Jump to content

Djevojka koja ćuti najveća misterija Prijedora! (video)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

što je onda hrišćani koriste ?

zavisi ko je koristi u kakvom kontekstu,ja je nisam koristio,ali se ljudi hvatamo za riječ i svađamo jer uživamo u tome,ovo se na mnoge odnosi,to je ono što ja primjećujem,ove teme su ovdije žedne za uvredama jer je onda to materijal za zabavu,to je ono što nije hrišćanski,Nije Hrišćanski ni upućivati uvredu drugome ni da drugi prave zabavu sebi od toga,to je suština

Подели на овим сајтовима

Ne bih se bas slozila. U zivotu sigurno ima i takvih slucajeva, ali to su ipak neki ekstremi a ne pravilo. Ako si npr. obucar-hriscanin, ti popravljas obucu i to je vestina koju prodajes. Ne vidim zasto bi ti izdao sebe i svoje ideale ako popravljas obucu nekome ko nije hriscanin ili ako radis u obucarskoj radnji ciji gazda nije hriscanin? 

Какве то везе има...

ако си доктор хришћанин и узмеш мито, поклон било какву верзију корупције...

продао си идеале..

ако си полицијски инспектор, а свештеников син направи проблем...

ти учиниш "услугу" ...издао си идеале...

и хиљаде примера...

а ако си обућар и газда тражи да скупље наплатиш своју вештину...какв си хришћанин ако пристанеш на то...или смрљавиш посао...брзина..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

reci mi etimologiju riječi jadan i bijedan?

Ružne riječi,ja sam juče mog velikog prijatelja istočnika dosta kritikovao zbog toga,ali ti si kumovao tim riječima jer si ga isprovocirao i naslađuješ se sa time i nakon 30 sati ,što je zabrinjavajuće,zar nije lijepo da se tu družimo tako što ćemo da poštujemo jedni druge,a ne da kopamo jamu jedan drugome

Подели на овим сајтовима

Ružne riječi,ja sam juče mog velikog prijatelja istočnika dosta kritikovao zbog toga,ali ti si kumovao tim riječima jer si ga isprovocirao i naslađuješ se sa time i nakon 30 sati ,što je zabrinjavajuće,zar nije lijepo da se tu družimo tako što ćemo da poštujemo jedni druge,a ne da kopamo jamu jedan drugome

Jesam li tebe što pitao,

tajnovidcu ljudskih srdaca :)

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Ако се испостави да је ово разлог протеста, онда ће стварно бити безвезе. А суграђани је углавном подржавају мислећи да зато стоји и ћути. И даље се мисли да је довољно завшити факултет и чека те посао...

Па било пре неколико у гласу српске или прес српске...нисам сигуран...

ваљда завршила два факса и нема посла...па протест почела..

боље у ДНС да се учланила :)

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Jesam li tebe što pitao,

tajnovidcu ljudskih srdaca :)

smatram brate da si zlonamijeran,ne valja ti to,zato sam to pisao,nisi me nista pitao,ali imam potrebu da kritikujem tvoje ponašanje u ovoj temi čiji sam i ja učesnik,prvo sam kritikovao istočniak zbog onih riječi,sada i tebe jer to zaslužuješ isto kao i on.

Подели на овим сајтовима

totalno smo iskvarili ovu temu sa bez veze prepucavanjima,izgleda da su prepucavanja bitnija od same ove teme,koja je imala ogromnu posijećenost juče,na startu prepucavanja sam rekao evo kreće svađa,konačno smo uspijeli i od tada normalni ljudi ne mogu više ništa da napišu u ovoj temi jer je stalno neko prepucavanje...

Подели на овим сајтовима

smatram brate da si zlonamijeran,ne valja ti to,zato sam to pisao,nisi me nista pitao,ali imam potrebu da kritikujem tvoje ponašanje u ovoj temi čiji sam i ja učesnik,prvo sam kritikovao istočniak zbog onih riječi,sada i tebe jer to zaslužuješ isto kao i on.

Vidi, batice, tvoje komentare o mojem ponašanju, ad hominem, ostavi za sebe. Je li ti to predstavlja problem? :)

Apokrifno jev. po Oglu

Подели на овим сајтовима

Ova rečenca je osuđujuća ... upravo ona negira svaku tvoju dobru namjeru...zlonamjeran?

Koliko mogu da primijetim, svaka se tema koristi kako bi se pokazao i odbranio lični stav. Korste se različiti načini, termini...čak i uvrede. Jedno mogu da zaključim, Istochnik od Ogla nije doživo uvredu. Odakle sada zla namjera? Koristio je ono što je njemu upućeno i tražio objašnjenje za to? To nazivaš zlom namjerom? Meni to liči na potrebu za objašnjenjem.

Подели на овим сајтовима

Vidi, batice, tvoje komentare o mojem ponašanju, ad hominem, ostavi za sebe. Je li ti to predstavlja problem? :)

Zašto bi to očekivao od mene kad se sam baviš kritikom tuđeg ponašanja,što se baviš sa time ako ne želiš da tebi to isto neko  radi,baš zbog toga sam se ja javio.neću te više kritikovati,želio sam samo da vidiš kako to nije lijepo,pa ne radi to drugima,to je sve brate.

Подели на овим сајтовима

Zašto bi to očekivao od mene kad se sam baviš kritikom tuđeg ponašanja,što se baviš sa time ako ne želiš da tebi to isto neko  radi,baš zbog toga sam se ja javio.neću te više kritikovati,želio sam samo da vidiš kako to nije lijepo,pa ne radi to drugima,to je sve brate.

Ako si pročitao moje pisanje pažljivo, vidjet ćeš da nema nikakve kritike, samo objašnjenje čemu molitva služi.

Ti ako ne možeš da se suzdržiš da komentarišeš mene lično, kao i tvoj drug Istočnik, izađi pa se istrči po nekoj šumi. Može? :)

Apokrifno jev. po Oglu

Подели на овим сајтовима

Ova rečenca je osuđujuća ... upravo ona negira svaku tvoju dobru namjeru...zlonamjeran?

Koliko mogu da primijetim, svaka se tema koristi kako bi se pokazao i odbranio lični stav. Korste se različiti načini, termini...čak i uvrede. Jedno mogu da zaključim, Istochnik od Ogla nije doživo uvredu. Odakle sada zla namjera? Koristio je ono što je njemu upućeno i tražio objašnjenje za to? To nazivaš zlom namjerom? Meni to liči na potrebu za objašnjenjem.

ne,ja sam rekao da ja smatram to,tako dozivljavam,to nije presuda,naravno da dozvoljavam da me neko uvijeri da grešim,ako grešim

Подели на овим сајтовима

@@kordun,

Još jedna stvar, ja se nijesam naslađivao, ali, mogao bi pored ostaloga da naučiš druga, kako se ponaša u prisustvu žena,

vidim da ti i imaš mjeru u tome.

Hvala u @@Istochnikovo ime

:)

Apokrifno jev. po Oglu

Подели на овим сајтовима

Ako si pročitao moje pisanje pažljivo, vidjet ćeš da nema nikakve kritike, samo objašnjenje čemu molitva služi.

Ti ako ne možeš da se suzdržiš da komentarišeš mene lično, kao i tvoj drug Istočnik, izađi pa se istrči po nekoj šumi. Može? :)

pročitao sam maloprije kako si krenuo da koristiš riječi bijedan i jadan i to me je navelo da pišem,ne radi se tu da se ja ne mogu suzdržati,nisam ja psihički slab nit si mi ti brate nešto toliko važan da ja ne bi mogao da se suzdržim. rekao sam što sam imao,neću više da učestvujem u prepiranju,sramota me pomalo,radi se o glupostima,a imamo dobru temu iza sebe.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...