Solomon Kane Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Lajk sam dao za seriju True Detective, a ovu Fargo sam juce poco da gledam prvu epizodu i nisam mogo da je zavrsim, ogavno je, likovi su gadni, desavanja i atmosfera su odvratni, kad je zakuco zenu cekicem ugasio sam, a ne moze se nazvati ni crnim humorom, potpuno prazno, negativno i gadno, sve u svemu ja to ne bi preporucio. Уф,уф, баш си мекан...права си "вуница" колико си мекан, душице моја. Ајд не фолирај се под један, под два не причај и не суди о нечему што ниси ни погледао поштено а камоли одгледао до краја, под три, следи логичан закључак, не препоручуј другима да размишљају и закључују као ти...унапред, парцијално и нелогично. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Март 7, 2015 Пријави Подели Написано Март 7, 2015 Ovako neesto ja volim da gledam: Pillars of the earth! http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTg3NDgwNjQ4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU5MjI2Mw@@._V1_SX214_AL_.jpg http://www.imdb.com/title/tt1453159/ agnam је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 THE LAST MAN ON EARTH http://www.imdb.com/title/tt3230454/ Феноменална комедија. Укратко, страшан вирус је избрисао целу људску популацију, остао је само Вил Форт, који полако одлепљује без људског друштва. Посебно без жена. И таман у тренутку кад је хтео да изврши самоубиство, упознаје жену и одушеваљава се. Проблем је само у томе што је она изузетно иритантна. Генијална комедија која је тек стигла до треће епизоде, ево га и трејлер, најтоплије препоруке. https://www.youtube.com/watch?v=BwnQ-SbtJug blue and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 15, 2015 Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Skinuo sam prve tri epizode pa cekam da se malo natalozi pa da pocnem pratiti,mrsko mi da gledam epizodu nedeljno. Dobro je sto si napisao da valja,posto sam citao nekima i nije nesto pa sam bio spreman da obrisem ovako ce ostati tu gde je. Inace me zanima mini serija The Bible http://www.imdb.com/title/tt2245988/?ref_=nv_sr_1 Da li je neko pratio tu seriju? Jel valja? Jel nesto izvitopereno,izokrenuto...buni me i ova ocena 7.4. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 16, 2015 Пријави Подели Написано Март 16, 2015 E odgledao sam ove prve tri epizode "the last man on earth" nisam mogao sacekati ali me nije uopste fascinirala,malo je falilo da zaspim,u sustini ima ok forica i prica se gradi,nesumnjam da ce u nastavku biti sve bolje i bolje. I ogroman plus je sto traje jedva 20 minuta pa uvek imas vremena da ispratis. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 објасни мало Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 17, 2015 Пријави Подели Написано Март 17, 2015 Др. Данијел је професор, неуропсихијатар и сам шизофреничар коме се привиђају ствари, тотално неуравнотежен, асоцијалан итд. Уједно и геније који помаже некој женској из ФБИ да решава случајеве. Лаганица, за опуштање. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mire03 Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Синови анархије (Sons of Anarchy) Прича прати бајкерски клуб у измишљеном градићу Чармингу у Калифорнији. Клуб има своје огранке у више држава, а главна је ова која користи скраћеницу SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original). Клуб се бави препродајом оружија преко Ираца, а ту су противници црнци, Мексиканци, нацисти и наравно полиција. Ко не воли моторе и целу ту причу не мора ништа да брине, јер заволеће их 100%. Србин прави и сад слави, оста сину то од оца, свога краља Петра Првог, Чика Перу Ослободиоца! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Evo da preporučim, ko voli naučnu fantastku, seriju Galactica mislim iz 2004 pa na dalje. Odgledao sam mnogo serija naučne fantastike ali ova je ubedljivo najbolja (po meni). Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 ova je ubedljivo najbolja После оригиналне Галактике... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 После оригиналне Галактике... Drugačije su. Sasvim drugačije. "Junaci" u ovom drugom su ljudi koji ispoljavaju i dobre i loše osobine zavisno od situacije tj. nema super-junaka. Mnogima se baš zbog toga nije svidela. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Синови анархије (Sons of Anarchy) Прича прати бајкерски клуб у измишљеном градићу Чармингу у Калифорнији. Клуб има своје огранке у више држава, а главна је ова која користи скраћеницу SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original). Клуб се бави препродајом оружија преко Ираца, а ту су противници црнци, Мексиканци, нацисти и наравно полиција. Ко не воли моторе и целу ту причу не мора ништа да брине, јер заволеће их 100%. ovo mi je brdo njih preporucilo,ali mi mrsko da pocinjem kad ima oko 100 epizoda. Nekad mozda. mire03 је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 25, 2015 Пријави Подели Написано Март 25, 2015 Perception management? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 17, 2015 Пријави Подели Написано Мај 17, 2015 Bloodline http://www.imdb.com/title/tt3520702/?ref_=ttep_ep_tt Kratki size,poznata i postovana porodica,raj na zemlji,a iza toga losa porodicna proslost koja se vraca na velika vrata. Serija koju sam hteo da prestanem da gledam posle par epizoda jer su mi bile smor,otegli su previse,onda suva je drama u pitanju ja drame ne volim preterano,medjutim naterao sam sebe da gledam kroz poentu ima jos pola do kraja sezone i greota da ne odgledam. I nisam se prevario,serija je vrlo dobra i od mene imate preporuku,samo istrpeti par epizoda na pocetku. Zanimljivost serije jeste i to sto o npr 4,5 glavnih likova tokom tih prvih 13 epizoda sam menjao misljenje,od onog navijackog do hejterskog,lepo serija voza,kad ti taman postane jedan lik simpatican a drugi antipatican desi se preokret i sve tako u krug. Od mene 8.7/10 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука