Nisu bili budale da im se smeju kao Nikolicu .... Pametan svet .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Oni predCednici pre njega nisu bili blesavi da to rade .... Pametno su skupljali lovu za sebe ... Nisu bili budale da im se smeju kao Nikolicu .... Pametan svet .... Pa jes, imali su bar neku meru... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2013 Pa jes, imali su bar neku meru... A mera im je sopstveni dzep ... oni ako nisu mogli kao udovica da daju dve lepte resili da ne daju nista ... kad ne mogu kako valja onda bolje nikako ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука