Дејан Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Шта причаш ? Какав ђаво? Ако сам те схватила, пошто кажеш да је АЦА ЛЕПО ОБЈАСНИО .... мислиш на хомосексуалце. Зашто би љубав између два педера била ђаволска ствар ("нагон који треба да се победи") ? Иначе, митрополит Амфилохије лепо каже "... човјек, било који човјек, представља светињу над светињама. То са разлога што је сваки човјек, по својој природи и по свом призвању – боголико биће, биће створено по Божјем лику. Зато онај који би презрео човјека, па и највећег грјешника и злочинца, презире Бога који га је створио." Најбоље би било да је на тој реченици стао. Ovde je stvar nerazumevanja. Samo sam dao primer. Evo još jedan,ljudi su po prirodi poligamni,ako ćemo slediti svoje nagone onda imamo preljubu,koja je iz ugla Hrišćanstva neprihvatljiva. Dakle,nagon postoji ,e sad da li ćemo ga slediti ili ne to je naša stvar,odnsono stvar ličnog izbora. Kogod na sebe prihvati,svojim izborom,da bude Hrišćanin,mora biti svestan da je to jedna vera koja zahteva celog čoveka ,i da je protivprirodna. Niko nikoga ne tera da prihvati zakon Hristov,ko ne želi široko mu polje. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Kao i sa mislima,nije problem ako nam djavo ubaci misao u glavu,problem je kad je mi prihvatimo i počnemo da delujemo u skladu sa istom Ко је читао свете оце нашао је управо овакав одговор. Међутим, некима не вреди објашњавати. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Oprosti, troleri, jel to neka sekta... Збогом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 u sustini problema je covecja pala priroda koja se previse ispoljava u ovom slucaju. Istochnik and Александар Милојков је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 ljudi su po prirodi poligamni A sto stalno insistiras na toj lazi? Ljudi nisu zivotinje, ne znam ko te to slagao, tj. gde si procitao? Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 A sto stalno insistiras na toj lazi? Ljudi nisu zivotinje, ne znam ko te to slagao. Значи, Аврам и његови свети потомци су били животиње? Хм, интересантно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Је ли ово генетски условљено? http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=10&dd=17&nav_id=766616 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Ма, досадне су више ове теме о хомосексуалности. Вртимо једно те исто и млатимо празну сламу. Поздрав од мене на овој теми. Искључујем се. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Sta je hm interesantno? Sta znaci "po prirodi"? Po kojoj prirodi pricamo, jel po paloj? Ako je po paloj prirodi onda smo i homoseksualci i kanibali i sta ti ja znam sta sve ne. Nadjite mi i ti i Bicko sta sveti oci vele o ovome. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Sta znaci "po prirodi"? Po kojoj prirodi pricamo, jel po paloj? Ako je po paloj prirodi onda smo i homoseksualci i kanibali i sta ti ja znam sta sve ne. О палој, наравно. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Ма, досадне су више ове теме о хомосексуалности. Вртимо једно те исто и млатимо празну сламу. Поздрав од мене на овој теми. Искључујем се. daj Boze da se vise ne otvaraju,i meni dojadise. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 О палој, наравно. E pa ja ne pricam o tome, niti je ovo mesto gde bi se to trebalo potencirati ili ponavljati ko hipnotisan, posto ovo nije muslimanski forum. A pala priroda sta je nego laz. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 CecaV, on 17 Oct 2013 - 13:41, каже: О ком се нагону причаш? Ако је о сексуалном ... молим те погледај опет шта си написао. Ако не увидиш грешку, ...онда ми је много жао што си теолог у држави Србији. О хомосексуалном. То је био контекст. Присуство самог нагона није грех. Саглашавање са њим јесте. Александре, ти изгледа не схваташ да је педерска љубав, па с тим и сексуални чин, природна ствар као што је и хетеросексуална љубав. Најпростије речено - они се воле. Педери не би требало да заустављају своју љубав. То једноставно нема везе са хришћанством, или ако има - ваљда је део свеопште љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Александре, ти изгледа не схваташ да је педерска љубав, па с тим и сексуални чин, природна ствар као што је и хетеросексуална љубав. Најпростије речено - они се воле. Педери не би требало да заустављају своју љубав. То једноставно нема везе са хришћанством, или ако има - ваљда је део свеопште љубави. ali poenta je u tome sto je to po pravoslavlju neprirodna ljubav. (nemoj misliti da sam protiv njih, samo sam protiv njihovog preterivanja u zelji za potenciranjem njihove borbe za prava). Драшко је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Тај сексуални чин је ипак неприродан. Raymond Red Reddington and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука