JESSY Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=3nECs9uzT4A Rassoban је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Rassoban and Дуња је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Ронин and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Дај секиру да пуцам Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Дај секиру да пуцам nestalo municije.... Ронин је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=GyIetlYvd4s&list=PLO5vmpCb2X07n4d-afsBvAscNw9_e9XjW&index=26 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 nestalo municije.... Штета Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Како је леп био Тома у својој природности и болу. Ронин and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Rassoban, Никола Поповић and Samo Ana је реаговао/ла на ово 3 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 @@JESSY Не могу да пронађем његову Познаћеш ме а да није уживо. Мож' помоћ? (И да није са његовим портретом sHa_sarcasticlol ) "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Не могу да пронађем његову Познаћеш ме а да није уживо. Мож' помоћ? nema nigde a da nije uzivo... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука