ines Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 http://www.rtl.hr/video/rtl-liga/41768/mamicev-monolog-o-nedjeljnom-referendumu/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 http://www.rtl.hr/video/rtl-liga/41768/mamicev-monolog-o-nedjeljnom-referendumu/ muškarčina! Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
OhLeb Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Zaitrigirala me ova tema... čitam i razmišljam.. pa ne znam šta znači biti muško... za mene je jedno, za neku drugu osobu nešto drugo, ono što znam je da će za mene muško biti onaj momak koji će me inspirisati da pored njega budem bolja i kvalitetnija osoba... pa sad da li je to 5, 50 ili 500 karakternih osobina i fizičkih karakteristika... to nije važno... Lepota (pa i muškost) je u očima posmatrača, a ne u normama koje postavlja društvo... Sidarta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Biti muško - "Da budeš primat kad treba i gospodin do neba" ! Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Бити мушко је бити свестан да си одговоран, али и способан. Мушкарац жели да буде користан. Он мора да осети да је потребан. Драшко, Данче*, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Бити мушко је бити свестан да си одговоран, али и способан. za ovo posebno facenew22222222 Данче* and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 za ovo posebno facenew22222222 facenew22222222 Саша од Москве and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 „Мушкарац треба да буде мужеван, а жена – женствена. И заједно они помажу једно другоме да буду оно што јесу. Жена – помоћница мужу, како нам каже Библија (1 Мојс. 2, 18), и она му помаже да буде мушкарац. Она га надахњује, верује у њега, поноси се њиме и тако му помаже да буде одлучан и одговоран. Својом женском слабошћу жена подстиче мушкарца да буде јак. Она га воли и због те љубави он је на много тога спреман. Мушкарац, напротив, подстиче жену да буде женствена. Он је њен покровитељ, заштитник, он доноси одлуке, брине се о њој и воли је. Жена је заштићена и мирна под мужевљевим покровитељством. Она може слободно да се ослони на њега и буде мајка и брижна жена.Света Царица Aлександра Фјодоровна Романовa" Trifke, Данче*, kordun and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 И заједно они помажу једно другоме да буду оно што јесу. i ovo mi je :ekstra: nit je žena ženstvena za sebe samu, nit je muškarac muževan sam za sebe, to ispliva iz njih tek kad su jedno uz drugo Дуња and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Бити мушко значи оставити своју гордељивост и сујету онда када се осваја драгана. Можда она само проверава - колико је спреман јак бити. Mилена КШ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Biti musko znaci i biti spreman da je pustis da odluci... iako se plasis njene odluke. Oglo, Драшко, Danijela and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Biti musko podrazumeva, iako smo to vec pisali, odgovornost. Biti musko znaci ne koketirati kao neka starleta, pogotovu ukoliko te neko uzima za ozbiljno i nada ti se. Muskarac je pozvan da bude korektan i da zastiti i one za koje nije zainteresovan. Рада., Trifke, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Poražavajuća stvar je ta, da ako pitaš nekog muškarca, zbog čega misli da zaslužuje neku devojku, neće se ni setiti da je to što oseća prema njoj (iako je to više nego što je iko ikada osećao prema/za njoj/nju) najvažnija stvar. Niti da je to nešto što je mnogo ozbiljnije od svih stvari kojih će se setiti. Setiće se samo igre, foliranja, onoga što je ženama potrebno. Pozicioniraće se u ljudskom krdu. -Ratko Petrovic Никола Поповић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Бити мушко значи достојаствено примити све оно што те снађе у животу.Да штитиш своје најближе и друге људе , да будеш праведан према свима . Никола Поповић, Саша од Москве and Milica89 је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Бити мушко је када јој даш јакну, иако је теби хладно.. Наравно, смрзаваш се, али си мушкарац Dobro,Nikola Popoviću.... Kako misliš da daš jaknu i budeš muško kad nosiš crni kaput ... Никола Поповић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука