Дејан Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Verovatno svako ima malo drugačije poglede na to šta je prava muškost DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Питала нека новинарка Лемија Килмистера откуд му таква боја гласа а он вели: И ви бисте је имали да дневно попушите три пакле цигарета и попијете пола литре водке. Значи Жеки од сад не одбијам цигаре јупиии Сине кад загрмим после једно пола године feeble, Лидија Миленковић, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Прво бих рекао да "прави мушкарац" није циничан мушкарац, није саркастичан, не подсмева се Мислим да је то но 1 услов за мушкост, све остало иде даље A nisam muškarac, šaba mi .... kada sam ciničan i sarkastičan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Неко једном рече: "Ниси мушко док не урадиш ове три ствари: - оснујеш породицу - направиш кућу - напишеш књигу." По мени, прави мушкарац, као и права жена, је онај који живи за свој пород и коме оставља своју мудрост. Ћириличар, Mилена КШ, Лидија1984 and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Значи ништа оно ако си "лупач рецкица" нема то? Ја зато нисам ни купово тефтер, ди за једну рецкицу да бацам паре Мислим да је мушкост више ментални склоп него мускулатура (што је исто битно) Е сад, како тај ментални склоп мењати ако не одговара .... Знаш како најмушкији ментолитет управо имају ментоли. Ћириличар and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 еее ја док сачекам да ми се ви ту откравите, има да пробдим пола ноћи а нећу поштено да се начитам. Ај лаку ноћ, а ви слободно неку простопроширену, све је ок! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Значи Жеки од сад не одбијам цигаре јупиии Сине кад загрмим после једно пола године Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 еее ја док сачекам да ми се ви ту откравите, има да пробдим пола ноћи а нећу поштено да се начитам. Ај лаку ноћ, а ви слободно неку простопроширену, све је ок! Чек мало јел теби фали мушкости? Ако ти фали онда буди мушко па читај целу ноћ! javor је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Verovatno svako ima malo drugačije poglede na to šta je prava muškost Ja mislim da ne moze nista biti vise musko od Hrista. Sta vi mislite na taj pogled? Crnokosa, Лапис Лазули, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Чек мало јел теби фали мушкости? Ако ти фали онда буди мушко па читај целу ноћ! ццц... ова данашња омладина, не може човек да се начуди! То, то, него шта, удри по аутору! па чим идем да спавам, значи не фали нешто много. Ја то за опште добро Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Ja mislim da ne moze nista biti vise musko od Hrista. Sta vi mislite na taj pogled? Е па сад, Он је ван конкуренције, не може тако. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Е па сад, Он је ван конкуренције, не може тако. Jeste, ali mislim da bi to trebao biti uzor. Nemoguce je nesto vise od toga, barem ja tako mislim. Саша од Москве and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Па у том случају, морамо бити свети. Да праштамо преваре, да не учествујемо у јавним осуђивањама, једном речју, да живимо врлине. Али са друге стране, ми мало знамо о самом животу Господа. Искрено, верујем да ми је оваква идеја мушкости блага за оно о чему говоримо овде, јер Господ је наступао благо, иако је био и доста одсечан. Са друге стране, творити реч, дакле бити толико доследан у речи и послушању јесте апсолутна врлина за све мушкарце, али и жене наравно. Та доза одговорности је просто непревазиђена и несумњиво је да је то највећи израз мушкости. Господ је за све најбољи пример, али једино потпуним предавањем Њему, можемо да знамо каква је наша улога и шта је Он наумио за нас. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 29, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Ja mislim da ne moze nista biti vise musko od Hrista. Sta vi mislite na taj pogled? Чек мало како онда мислиш да се жене угледају на Христа? Оћеш да постану мушкараче? Да ли си сигуран у своју поставку? Није ли Христос Богочовек, неко ко собом обухвата целог човека и мушко и женско? Ђорђе Р, obi-wan, Istochnik and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2013 Кад мало боље размислим, па где ћеш веће врлине и мушкости од тога да твориш реч? Да за све што кажеш стојиш, потпуно уверен да је то најисправније. Такав мушкарац је одговоран, а самим тим и способан да дела како треба. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука