Odahviing Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 E ajde sad meni neko da kaže ovde da zabrana gradnje verskog objekta ne bi bila fašistički čin? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ма само да смање ове ракете једно 40 метара, не би било проблема. Ја ово сматрам за провокацију, иначе џамија наравно ником не би требало смета. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 E ajde sad meni neko da kaže ovde da zabrana gradnje verskog objekta ne bi bila fašistički čin? Pod uslovom da se pravi razlika izmedju zabrane grtadnje i ne dobijanja dozvole za gradnju. Ђуро Станивук and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ма само да смање ове ракете једно 40 метара, не би било проблема. Ја ово сматрам за провокацију, иначе џамија наравно ником не би требало смета. Коме сметају и што су већ изграђене? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Pod uslovom da se pravi razlika izmedju zabrane grtadnje i ne dobijanja dozvole za gradnju. трусно подручје....земљотреси дрмају тим подручјем DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 blagoslov jednog hilandarca može čovek i da pogreši, da se "zanese" trenutno... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Da je trenutno ne bi trajalo godinu i po dana,zar ne? Inace da ne djubrim onu tamo plemenitu temu Srbi za Srbe videh da si iskomentarisao,apropo tvog misljenja o navijacima,znaj da je organizacija Srbi za Srbe nastala od ljudi koji su navijaci i koji su redovni na tribinama,da se njihove stvari koje se prodaju i koje se sliva u budzet za pomoc Srbima sirom sveta prodaju na dva mesta,od toga je jedno navijacki butik "Delije Sever",ali kako bi to ko saznao insajder ne zna nista o tome. Mala digresija i oftopik,cisto da vidite sami u kojoj ste zabludi i to na osnovu jeftinog pamfleta u obliku insajdera,b92,blica i ostalih. Izmedju ostalog ti isti od Dveri prave fasiste i prave pokret koji jedino prica o gej paradi. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Braća zauvek. I pod Krstom i pod polumjesecom. Za našu braću i njihovu veru, što veću kuću u kojoj će im biti ugodnije Bogu klanjati. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Švajcarci zabranili minarete Švajcarci su se na referendumu u nedelju izjasnili za zabranu izgradnje minareta u njihovoj zemlji, pokazali su prvi rezultati glasanja objavljeni tokom dana. Ova vest izazvala je senzaciju u svetu jer je to prvi put da se u nekoj državi zabrane minareti, obavezni deo islamske verske arhitekture sa kojeg se vernici pozivaju na molitvu. http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/11023/Svajcarci-zabranili-minarete- Zanimljiv si ti tip, optuzujes b92 za polu istine a sam ih serviras....... http://news.bbc.co.uk/2/hi/8385069.stm Bitno je procitati ceo tekst da se vidi - zasto je svajcarska to uradila. Islamska zajednica pocinje da predstavlja ozbiljnu pretnju Svajcarskoj demokratiji i pretnju za seriatski zakon na teritoriji cele svajcarske. Potez je jednak zabrani nacistickih partija u Nemackoj. U Srbiji sa druge strane oce da zabrane minaret jer je zurkulic dijabola. A niko zapravo nije stvarno ugrozen. Mala digresija i oftopik,cisto da vidite sami u kojoj ste zabludi i to na osnovu jeftinog pamfleta u obliku insajdera,b92,blica i ostalih. Izmedju ostalog ti isti od Dveri prave fasiste i prave pokret koji jedino prica o gej paradi. Nismo mi u zabuani, nego ti raznovrsnost ljudi na navijackim tribinama pokusavas da okrenes na pricu svi navijaci su super i sjani. I totalno odbijas da priznash da postoje odredjene navijacke grupe koje se bave kriminalom. Sto si meni na privatnoj poruci rekao kada sam ti nabrojao koje su to grupe uz komnenatar - oni su nebitni na jugu. Drugim recima - kriminalitet medju navijacima