Ayla Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Jos kada bi znala da nam objasnis sta to njena "dela" hore.... Da objasnim ukratko ili treba da se baš posvetim, da biste shvatili...ono, opširnije? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Da objasnim ukratko ili treba da se baš posvetim, da bi ste shvatili...ono, opširnije? Ja bih da shvatim ... ako mozes da mi objasnis ... sta to ona tamo radi? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 biste se pise zajedno, bismo biste Ayla је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Bih,bi,bi,bismo,biste,biše..... :good2: DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 biste se pise zajedno, bismo biste Tačno. Pogriješila sam...hvala DYNABLASTER, Лидија Миленковић and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ja bih da shvatim ... ako mozes da mi objasnis ... sta to ona tamo radi? Ona tamo stoji Veliki Marko, Mironosica and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Da li se neko interesuje za "dete",to hoću da pitam....da li neko brine za nju ili nema nikog? pa ona nam porucuje da nema nikog ko je vidi i da je cuje, pre ce biti da je obrnuto. Ih kolko ja tek, tj. ne kolko, nego kakvih problema imam, pa ne stojim egzibicionisticki na trgu sa kutijom na glavi i misterioznim natpisima, a mogo bi da stojim ne vidim nikakav problem, samo sto mi ego nije tolko jak da bih to radio. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 drži ogledalo.... hmmmmmmmmmm Suit the action to the word, the word to the action, with this special observance: that you o'erstep not the modesty of nature. For anything so overdone is from the purpose of playing, whose end, both at the fist and now, was and is to hold as ‘twere the mirror up to nature, to show virtue her own feature, scorn her own image, and the very age and body of the time his form and pressure. [Hamlet, III.iii. 16-23] Andre Williams, DYNABLASTER, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 А што вернике њено дело не вређа? GP: Tvoj dokumentarni film „Rakiola Religion“ je učestvovao na festivalima u Beogradu i Zagrebu i imao je dobar prijem? Jelena Topić: Kratki dokumentarni film „Rakiola religion“ (Rakiola vjera) je nastao kao ispitna vježba na drugoj godini fakulteta. Mnogi od aktera filma su moji rođaci, rakija se pije i veseli se uz nju otkad znam za sebe i ja sam to jednostavno morala zabiljeziti. I radi sebe i radi svog nasljeđa. Zemo ne znam šta fali ovom filmu,izuzetna režija,tehnički je loš,ali odakle curi kinematografska oprema od milion dolara,to je svakako sporedno, Što bi mene vrijeđala ona sa ovim filmom ne razumijem,ovo je uobičajen život,jel ona zbog toga kriva i koja je poruka filma !? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Pobuna nikada nije spoljašnja javor, Лидија Миленковић, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Pobuna nikada nije spoljašnja Sve preko toga je protest, a ne pobuna зеленизуб and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Zemo ne znam šta fali ovom filmu,izuzetna režija,tehnički je loš,ali odakle curi kinematografska oprema od milion dolara,to je svakako sporedno, Što bi mene vređala ona sa ovim filmom ne razumijem,ovo je uobičajen život,jel ona zbog toga kriva i koja je poruka filma !? Ti očigledno ne misliš da su rakija i alkoholizam zlo, te spominjanje rakije i vere u istoj sintagmi "Rakijola vjera" ti ne smeta. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Ti očigledno ne misliš da su rakija i alkoholizam zlo, te spominjanje rakije i vere u istoj sintagmi "Rakijola vjera" ti ne smeta. Kakve to veze ima sa verom, to je kvazi vera, strast, greh, ko variola vera, upotrebi kefalo, izadji iz okvira kojim si se stiso... ko i vecina ateista ukalupili se u sablon i ne mrdaju, proucite temu smisleno... kordun је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Није ракија лоша него мера. Mironosica, Oglo, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Октобар 20, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2013 Није интересантна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука