Jump to content

Djevojka koja ćuti najveća misterija Prijedora! (video)

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

• Одговори 525
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

biste se pise zajedno, bismo biste

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Da li se neko interesuje za "dete",to hoću da pitam....da li neko brine za nju ili nema nikog?

pa ona nam porucuje da nema nikog ko je vidi i da je cuje, pre ce biti da je obrnuto.

Ih kolko ja tek, tj. ne kolko, nego kakvih problema imam, pa ne stojim egzibicionisticki na trgu sa kutijom na glavi i misterioznim natpisima, a mogo bi da stojim ne vidim nikakav problem, samo sto mi ego nije tolko jak da bih to radio.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

drži ogledalo.... hmmmmmmmmmm

Suit the action to the word, the word to the action, with this special observance: that you o'erstep not the modesty of nature. For anything so overdone is from the purpose of playing, whose end, both at the fist and now, was and is to hold as ‘twere the mirror up to nature, to show virtue her own feature, scorn her own image, and the very age and body of the time his form and pressure. [Hamlet, III.iii. 16-23]

7ii9.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

А што вернике њено дело не вређа?

GP: Tvoj dokumentarni film „Rakiola Religion“ je učestvovao na festivalima u Beogradu i Zagrebu i imao je dobar prijem?

Jelena Topić: Kratki dokumentarni film „Rakiola religion“ (Rakiola vjera) je nastao kao ispitna vježba na drugoj godini fakulteta. Mnogi od aktera filma su moji rođaci, rakija se pije i veseli se uz nju otkad znam za sebe i ja sam to jednostavno morala zabiljeziti. I radi sebe i radi svog nasljeđa.

Zemo ne znam šta fali ovom filmu,izuzetna režija,tehnički je loš,ali odakle curi kinematografska oprema od milion dolara,to je svakako sporedno, Što bi mene vrijeđala ona sa ovim filmom ne razumijem,ovo je uobičajen život,jel ona zbog toga kriva i koja je poruka filma !?

Подели на овим сајтовима

Zemo ne znam šta fali ovom filmu,izuzetna režija,tehnički je loš,ali odakle curi kinematografska oprema od milion dolara,to je svakako sporedno, Što bi mene vređala ona sa ovim filmom ne razumijem,ovo je uobičajen život,jel ona zbog toga kriva i koja je poruka filma !?

Ti očigledno ne misliš da su rakija i alkoholizam zlo, te spominjanje rakije i vere u istoj sintagmi "Rakijola vjera" ti ne smeta. 

944528_10151568645482440_1674994958_n.jp

Подели на овим сајтовима

Ti očigledno ne misliš da su rakija i alkoholizam zlo, te spominjanje rakije i vere u istoj sintagmi "Rakijola vjera" ti ne smeta. 

Kakve to veze ima sa verom, to je kvazi vera, strast, greh, ko variola vera, upotrebi kefalo, izadji iz okvira kojim si se stiso... ko i vecina ateista ukalupili se u sablon i ne mrdaju, proucite temu smisleno...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...