Jump to content

Djevojka koja ćuti najveća misterija Prijedora! (video)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Slazem se, ali mislim ako je performans onda je tako napravljen da nebi bio jasan. Ipak mislim da je lose ako odma krenemo u napad na ono sto nije jasno ili ono sto je drugacije.

Sta znaci napad? Ja se jednostavno ne slazem niti mi prija taj njen performans, i jel to sad nesto lose sto meni to ne prija?

Kazem ti prijalo bi mi da vidim da strika dzempere, to je ipak veca umetnost od ove, i jos koristi, jer zima dolazi, i nece te pitati jesi svirao ko cvrcak dok je mrav vredno radio.

Bice jasno kad zavrsi sa performansom sta oce da kaze, a mozda nas i prosvetli, sve nas koji smo zli i necemo da razgovaramo sa ljudima i ne vidimo ih, jer eto stavili su karton na glavu pa misle da su nevidljivi.

A to sto pokusava da kaze, toga smo svi svesni, nista novo. Eventualno mozda pokrene revoluciju, pa se postidim.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Мислим да су Сплићани организовали нешто слично. Масовно су одлазили из града, на излет, за време параде. То је одлична рекција. Игнорисање и склањање, тишина и пусте улице - по мом мишљење, најбољи одговор и са најбољом поруком.

Po mom misljenju najbolji odgovor bi bio da se narod masovno okupi i molitvom krene prema njima, eto tako jednostavno mislim da molitva sa ikonom ima tu moc da zaustavi sve.

Подели на овим сајтовима

Po mom misljenju najbolji odgovor bi bio da se narod masovno okupi i molitvom krene prema njima, eto tako jednostavno mislim da molitva sa ikonom ima tu moc da zaustavi sve.

da zaustavi šta? 

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Misliš mi se sklonimo da oni dođu na naše mijesto ?

Склониш се. Јер њима је и циљ да их видиш. У твом гледању они траже потврду себе и умирење властите савести. Ћутање и одсуство би зато била одлична порука. 

Подели на овим сајтовима

Склониш се. Јер њима је и циљ да их видиш. У твом гледању они траже потврду себе и умирење властите савести. Ћутање и одсуство би зато била одлична порука. 

Ali ovo nije tema o gay paradi :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Sta znaci napad? Ja se jednostavno ne slazem niti mi prija taj njen performans, i jel to sad nesto lose sto meni to ne prija?

Kazem ti prijalo bi mi da vidim da strika dzempere, to je ipak veca umetnost od ove, i jos koristi, jer zima dolazi, i nece te pitati jesi svirao ko cvrcak dok je mrav vredno radio.

Bice jasno kad zavrsi sa performansom sta oce da kaze, a mozda nas i prosvetli, sve nas koji smo zli i necemo da razgovaramo sa ljudima i ne vidimo ih, jer eto stavili su karton na glavu pa misle da su nevidljivi.

Kad sam reko napad mislio sam nebi trebali da odma kritikujemo, nije lose sto tebi ne prija, a ja sam neutralan. Ima tu previse mogucnosti da odma sudimo o cemu se radi. Sto se tice kutije na glavi, sta ako je neko dosao kod nje i stavio joj to na glavu? Sve je moguce.

Подели на овим сајтовима

Ali ovo nije tema o gay paradi

Знам, говорили смо о инспирацији перформанса ове девојке. Не буди досадан. Читај пажљиво. 

Подели на овим сајтовима

Znam brate,to bi bilo najispravnije,ali problem kod takvog modela odbrane je što se to ne može uvijek primjenjivati,ignorisanje u nekim situacijama zna da proizvede još gori efekat. Mi dobronamijerni,lošiji i bolji pravoslavci,znam samo da nas ima malo iskrenih,to vidim svakodnevno oko sebe,ako se budemo baš  uvijek sklanjali,doći ćemo u situaciju da više nećemo moći da opstanemo kao pravoslavci,moramo nekad i aktivno da se borimo za ispravne vrijednosti,ja lično sam svojim otvorenim stavovima koji su tvrdi i strogi prema drugim ljudima stekao kod mnogih stekao postovanje toga i nemam nikakvih problema,da sam se skalnjao,ismijavali bi me a ja bi bio ruglo sam sebi

Подели на овим сајтовима

Свако види што му је у срцу. Као у огледалу. Постигла је циљ.

Подели на овим сајтовима

Свако види што му је у срцу. Као у огледалу. Постигла је циљ.

kako da ne, to je klasicni model spin demagogije koja se mnogo koristi

Ako je devojka tuzna, i ja se pogledam u njeno ogledalo, znaci ja sam tuzan, jelda to mi je u srcu? pa jeste moze i tako da se relativizuje, ona je tuzna ja je pogledam i postanem tuzan?

Ili ona je vesela a ja sam tuzan i ja je pogledam kao ogledalo al sam i dalje tuzan, kako to?

Ako je ona tuzna, a ja veseo, ja cu da je razveselim ako mogu, to veze nema sa ogledalom.

To sto radi je performans. Dalje necu da nagadjam, jer nije jasna i ne citam misli.

Ima mnogo drugih i korisnijih nacina da kazes ono sto zelis, ovo sto ona radi je ili performans ili bunt, a primeceno je vec na pocetku teme da je tuzna, e pa to je stvar izbora.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...