Raymond Red Reddington Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Свет око себе православни Хришћанин пре свега треба да сагледава Духом Светим, чије дарове изнова и изнова порађа у себи животом у Христу, стичући "ум Христов," по речима св. ап. Павла. Ово је чиста "гимнастика ума". Са толико нехришћанским закључком да остајем запрепашћен. Какве везе имају ова питања са оним што је човек написао? А ја бих се забринуо за своје хришћанско расуђивање због оваквих ад хоминем напада. Препознајеш се у туђим речима? Онда је време да почнеш да се питаш... А свако ко је бар једном био банован требало би да се дебело замисли над собом и својим односом према другом, а самим тим и према Другом... Јанко .. дела су та...не речи... ко подржава треба да јој се придружи.....ја не... девојка је сам рекла да то ради јер има два факултета а нема посао...то је вид протеста а однос према другом...какв је то мој однос? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Devojka sve vreme zna da nije sama u početku je verovatno samo verovala u to.... Pa u tom smislu može puno da pomogne i sebi i drugima , što je već na neki način i učinila. Granice samo ona zna i svako ponaosob za sebe. миркан, Gordana . and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Дана 22.10.2013. године Јелена је овако ћутала Тања1 and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ja sam zavoleo ovu devojku. Тања1, Ayla , миркан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Bar se sunca za dzabe feeble је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Будала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Било би занимљиво видети да се и други људи прикључе њеном протесту на исти начин. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Било би занимљиво видети да се и други људи прикључе њеном протесту на исти начин. Кад би знали зашто протестује можда и би. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Било би занимљиво видети да се и други људи прикључе њеном протесту на исти начин. pa to je upravo i njena poruka, svi protestuju na taj nacin, da preciznije kazemo bojkotuju na taj nacin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 nisam znao za ove poruke i pomagala pored dotične Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Будала. Овај коментар нити је фин, а још мање хришћански...Ја бих био опрезнији са ријечима, јер како рече један мој пријатељ - и ријечи су дјела. Погледај Матеј 5, 22 (беседа на гори) Срђан Шијакињић, w.a.mozart, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 pa to je upravo i njena poruka, svi protestuju na taj nacin, da preciznije kazemo bojkotuju na taj nacin Niej tako brate nego je poruka da smo svi mi prinudjeni i naterani da izgledamo ponekad i tako. Nisi se našao nikad u takvoj situaciji i sa tim izrazom lica i takvim emocijama koje se hore tjutnjom i tugom na šta li se sve napravilo čovečanstvo. Ne treba daleko da lutaš već imamo to i kod bližnjih. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Овај коментар нити је фин, а још мање хришћански...Ја бих био опрезнији са ријечима, јер како рече један мој пријатељ - и ријечи су дјела. Погледај Матеј 5, 22 (беседа на гори) DYNABLASTER се овде захвалио, а мени тамо на другој теми каже да не "будалим" без иједног аргумента на поруку. Људима остала у речнику само реч "будала". Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Овај коментар нити је фин, а још мање хришћански...Ја бих био опрезнији са ријечима, јер како рече један мој пријатељ - и ријечи су дјела. Погледај Матеј 5, 22 (беседа на гори) Исус Христос:„Будале слијепе!“ (Мат. 23, 17) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Ne može svako kao Hristos.... pa u tom smeru potraži u Pismu šta Isus kaže ako neko nekoga nazove Budalom. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука