Jump to content

Moja tuzna stranica dnevnika

Препоручена порука

@@Crnokosa,

nisi više sama

i nikad više nećeš biti sama i svojeglava , jer treba da misliš i na jedno malo biće

Ayla je u pravu

promeni ime dnevnika :D

S ovim se slažem, možeš za početak izbaciti epitet, i napisati samo Moja stranica dnevnika. Tu se radi o tome da promijeniš način gledanja na sebe i svoju situaciju, da prestaneš da sažaljevaš sebe i preuzmeš odgovornost, šta god da odlučiš. Ne bih da sudim o cijeloj situaciji,jer nemam potpunu sliku, ali vi oboje treba da budete odgovorni i da pokušate prevvazići vaše razlike,da učinite i ljudske i nadljudske napore u tom pravcu,(a što je ljudima nemoguće Bogu je moguće), jer će posljedice sadašnjih vaših odluka po vaše dijete biti trajne i veoma ozbiljne, a za dijete je najbolje da ima oba roditelja. Inače su ti periodi kad se prvo diejte rodi kritični, to se pokazalo uopštavanjem brojnih iskustava, kad se uloge dvoje ljudi promijene i od slatke zaljubljenosti najednom nastaju obaveze i odgovornost. Oprosti, nije mi namjera bila da sudim, ali smatram da su osjećanja vas dvoje tu manje bitna od posljedica po vaše dijete.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 60
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...