w.a.mozart Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Pa kad nece Dostojevski da kroz tebe progrmi neku egzistencijalnu istinu bica o surovosti mizoginije rashristovljenog coveka moram ja da sitnicarim sa analizama. :D ev evo, samo za dame A foolish man tells a woman to stop talking, but a wise man tells her that her mouth is extremely beautiful when her lips are closed. LISA, Number15648, Никола Поповић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Veliki zamlato, ne drobi! Kako je tebe lako isprovocirati..Car si Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Kako je tebe lako isprovocirati..Car si To mi kaze paljevina i po kome smeta kad mu zensko replicira?! ROFL Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Izvini sto nemam etiku pudlice...Budi dobar, dace cika istocnik bombonu ovo me podseti... u Rusiji su ranije imali običaj da tajno primaju monaški postrig i da nastavljeju da žive kao mirjani. Kažu da je neka vernica u crnom često gurala ljude u redu za pričešće, prilazila putiru i glasno izgovarala ime - tajna monahinja Lukerija! Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 To mi kaze paljevina i po kome smeta kad mu zensko replicira?! ROFL Meni smeta kad mi zensko replicira??? Ovaj me ozbiljno svatio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Meni smeta kad mi zensko replicira??? Ovaj me ozbiljno svatio... Ma kud bre ti mozes biti ozbiljan. Ozbiljno je tvoje stanje zbog koga pises ovo sto pises. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Pomirite se. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Pomirite se. Gordana, ja se nisam svadjao i to mi nije bila namjera nego neki ljudi neznaju za salu, a nije ni hriscanski da se svadjamo ovako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ово је најтеже кад си женско Драшко, Mилена КШ, Anette and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ово је најтеже кад си женско kako kome ja imam mnogo kilograma ( oko 125) i dobro se osećam ja sam žensko Bogu hvala na tome ! Саша од Москве, Sanja Т. and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 evo kako neki vide žene Gordana . and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 @@Aquilius Cratus, opomena Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Чекам да Никола отвори трећу тему:" Бити педер" па да видимо чија црну вуну преде... Ју Гоцо! пу, пу, далеко било! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Бити женско је када ти је довољно да ћутиш, јер знаш да нема где! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Новембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2013 Лапис Лазули, Таша and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука