Manolis Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Како може као прво човек да сам себе зове Невероватним ? Mene više brine... http://www.youtube.com/watch?v=sld-RaedgdY Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 najznačajniji državnik još od kneza Pavla je to ovaj http://www.youtube.com/watch?v=Ca5HaPTQ5J4 koji nas je uvukao u trojni pakt? Baš je značajan... Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Temu treba obrisati da ne zauzima dragoceni prostor bar na ovom forumu. Јефимија Крунић, GeniusAtWork and feeble је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Definitivno Tomislav Nikolić je najznačajniji državnik još od kneza Pavla. Slazem se potpuno, Vucic i Nikolic su spasitelji Srbije, sve sto su obecali to su i uradili, svaka im cast jer da nije njih ko zna sta bi bilo a sada napredujemo, jos malo cemo biti cak i kandidati za EU, nadam se samo da se EU ne raspadne do tada. Inace ni ja nisam u SNS-u ali u buducnosti cu razmisliti o tome, stvarno su me prijatno iznenadili svojim radom. Zivio nas predsednik i nasa vlast! Zivjela Srbija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Slazem se potpuno, Vucic i Nikolic su spasitelji Srbije, sve sto su obecali to su i uradili, svaka im cast jer da nije njih ko zna sta bi bilo a sada napredujemo, jos malo cemo biti cak i kandidati za EU, nadam se samo da se EU ne raspadne do tada. Inace ni ja nisam u SNS-u ali u buducnosti cu razmisliti o tome, stvarno su me prijatno iznenadili svojim radom. Zivio nas predsednik i nasa vlast! Zivjela Srbija. Znaš, moj rođak je radnik u internet timu SNS-a, lupa komentare po vestima (kurir,blic...), laže, hvali Tomu Vučića, sve za 25000 mesečno. Ovo što si sada napisao neodoljivo me podseća na to pisanije. Ej, čestitije je klozete čistiti nego pisati take panegirike, nemoj se brukati. antics, Istochnik and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Znaš, moj rođak je radnik u internet timu SNS-a, lupa komentare po vestima (kurir,blic...), laže, hvali Tomu Vučića, sve za 25000 mesečno. Ovo što si sada napisao neodoljivo me podseća na to pisanije. Ej, čestitije je klozete čistiti nego pisati take panegirike, nemoj se brukati. Kad je SNS u pitanju cak je i tako nesto opravdano, tvoj rodjak se bori za tvoju buducnost a ti tako, nije ti to posteno bas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Definitivno Tomislav Nikolić je najznačajniji državnik još od kneza Pavla Predsjednik nam je veliki pravoslavac,obijedinio je vaskršnji post i štrajk glađu,ali prije toga je IZDAO KUMA!!! Šta je kum u pravoslavlju,kao najrođeniji,ko brat rođeni,za kuma se ljubi bližnjeg svoga odnosi u punom kapacitetu... Šta se ovo ljudi sa nama dešava,ponekad pomislim da nema od nas ništa,poželim da sam se rodio u dalekoj prošlosti,a ne sada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Znaš, moj rođak je radnik u internet timu SNS-a, lupa komentare po vestima (kurir,blic...), laže, hvali Tomu Vučića, sve za 25000 mesečno. Ovo što si sada napisao neodoljivo me podseća na to pisanije. Ej, čestitije je klozete čistiti nego pisati take panegirike, nemoj se brukati. Најсмешније кад на Б92 СНС коментари имају више плусева него минуса, и то двоструко. Одмах се зна да је ангажована армија кликташа Али солидна плата 25.000 за тај посао! Manolis, DYNABLASTER, Viktor Ljvovic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Armija tjurana kliktasa lol Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Kad je SNS u pitanju cak je i tako nesto opravdano, tvoj rodjak se bori za tvoju buducnost a ti tako, nije ti to posteno bas. Kako se bori? Lažima, obmanama? Šta je to SNS uradio pa se ti i ja osećamo bolje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Kako se bori? Lažima, obmanama? Šta je to SNS uradio pa se ti i ja osećamo bolje? Ма видиш да је овај неки ложач Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Најсмешније кад на Б92 СНС коментари имају више плусева него минуса, и то двоструко. Одмах се зна да је ангажована армија кликташа Али солидна плата 25.000 за тај посао! Nije loše za jednog provincijalca koji mora da ljubi zadnjice svima u opštinskom odboru. Priznajem, ubiše nas. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Predsjednik nam je veliki pravoslavac,obijedinio je vaskršnji post i štrajk glađu,ali prije toga je IZDAO KUMA!!! Šta je kum u pravoslavlju,kao najrođeniji,ko brat rođeni,za kuma se ljubi bližnjeg svoga odnosi u punom kapacitetu... Šta se ovo ljudi sa nama dešava,ponekad pomislim da nema od nas ništa,poželim da sam se rodio u prošlosti ne sada Zasto predsednik mora biti veliki pravoslavac ili uopste pravoslavac? Jel to predsednik samo pravoslavaca ili svih gradjana Srbije? Dosta je ekstremizma ljudi. Nikada necemo uci u Evropsku Uniju ako tako i dalje budemo razmisljali. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Ма видиш да је овај неки ложач Di su sve stigli, neveruem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 21, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2013 Zasto predsednik mora biti veliki pravoslavac ili uopste pravoslavac? Jel to predsednik samo pravoslavaca ili svih gradjana Srbije? Dosta je ekstremizma ljudi. Nikada necemo uci u Evropsku Uniju ako tako i dalje budemo razmisljali. nisam ga ja napravio pravoslavcem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука