Jump to content

Трибина "Атеисти Србије": Милански едикт

Оцени ову тему

Препоручена порука

Овај тип, Малдоран, помиње Поуке у негативном контексту и обмањује слушаоце да наш сајт подржава "клерофашисте", шта год они били...  

Он је, нажалост, износио потпуно неповезане ствари, које везе немају са темом. Мислим да је главни кривац што је ова трибина заиста слаба. Да није било г. Оршолића не би се имало шта чути (а да је у вези са темом трибине). Срђан је, нажалост, наступао као да се налази на зиду фејс групе а не на јавној трибини. Жао ми је што је тако. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Овај тип, Малдоран, помиње Поуке у негативном контексту и обмањује слушаоце да наш сајт подржава "клерофашисте", шта год они били...

Нажалост, он изгледа ставља знак једнакости између верника и клерофашисте. Није успео да се избори са својим хејтерским наступом. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Александар Милојков,

Толики је његов домет. Ако такви ликови воде то удружење, тешко да ће икада бити нормалне комуникације. 

Ево је и тема где дотични тражи од оног клинца (12 година) да хакује Поуке, тј. наводи дете на вршење криминалних радњи. Он је,мученик, оптерећен Поукама.

https://www.pouke.org/forum/topic/18185-%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%98%D1%83-%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B5-%D1%81%D0%B0%D1%98%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%83%D0%BA%D0%B5/

Подели на овим сајтовима

У другом обраћању Срђана Јовановића. 

Не могу више да слушам лупетања. Ја јако поштујем атеисте и увек ишчекујем изврсне учеснике трибина.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Па чита, али их безобразно тумачи...

То говори о њему, не о Поукама. Ако неко вернике назива клерофашистима, то само говори о њему. Не треба се око тога узбуђивати. Нека га. 

Подели на овим сајтовима

Nisam odgledala više od dve-trećine video-snimka, ... ali ću reći ovo:    Oršolić vrlo korektan i simpatičan mada na momente davi,  Djordjević isto na momente davi ... mada ukazuje na vrlo važne stvari (pogubna simbioza Hr.Crkve i Države, kroz vekove),   Srđan J.M. nažalost dozvoli sebi da ode toootaaalno nisko (pominjanje stvari koje nemaju veze sa temom ...  ismejavanje, ....   čitanje nekog dijaloga sa foruma na Pouke.org,  ubacivanje fraza na engleskom jeziku .... itd).   Dakle, taj Maldoran je trebalo da bude konstruktivan sagovornik sa pozicije ateiste ...  a ispao je cinični pljuvač. Nisam to očekivala od njega, jer sam ranije čitala par dobrih tekstova koje je napisao (solidna kritika organizovane religije).

Elem, nadam se da ću kasnije stići da više kažem na glavnu temu (proslava Mil.edikta) a da zaboravim na video-snimak tribine.

Подели на овим сајтовима

• Гости

То говори о њему, не о Поукама. Ако неко вернике назива клерофашистима, то само говори о њему. Не треба се око тога узбуђивати. Нека га. 

Ма наравно :)

Подели на овим сајтовима

Srđan J.M. nažalost dozvoli sebi da ode toootaaalno nisko (pominjanje stvari koje nemaju veze sa temom ...  ismejavanje, ....   čitanje nekog dijaloga sa foruma na Pouke.org,  ubacivanje fraza na engleskom jeziku .... itd).   Dakle, taj Maldoran je trebalo da bude konstruktivan sagovornik sa pozicije ateiste ...  a ispao je cinični pljuvač.

Цитира неку баку из Ниша како је боли патка за Милански едикт. Понаша се као да пати што га не боли рибица.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Цитира неку баку из Ниша како је боли патка за Милански едикт.

Још једна у низу његових бесмислица којима је упропастио трибину. "Атеисти Србије" су организовали трибино о Миланском едикту. Срђан је дошао да учествује на тој трибини и затим млати бабом коју заболе за Милански едикт!? Човече драги, па зашто си онда дошао на трибину о Миланском едикту (ако те "заболе")? 

Подели на овим сајтовима

Оче Иване, још једном, изгледа сам промашио тему пре овога. Видео сам клип на 1ч 13мин. Ето како нас вређају атеисти,ништа им нисам урадио.Овај Малдоран или како се зове, пуца од глупости.Негира да сам свештеник,каже да сам неписмен и вређа. У животу га нисам нити видео нити чуо за њега.Заиста атеизам у Србији порађа тупавце.

Подели на овим сајтовима

@@свештеник Александар,

Оче, ко ти је крив што слабо видиш и не стављаш спејс после зареза и тачке.  :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...