relativizujes i odbacas, humanisticko medju navijacima velicas i integrises kao deo navijacke kulture. Sto samo govori koliko si pristrasan i nerealan ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ne,naprotiv vi negirate tu raznovrsnost samim pricama da je sve sto se procita na b92 i blicu ili cuje u insajderu istina da se uz pojam "navijac" veze iskljucivo nesto lose,a da se pritom mnoge pozitivne pojave ili negiraju ili je o njima uopste zabranjeno da se prica. Ja znam da kad je ldp organizovao neke paketice deci bilo je u svim novinama i medijima i vestima,a kad su navijaci organizovali neverovatne akcije,toga nije bilo nigde. Ja nikakav kriminalitet ne odbacujem,uostalom ovde sam 10 puta pisao o tome da medju navijacima ima svakakvog sveta i to bas tebi sam to i pisao. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 vi Који "ВИ"!? Ваљда смо у Христу сви једно!? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Ne,naprotiv vi negirate tu raznovrsnost samim pricama da je sve sto se procita na b92 i blicu ili cuje u insajderu istina da se uz pojam "navijac" veze iskljucivo nesto lose, Vidis, sada vec izmisljas. To sto ti mislis da mi pojam navijac asociramo samo sa necim losim - to je tvoja greska i tvoj problem. Ja nikakav kriminalitet ne odbacujem,uostalom ovde sam 10 puta pisao o tome da medju navijacima ima svakakvog sveta i to bas tebi sam to i pisao. Jesi reko si, ima na trbini po neki kriminalac, isto kao sto u kaficu ima po neki kriminalac . Medjutim situacija nije po neki nego ima po neka kriminalna grupa koja se ujedno predstavlja kao i navijacka grupa. Ne znam sta je tesko da kazes - da jeste, medju navijackim grupama postoje dve il itri grupe za koje postoji opravdana sumnja da se bave kriminalom. Isto ka osto se u odredjenim kaficima skupljaju odredjene kriminalne grupe i drze ih odredjene kriminalne grupe. velika je razlika izmedju "kriminalne grupe" i "po neki kriminalac" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Који "ВИ"!? Ваљда смо у Христу сви једно!? Vi podlozni jeftinim manipulacijama. A jesmo. Milosavljevicu ne postoji nijedna navijacka grupa,podgrupa,ekipa ma kako god i sta god pricao ciji su pripadnici od prvog do poslednjeg kriminalci,znaci toga u praksi a ni teoriji nema. Ako ti stvarno mislis da postoji odredjena grupa na bilo kojoj tribini a u kojoj su svi pripadnici kriminalci onda zaista ne znam...prvo mi navedi tu grupu,pa cemo dalje pricati. Navedi koja je ta jedna bar samo jedno ime mi treba od dve tri kako kazes. A naravno da ima poneki i ja ti kazem da u policiji republike Srbije procentualno ima vise kriminalaca nego medju navijackim grupama,ali za to se ne pravi insajder time se ne bave ljudi,to je ok. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Vi podlozni jeftinim manipulacijama. A jesmo. Milosavljevicu ne postoji nijedna navijacka grupa,podgrupa,ekipa ma kako god i sta god pricao ciji su pripadnici od prvog do poslednjeg kriminalci,znaci toga u praksi a ni teoriji nema. Ako ti stvarno mislis da postoji odredjena grupa na bilo kojoj tribini a u kojoj su svi pripadnici kriminalci onda zaista ne znam...prvo mi navedi tu grupu,pa cemo dalje pricati. Navedi koja je ta jedna bar samo jedno ime mi treba od dve tri kako kazes. A naravno da ima poneki i ja ti kazem da u policiji republike Srbije procentualno ima vise kriminalaca nego medju navijackim grupama,ali za to se ne pravi insajder time se ne bave ljudi,to je ok. Ma daj bre Miloše kako nisu kriminalci si video kolike mišiće imaju МилошБГ and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 11, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2013 Који "ВИ"!? Ваљда смо у Христу сви једно!? Једно али не и исто - пријатељу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука