Jump to content

Добра одлука или културни скандал у Новом Саду?

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Jesi se to prepoznala tamo kod željka u tekstu,on nije za nikoga pojedinačno ništa rekao

hahahahhahahahahahha

nov si ovde

tvoje pitanje je ok :D :D :D

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Сад већ почињем да се прибојавам за своју безбедност... winter

ne brini se :D

znam čoveka koji garantuje za tebe :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

da li je Željko bezobrazan kada kao administrator foruma dozvoli da NEKO stavi nečiju PRIVATNU sliku na forum

Не знам колико је нечија слика приватна када је окачи јавно на Фејсбуку на профилу који није затворен за јавност, шта ти мислиш ?

Уосталом ако је то забрањено а заиста не знам да ли је, зашто бих безобразлук покупио ја кад је Моца окачио слику?

Ја би евентуално требао да покупим одговорност за не правовремено реаговање, и то све уколико је таква ствар забрањена.

Та и моју су слику качили артемити под фирмом да сам лудаја и то ону са Фб па шта сад.

Сам сам је први окачио.

Подели на овим сајтовима

DA ! :D

Како можеш веровати некоме ко гарантује за мене?

Побогу.

П.С. немој тако да ми срозаваш рејтинг, како ћу сад бити страшан на форуму?

А зна се без тога нема авторитета...

Подели на овим сајтовима

Ето осуди ти мене. Која је сад разлика?

Па нисам, живота ми; ја сам само написао како ствари стоје са неким ко прозива друге за "наводне хришћане".

Нисам рекао: "Чика Жељко је наводни хришћанин", сачувај Боже да тако мислим!

(да, у праву си, љут сам на тебе због Хасана, али ево већ ти опраштам и не љутим се више :) ... )

Подели на овим сајтовима

Ја на овакве ствари више не обраћам пажњу. Међутим, буни ме једно. Зашто реагујемо (ми верници) када неко, по нашој перцепцији, на овакав начин вређа наше светиње, док смо код друге веома грубе злоупотребе наших светиња неми и тихи? Које друге злоупотребе? Па кад ове табаџије изигравају православну литију, држећи у једној руци крст а у другој мотку, правећи од Христа Адолфа. Којекакви квазиидеолози, попут двераша, нашљиваца и разних других "слободних уметника", жестоко вређају и злоупотребљавају наше светиње, јер користе Христа и Јеванђеље, под којим проповедају насиље и мржњу.

Sto posto si u pravu,ja sam prvi nasilnik koji se javlja,jer sam se prepoznao u ovoj tvojoj kritici koja je zaista na mijestu i svijestan sam je citavo vrijeme,samo sam cekao da neko pokrene to.al ja nisam agresivan,ja sam nasilan kad me neko dira,ne diram prvi u nikoga. Kad mi neko dirne u porodicu ili svetinju ujedam kako god mogu,izvini,ne mogu drugačije,nisma savršen,kasnije se smirim,ali to ne znači da ne volim Hrista,možda vremenom nađem neku anesteziju sličnu tvojoj pa da me boli uvo,ali možda zauvijek ostanem ovakav.kad nešto voliš,teško je da možeš smireno promatrati da neko pljuje po njemu,zar nije tako?

Подели на овим сајтовима

@@kordun,

Ако си Христов, послушај Христа. Има он рецепт за такве ситуације, читај Јеванђеље. 

Угледајте се на мене као што се ја угледах на Христа.", каже апостол Павле.

А Христос каже: "Ходите к мени сви који сте уморни и натоварени, и ја ћу вас одморити. Узмите jарам мој на себе, и научите се од мене; jер сам ја кротак и смирен у срцу, и наћићете покој душама својим. Јер је мој благ јарам, и бреме је моје лако ..."

Подели на овим сајтовима

E moj zemljače, šta reče Isus u svojoj Propovedi na gori?

Nisam ja zemljače Isus da mogu sve kao on,mogu da se trudim u tom pravcu,al krajiška genetika diktira drugačije,treba se sa tim boriti.Ja nikoga ne prizivam da me dira,naprotiv...Znaš kako kaže Isus kome je kako dato,tako će se od njega i tražiti,meni je dato da dva rata preživim i da nemam baš debele živce kad je nepravda u pitanju,tu sam najslabiji i svijestan sam toga

Подели на овим сајтовима

@@kordun,

Само се ти, брате, труди и позитивно размишљај. Што не будеш могао (због генетике :) ), надокнадиће Бог. Само полако, смируј се и доћићеш до "мере раста пуноће Христове" - а то ти је и циљ живота, као хришћанину. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...