Дејан Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Najneljubaznije i najdrčnije stvorenje, sa kojim sam se susreo, je jedna žena što radi u trafici, na koju sam bio primoran da dolazim svaki dan. Preko te gleda, samo što te ne gadja sa sitninom i onim šta si kupio, moraš da paziš kako joj se obraćaš...užas užasa... I odjednom, bukvalno preko noći ,drastična promena, kao da je druga osoba. Meni sve to bilo mnogo čudno, ne budem ja lenj pa se raspitam, kad mi kažu, e jesi video promenu, od kad se udala , na ranu da je priviješ Gordana ., kordun, obi-wan and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 еее видиш шта чини љубав са женом када наиђе на правог мушкарца... ееее Mилена КШ, Таша, Јефимија Крунић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ти мене такође поражаваш, колебањем, тако да са страхом очекујем покретање следеће теме "Бити женскић-мушкић, било шта, само бити овде фор евер" Разумем те и захвалан сам што си ту, попут духовног оца, да ме дрмнеш и кажеш праву реч која ће да ме изнервира, али уједно сам свестан и да си у праву. Знам ја да ви старији сада знате боље и зато причајте, причајте! Неко ће да послуша, наћи ће се плодна земља. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 i dan danas me šokiraju i oduševljavaju Šmemanove reči koje (avaj, ne zapisah) iz neke knjige- mislim da je Tajne praznika, gde kaže... ako prihvatimo priziv koji nam je Bog namenio, ako pustimo i prihvatimo Njega u svoj život, ako se za Njega otvorimo, onda postajemo ono što nam je Bog od uvek namenio, ono što je najbolje projavila Njegova mati... onda postajemo prave žene Јефимија Крунић, Mилена КШ, Istochnik and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Наглашавам да то нема везе са спољном манифестацијом, нежна и пажљива може бити и жена која се понаша и изгледа као Никола Поповић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Sta za vas znaci biti dobra zena? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Zensko srce se ne mijenja tijekom vremena, niti se preobrazava s godisnjim dobima; zensko srce dugo krvolipti, ali ne umire; zensko srce je nalik na stepu koju covjek uzima kao prostor za svoje ratovanje i klanje – po njoj cupa drvece i spaljuje travu, stijenje joj boji krvlju, zemlju ispunjava kostima i lubanjama, ali ona ostaje mirna i spokojna, ostaje sigurna, proljece u njoj ostaje proljece, a jesen je i dalje jesen, sve do kraja vremena. Halil Dzubran Јефимија Крунић, Никола Поповић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Бити женско...нажалост значи не поседовати једну особину, искреност! Дакле, у животу нисам упознао искрено женско чељаде... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Zenstvena je ona zena koja ne zeli da bude musko ni na koji nacin... Караконџула, Лидија Миленковић and звончица је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Бити женско...нажалост значи не поседовати једну особину, искреност! Дакле, у животу нисам упознао искрено женско чељаде... Iskren si Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Zenstvena je ona zena koja ne zeli da bude musko ni na koji nacin... Da slazem se, ali joj je za taj performans potreban pravii muskarac pored kojeg ne bi imala potrebu da budi testosteron u sebi LISA, obi-wan, ВИЛМА and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Da slazem se, ali joj je za taj performans potreban pravii muskarac pored kojeg ne bi imala potrebu da budi testosteron u sebi Da, to smo vec rascistili na muskoj temi... Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Бити женско...нажалост значи не поседовати једну особину, искреност! Дакле, у животу нисам упознао искрено женско чељаде... Лагиш малко, генерацијоооо..... Или признај , или докажи да нисам искрена, иначеее..... http://amitzdulniker.com/wp-content/uploads/2012/03/Kuja-i-dalje-bije.jpg Таша, feeble, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Žene su jako malo rekle o ženstvenosti,što je zabrinjavajuće,još je više zabrinjavajuće to kad u Google-u ukucate ženstvenost pa vidite da se to sve svodi na izgled,fizičku privlačnost,čak pominju garderobu koja čini ženu ženstvenom,niko se ne dotiče ženske ličnosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Treba biti svoj. I ne uklapati se u kalupe.Sad je neko rekao da je žena rodjena da bude majka,domaćica....i to je tačno,ali je bolje da ne bude majka nego da bude loša majka.Biti žensko ne znači uvek i biti nečija žena,iako je to najlakše. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука