Данче* Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Октобар 7, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2014 Rassoban and keka је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Rassoban and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 toooooo "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Караконџула, Sanja Т., Rassoban and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 na sto! Rassoban, JESSY, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 keka, Караконџула, Rassoban and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 отварамо кафаницу! Добро дошли! Ајде, креће музика! Данче* and Samo Ana је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Kaludjerovic Sreten, Rassoban, Ронин and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 @@Samo Ana Једна од најомиљенијих. Samo Ana and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Караконџула and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Kaludjerovic Sreten and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука