Срђан Шијакињић Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Чудно, чудно, мора да су стране службе умешале прсте, сумњиво је то мени... За кога ли ради хмм Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Mat.23,17 "bezumnici i slijepci! Jer sta je vece: zlato ili hram koji zlato osvecuje?" Шта сад треба да значи твој цитат? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Чудно, чудно, мора да су стране службе умешале прсте, сумњиво је то мени... За кога ли ради хмм 'Ona' ne postoji. To je HAARP hologram. Tačno ispod 'nje' je tajna iluminatska laboratorija, pa malo eksperimentišu ovih dana... Mironosica, Тања1 and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Исус Христос:„Будале слијепе!“ (Мат. 23, 17) Ajde... pa ti si bas sa Njim nasao da se ravnas, nista manje, a? Milina. Em isti taj Hristos na drugom mestu veli "ko bliznjem svom kaze 'budalo' bice kriv paklu ognjenom"... Gordana ., Срђан Шијакињић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Da budala može biti to. A koga je sveti vladika budalom nazvao? Nikog, naravno. Samo se Drazen pravi nevest... kad mu tako legne, za njega (izgleda) prosto ne vazi sta pise u Jevandjelju... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ajde... pa ti si bas sa Njim nasao da se ravnas, nista manje, a? Milina. Em isti taj Hristos na drugom mestu veli "ko bliznjem svom kaze 'budalo' bice kriv paklu ognjenom!"... Не пише ближњенм, него брату своме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Не пише ближњенм, него брату своме. Nije sija nego vrat... Тања1 је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Nikog, naravno. Samo se Drazen pravi nevest... kad mu tako legne, za njega (izgleda) prosto ne vazi sta pise u Jevandjelju... „Али збуњена [Европа] и из колосека избијена, она се удаљавала од Христа, а ишла за памећу својих будала и сумашедших све више и више, кроз векове и векове, од онога злокобнога датума кад су се њени фарисеји и првосвештеници по безумној охолости својој отцепили од своје свете источне цркве и ударили једним путем, који је ближи и познатији скверноме Јупитеру и крвавом Нерону него ли благоме Христу, Девојачком сину.“ „Данас [Бог] допушта да будала и охолица седне на престо а сутра га обара и подиже најнижег измећу људи.“ Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Данас [Бог] допушта да будала и охолица седне на престо а сутра га обара и подиже најнижег измећу људи.“ da , i ? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 da , i ? Prvo procitaj sve sto je covjek napisao bez da vadis jednu rjecenicu van konteksta, pa ce ti biti jasno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Prvo procitaj sve sto je covjek napisao bez da vadis jednu rjecenicu van konteksta, pa ce ti biti jasno. ti si beše onaj koji vređa ? ko ti je dozvolio da mi se obratiš ? Oglo је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 ti si beše onaj koji vređa ? ko ti je dozvolio da mi se obratiš ? Ja ne vredjam, pokusao sam covjeka da naucim da ne izvrce rijeci drugima, nema tu razloga za uvrijedu. A tebi se obracam jer smatram da je potrebno procitat citav kontekst komentara prije nego sto sudis, a da se tebi obratim to mi je dozvolila slobodna volja, ti mozes ili poslusati savjet ili ignorisati ali nikad nije lose nesto novo nauciti, nema tu razloga za ljutnju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 „Али збуњена [Европа] и из колосека избијена, она се удаљавала од Христа, а ишла за памећу својих будала и сумашедших све више и више, кроз векове и векове, од онога злокобнога датума кад су се њени фарисеји и првосвештеници по безумној охолости својој отцепили од своје свете источне цркве и ударили једним путем, који је ближи и познатији скверноме Јупитеру и крвавом Нерону него ли благоме Христу, Девојачком сину.“ „Данас [Бог] допушта да будала и охолица седне на престо а сутра га обара и подиже најнижег измећу људи.“ I sta sa ovim? Gde je ovde vladika nekog direktno nazvao budalom? I kakve uopste blage veze ima ovo sa situacijom u kojoj si ti to rekao za jednog konkretnog coveka? Mironosica and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Prvo procitaj sve sto je covjek napisao bez da vadis jednu rjecenicu van konteksta, pa ce ti biti jasno. Evo ja sam procitao - nije napisao prakticno nista, nego samo vrti jednu i istu prazninu u krug... Volim_Sina_Bozjeg and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 A tebi se obracam jer smatram da je potrebno procitat citav kontekst komentara prije nego sto sudis, a da se tebi obratim to mi je dozvolila slobodna volja, ti mozes ili poslusati savjet ili ignorisati ali nikad nije lose nesto novo nauciti, nema tu razloga za ljutnju. opet ti ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука