Аурор Написано Март 11, 2016 Пријави Подели Написано Март 11, 2016 И колико је код тебе? Код нас нема. Улични спид је око 500 милиграма и јаче. А и ко зна шта је ту све... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јун 7, 2016 Пријави Подели Написано Јун 7, 2016 Pied Pipper beta je ugledala svjetlost dana, postaje zanimljivo u silicijumskoj dolini. Gilfoyle uvjek izgleda trezveno pesimističan *** A posle iscrpljućeg semestra, prije nego li počne neki okolni sezonski posao, 5 sezonu New Girl bi valjalo obrnuti. http://www.imdb.com/title/tt1826940/episodes?season=5&ref_=tt_eps_sn_5 Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2016 1 sezona, 10 serija, 10 bozijih zapovijesti, go for it! http://www.imdb.com/title/tt0092337/?ref_=ttep_ep_tt Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Септембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Октобар 29, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2016 U ovoj digitalnoj eri i njenim efektima: nadgledanje, pracenje, pitanje privatnosti - malo mi je sta bilo zanimljivo koliko Person of Interest. (prije par dana zavrsih sa zadnjom sezonom) Zaista zabavno i poucno. Ima interesantnih referenci, dobre akcije, dobre glume i meni malo iritirajucih 'one linera' od strane John Reesa a povremeno i ostalih likova :-> Harold Finch mi je posle Fox Muldera postao jedan od drazih TV karaktera, a to sam mislio da se nece desiti neko vrijeme... Ali preporuka 100%. Ko ne zna, evo fabule: 'A billionaire software-genius named Harold Finch creates a Machine for the government that is designed to detect acts of terror before they can happen, by monitoring the entire world through every cell-phone, email and surveillance camera. Finch discovered that the machine sees everything, potential terrorist acts and violent crimes that involve ordinary people. When the government considered violent crimes between normal people "irrelevant", Finch built a back door into the system that gives him the social security number of a person involved in a future violent crime so he could act. Partnered with John Reese, an ex-CIA agent, the two work in secret to prevent violent crimes before they can happen. Eventually their activities lead to being hunted by the New York Police Department, CIA Agents in pursuit of Reese who was listed as dead, a computer hacker named Root who wants access to the Machine, and government officials who want to keep all knowledge of the Machine a complete secret.' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Мај 19, 2017 Пријави Подели Написано Мај 19, 2017 Гледа ли неко Фарго? Мени после Сопранових најомиљенија серија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Мај 19, 2017 Пријави Подели Написано Мај 19, 2017 http://www.imdb.com/title/tt5014882/ Danijela је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 Ово је занимљиво - National Geographic серија о првом путовању на Марс, покушај да се престави што реалистичније кроз комбинацију документарне и игране серије: http://channel.nationalgeographic.com/mars/videos/mars-trailer-1/ Аурор, Милан Ракић and Аристарх је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 On 19.5.2017. at 6:43, Ненад. рече Гледа ли неко Фарго? Мени после Сопранових најомиљенија серија. Gledam, upravo ide treca sezina, zapravo zavrsava se. Ja ludje nesto nisam gledao do sada Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јун 12, 2017 Пријави Подели Написано Јун 12, 2017 Vikinzi i Tronsi al su mi Vikinzi broj jedan,najbolja serija. ivanaika, Lady Godiva and Зосима је реаговао/ла на ово 2 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/Fargo_(season_1) https://en.wikipedia.org/wiki/True_Detective_(season_1) "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2017 Elementary volim "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Новембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2017 У последње време: The Leftovers Black Mirror Stranger Things (i najstarije dete nam se oduševilo) Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2017 1 Sezona, 8 Epizoda Odlična serija! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2017 Ја се "распадох". Нису серије у питању него "Задруга" и "Парови". Тако су "згуснусти" термини емитовања ових културно-забавних садржаја, да просто не стижем ништа друго да радим сем праћења истих, јер се просто смењују термини емитовања. "Најгоре" ми је у вечерњим сатима када се термини преклапају, премда сам нашао решење у куповини још једног ТВ апарата које сам окачио на зид па стоје један испод другог.... Lady Godiva and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука