Таша Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 @Снежана uh, ta pesma mi je bas tmurna i teska. Kakav je film? Verovatno isti. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 @Таша Песму сам чула онај дан када је Небојша преминуо, померила ме и помера ме сваки пут када је пустим, филм нисам гледала Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Снежана and Таша је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Zensko vece ha?! Crno ili belo devojke ? ?? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 пре 1 минут, Таша рече Zensko vece ha?! Crno ili belo devojke ? ?? Све је у дерту... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 пре 4 минута, Таша рече Crno ili belo devojke ? ?? Јашта, него черно ! Снежана је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 prikolica stigla Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Ja tog Tomu nikada nisam mogla da slusam, mnogo je mracan. Samo tambure i sevdah. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=CAiV01QIEm8 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Таша је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 пре 23 минута, Таша рече Zensko vece ha?! Crno ili belo devojke ? ?? Crno, uvek ? ovo je negde kod "ja bez tebe ne mogu da živim" Таша, Djapa, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 24, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2018 Таша and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука