horatio Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Покајница, ваљда... Crveni Baron, verum est in beer and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Шта може неки владар да пожели више него да буде ктитор цркве. Само по себи ово је узвишено дело. Али када онај који гради храм издаје олтар државе и народа,шта добијамо онда. + покушај да се епископима запуше уста,и затисну уши,што неће бити тешко + покушај да се купи време,јер посао издаје није довршен,тек ће засући рукаве + покушај да се лоботомисан човек прикаже као хришћанин,какве ли срамоте за Хришћане + покушај да се поколебају многи,што ће вероватно и успети + покушај да се приморају на ублажавање става они који су до сада били непоколебљиви + покушај да се са косовске,што пре пређе на неку другу тему,и прећи ће се,експресно Нама остаје,на жалост само могућност унутрашњег немирења. Са лажима,кукавичлуком,лицемерством и подлаштином. E a zaboravio si pranje para.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Crveni Baron and Благовесник је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ako nećemo sad da opletemo po nekoj džamiji ja sam za to da se ovim zaključa tema. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Е, људи моји немојте се тако лако саблажњавати. Мање или више грешни, јавни или тајни грешници граде цркве, а не свеци. Поред цркве Покајнице, зар и сам Карађорђе није саградио цркву, а убио је очуха и брата и ко зна још колико Срба који га нису у трену послушали. Ни књаз Милош баш није био потпуно светог живота, а подигао толике цркве и уредио црквени живот. Или да одемо мало даље, св.цар Јустинијан, који је унео у Св.Литругију Јединородниј и саградио Свети Софију, за време побуне плавих и зелених (Ника) је наредио да се побије колико хиљада људи ? Или је то учинила царица без његовог знања ? МилошБГ, Јадранка-Дервента and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Znam to oče, ja bi zaključio temu sa odgovorom (pitanjem) ove starice kad kaže: da nećete možda džamije da prave. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Nema greha u životu ljudskom a da nije i u svakom od nas! Osim hule naravno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ovaj barem podize Crkvu, Djindjic nista nije uradio ali na hramu na Vracaru imamo zvono sa njegovim imenom. To su ti danasnji Srbi .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ovaj barem podize Crkvu, Djindjic nista nije uradio ali na hramu na Vracaru imamo zvono sa njegovim imenom. Објаснио ти драги, Ђики је урадио много више - увео је верску наставу. Верска настава много више добра доноси верницима него 50 Храмова. А ово Томино глумљење средњовековних владара је 99 % чиста политика. Човек пеца будале, шатро - диго сам цркву(од ваших пара) браво за мене. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Објаснио ти драги, Ђики је урадио много више - увео је верску наставу. Верска настава много више добра доноси верницима него 50 Храмова. А ово Томино глумљење средњовековних владара је 99 % чиста политика. Човек пеца будале, шатро - диго сам цркву(од ваших пара) браво за мене. Skupstina Srbije je uvela versku nastavu a ne Djindjic. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Skupstina Srbije je uvela versku nastavu a ne Djindjic. Занимљиво како имаш дупле аршине. Када се Ђинђић политички ангажује око нечег, потруди и организује, а скупштина захављући његовом ангажману то изгласа - то он није урадио. Када Томислав Николић узме пара грађана Србије и дигне цркву - онда ту цркву диже Томислав. Каже шатро гради својим средствима, ако то ради, свака му част, али искрено сумњам. НА крају крајева, господ види све, ако обмањује народ... велика срамота за њега. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Каже шатро гради својим средствима, ако то ради, свака му част, али искрено сумњам. НА крају крајева, господ види све, ако обмањује народ... велика срамота за њега. Pa ti uopste ne znas sa cimim parama on to gradi. Ono sto radis je krsenje zapovesti "ne svedoci lazno" .... Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Bilo kako bilo, političar se nikad ne idealizuje. Nije političar naš gazda, nego je naš sluga. Zbog toga nema da se klanjamo ni Đinđiću (i oko njega odnosno njegovog ubistva pravili su tragikomediju, Điki kao srpski John F. Kennedy, dok su sami Ameri uvideli da je Kennedy bio veliki lažonja tako da danas ne dobijaš poene ako se na njega pozivaš), ni Koštunici, ni Tadiću ni Nikoliću ili Vučiću. Oni imaju nama, narodu, da se klanjaju, ne mi njima. Nekako mi je trenutno Dačić najsimpatičniji od ove trojice danas, ne znam kako da ih nazovem, mislim na Tomu, Acu i Ivicu... Ivica je klovn, i bilo šta da uradi ostaje klovn..))) O kakvom klanjanju pricas Dragi? Covek podize Crkvu i svaka mu cast zbog toga. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ono sto radis je krsenje zapovesti "ne svedoci lazno" .... Ако имаш те стандарде ти си до сада шампион кршења те заповести, не брини, далеко сам од тога да те стигнем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Ако имаш те стандарде ти си до сада шампион кршења те заповести, не брини, далеко сам од тога да те стигнем. Ti ovde kazes da je Nikolic ukrao nase pare i sa njima gradi Crkvu. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука