Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Родило ми се једно занимљиво питање у глави. Да ли би сте имали нешто против да се направи Хрватска Патриаршија, легитимна, са својим владиком која би деловала на територијалном простору републике Хрватске и мисионарила у име комплетне православне цркве. Лично мислим да би то била одлична идеја, јер много хрвата можда има предрасуда према православљу али сигуран сам да би лакше пришли административном делу православне цркве који нема административне везе са СПЦ, осим што је поред СПЦ још један део Цркве. Мислиш , православна црква али да у њој не буде Срба ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 To su neki hobisti Ignjatije, Срђан Шијакињић, R.Žiskar and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 To su neki hobisti :1503348ufz3z4yl5d: :1017297a2wim1jr9k: :1503348ufz3z4yl5d: :148494ykydt2lrfk: :1503348ufz3z4yl5d: Ignjatije, DYNABLASTER and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 А шта је европска православна црква? Увек сам се питао какав је психички састав типова који постају владике, патријарски и остало оваквих комби цркава... Мислим они као нешто раде, служе неке службе, шта већ, причају о Богу, а немогуће да су толико глупи да не знају да су у циркусу. Мора да су толико добро плаћени да им не смета да глуме будале. Каква галерија ликова, Боже ми опрости... ИгорМ, Ђуро Станивук, Јадранка-Дервента and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 @@Срђан Шијакињић, сви су за посматрање Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Да тек видите колико су "Браћа Румуни" активни у Источној Србији, Браничевском округу и шта им све не пада на памет... Мало по мало преко неких квази удружења врбују и .... Остало знате Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Над киме би ово била одмазда? Pa nad Rimokatolicima i hrvatima u Srbiji,osnuješ Srpsku Rimokatoličku Crkvu,i onda papa u Rimu poludi i već imaš stvar za trgovinu. Ovako,u maniru nas Srba je da se mnogo čudimo i malo radimo,i kao što sam već ranije rekao,pasivna SPC! Hobisti ili ne,oni rade svoj posao i rovare SPC a vi se smejete i heklate i rugate se....a oni rade i to vrlo pametno i smišljeno,a posle će biti jujujujujuju šta to bi,jujujujujuju šta nam se to dešava,jujujujuju što smo to baš MI zaslužili...eto Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Има ли Шијан времена да направи добар филм? Глумци му не требају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ја ништа не бих имао против ко ни Павелић што није имао против. А ти? Не разумем питање стварно. Какве везе Павелић има са целом причом? Биће да је нешто слично томе сврха овога циркуса... Не знам само шта је сврха овога, али ширење православља није, јер нису православна црква. Мислиш , православна црква али да у њој не буде Срба ? Не видим зашто не би било Срба или православаца било које друге нације. СПЦ није православна црква за Србе него православна црква која делије на територији Србије. Јел услов за владику, монаха или попа у СПЦ да буде Србин? Ако јесте то су нек нови моменти за мене. Ја ево овде на сајту знам мађаре православце и хрвате православце. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Значи идеју си усмерио ка атеистима у Србији, јер би верујући претходно морали да се одрекну Христа... Nije mi jasno šta te je u mom postu navelo da povežeš dve stvari koje nisam pomenuo oupšte? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ето, напредујеш, мање удри у џак... Благо мени за моје верометре овде на форуму, да нема вас не бих знао ни де сам ни ко сам. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Родило ми се једно занимљиво питање у глави. Да ли би сте имали нешто против да се направи Хрватска Патриаршија, легитимна, са својим владиком која би деловала на територијалном простору републике Хрватске и мисионарила у име комплетне православне цркве. Лично мислим да би то била одлична идеја, јер много хрвата можда има предрасуда према православљу али сигуран сам да би лакше пришли административном делу православне цркве који нема административне везе са СПЦ, осим што је поред СПЦ још један део Цркве. Cekaj Milosavljevicu dokle idu tvoje bube. Spc postoji i u Americi i u Kanadi i u Nemackoj a ne treba da postoji ili bar da se tako zove u zemljama koje su do juce bile srpskei koje su u nasem okruzenju ? Druga stvar dakle ti zbog predrasuda hrvata bi uradio nesto,iako ce to onda u startu dovesti do predrasuda Srba prema takvoj ideji jer tu istu ideju su mozda imali ustaski zlocinci? Znaci bitnije ti je Hrvatski narod nego vlastiti? Neverovatno. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 "Pa nad Rimokatolicima i hrvatima u Srbiji,osnuješ Srpsku Rimokatoličku Crkvu,i onda papa u Rimu poludi i već imaš stvar za trgovinu." За овако нешто је потребно сићи са коња на магарца, сумњам да у СПЦ има заинтересованих... Nije to silaženje sa konja na magarca,to je vrlo svrsishodan plan i relativno kompleksan plan,međutim u pravu si kad kažeš u SPC nema zainteresovanih za to,zato se SPC i dešava šta se dešave,jer nema zainteresovanih. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука