feeble Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 ali poenta je u tome sto je to po pravoslavlju neprirodna ljubav. (nemoj misliti da sam protiv njih, samo sam protiv njihovog preterivanja u zelji za potenciranjem njihove borbe za prava). Па и по биологији. Једноставно немају адекватне органе за сексуални чин. Raymond Red Reddington, Александар Милојков, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Naravno da je neprirodan, pa kako ces bravu da otkljucas bravom, ili kljucem kljuc. Apropo poligamije: isto tako ne postoji univerzalni kljuc kojim ces da otkljucavas vise brava... moze, ali onda si nocni bravar. Mилена КШ and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Александре, ти изгледа не схваташ да је педерска љубав, па с тим и сексуални чин, природна ствар као што је и хетеросексуална љубав. Најпростије речено - они се воле. Педери не би требало да заустављају своју љубав. То једноставно нема везе са хришћанством, или ако има - ваљда је део свеопште љубави. Не желим више да се смарам и да друге смарам са овом темом, али хајде да још теби одговорим. Нека се "воле", нико то не би смео да им брани, нити би икога то требало да се тиче. Ја не говорим о томе. Ја говорим о хришћанској антропологији - која такву везу не третира као љубав већ као разврат, блуд, грех. Православно хришћанство има такав став, почев о апостолских времена до дана данашњег. Дакле, педери могу да се "воле" уколико то желе. Међутим, нико нема право да инсистира да Црква благосови такву "љубав". И нико нема право да намеће хришћанству такво виђење "љубави". Православно хришћанство има своје постулате и изворе вере, из којих извире и антропологија. Зато, хомосексуалност је за православне грех и то ће остати до краја времена и векова. Ко жели да буде хришћанин мораће да се суочи са тим. Ко не жели, широко му поље. Хришћани немају права да нехришћанима намећу своје вредности. horatio, Mironosica, Дејан and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Не желим више да се смарам и да друге смарам са овом темом, али хајде да још теби одговорим. Нека се "воле", нико то не би смео да им брани, нити би икога то требало да се тиче. Ја не говорим о томе. Ја говорим о хришћанској антропологији - која такву везу не третира као љубав већ као разврат, блуд, грех. Православно хришћанство има такав став, почев о апостолских времена до дана данашњег. Дакле, педери могу да се "воле" уколико то желе. Међутим, нико нема право да инсистира да Црква благосови такву "љубав". И нико нема право да намеће хришћанству такво виђење "љубави". Православно хришћанство има своје постулате и изворе вере, из којих извире и антропологија. Зато, хомосексуалност је за православне грех и то ће остати до краја времена и векова. Ко жели да буде хришћанин мораће да се суочи са тим. Ко не жели, широко му поље. Хришћани немају права да нехришћанима намећу своје вредности. svaka Vam je zlatna facenew22222222 :bendoff: http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Тај сексуални чин је ипак неприродан. Заправо, сексуални чин, ако под тим подразумевамо однос полова, у таквим везама и не постоји. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Па и по биологији. Једноставно немају адекватне органе за сексуални чин. АМИН, као кућа велико. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 @CecaV Још само да ти кажем да то инсистирање "па то је природно" није никакав аргумент у оправдању чина као чина. Много је тога у природи а чега се сви једнодушно гнушамо и гадимо, да ти не набрајам сад природне обичаје разних живих бића. "Природно" није исто што и "нормално" - људи, молим вас, упамтите и разумите више. Raymond Red Reddington, kordun, Istochnik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Nije problem to sto su pederi prirodni ili neprirodni, na kraju sve je prirodno ali nije sve ispravno. Bog je stvorio Evu za Adama u pocetku, kraj price. Prihvatanje takvog greha kao normalnog covjek sam od sebe napravi slamu za vjecni oganj i vjecni plac i skrgut zuba. kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Nije problem to sto su pederi prirodni ili neprirodni, na kraju sve je prirodno ali nije sve ispravno. Ево, човек схвата ствари које су веома просте и једноставне. И теби АМИН, као кућа велико. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 @CecaV Још само да ти кажем да то инсистирање "па то је природно" није никакав аргумент у оправдању чина као чина. Много је тога у природи а чега се сви једнодушно гнушамо и гадимо, да ти не набрајам сад природне обичаје разних живих бића. "Природно" није исто што и "нормално" - људи, молим вас, упамтите и разумите више. Ja bi dodao da je sve prirodno, ali sta je ispravno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 I ja davam amin obojici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Не желим више да се смарам и да друге смарам са овом темом, али хајде да још теби одговорим. Нека се "воле", нико то не би смео да им брани, нити би икога то требало да се тиче. Ја не говорим о томе. Ја говорим о хришћанској антропологији - која такву везу не третира као љубав већ као разврат, блуд, грех. Православно хришћанство има такав став, почев о апостолских времена до дана данашњег. Дакле, педери могу да се "воле" уколико то желе. Међутим, нико нема право да инсистира да Црква благосови такву "љубав". И нико нема право да намеће хришћанству такво виђење "љубави". Православно хришћанство има своје постулате и изворе вере, из којих извире и антропологија. Зато, хомосексуалност је за православне грех и то ће остати до краја времена и векова. Ко жели да буде хришћанин мораће да се суочи са тим. Ко не жели, широко му поље. Хришћани немају права да нехришћанима намећу своје вредности. Не схватам: ко инсистира да Црква благослови такву љубав? Митр.Амфилохије, ти Александре и Дејан Бићанић ... осуђујете све педере у Србији и Ц.Гори (и шире), помињете грех када се "нагони прихвате", итд... Сличан проблем постоји и када све ово гледаш "унутар цркве": шта да раде они који су православни верници, а педери су? По вама би требало да раде против своје љубави (ова реч је сада адекватнија од "нагон"). Да ли ви уопште схватате какве ломове у души ово може да изазове? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 шта да раде они који су православни верници, а педери су? По вама би требало да раде против своје љубави (ова реч је сада адекватнија од "нагон"). Да ли ви уопште схватате какве ломове у души ово може да изазове? Oni koji su pravoslavni vernici i oni koji nisu a rodjeni su takvi, trebaju da nose svoj krst, to sigurno nije lako ali tako mora biti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Ja bi dodao da je sve prirodno, ali sta je ispravno? Исправно је ваљда оно што је чојство и јунаштво. Дакле, не заборави на чојство ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 17, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2013 Mironosica and kordun је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука