Небојша Јовановић Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 ako hoće da prave najveću džamiju u Evropi neka je prave u Bosni a ne u Srbiji gde ih ima 2 ili 3% Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Poruka za dveri i njihove istomišljenike - ne ložite se! Ovo je čist marketinški potez. Bio sam u Sjenici! Sadašnja džamija (ona gde se Alah javio na palačinkama, čini mi se) nije ništa bolja od većine naših hramova u smislu da vernici retko u nju zalaze a posbno ih nervira to što hodža ne peva LIVE već pusta neku kasetu sa kasetofona koji je prikačen na zvučnike pa tako poziva vernike. O njemu pričaju isto što i naši ljudi o popovima... suma sumarum - ništa ne radi a solidno živi! Imao sam prilike da posetim muslimansku porodicu koja zaista živi u skladu sa islamom i retko gde sam bio tako lepo dočekan. Za to imam da zahvalim svom prijatelju iz Sjenice, S.M.-u I naravno, za kraj posta moram da dodam nešto sladunjavo i licemerno da upotpunim izlaganje u stilu Zukorlića - Kad bismo mi bili pravoslavci, oko nas bi mogle da niču džamije a mi bismo bili živi hramovi Boga živoga. Милан Ракић, gandalf, Јаков. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Имам осећај да сам написао нешта на овој теми...а нестао одговор. Јел све добро са форумом? Џаме су шејтаново мјесто..одатле се проповједа...зло..и напади на Хришћане.. Brišem ti poruke jer je ovakav način razmišljanja zabranjeno iznositi na ovom sajtu. Ne satanizujemo nikog,svakog poštujemo Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Imao sam prilike da posetim muslimansku porodicu koja zaista živi u skladu sa islamom i retko gde sam bio tako lepo dočekan. Za to imam da zahvalim svom prijatelju iz Sjenice, S.M.-u Ovo ne treba uopste pisati,jer ispada da ovde neko misli da su muslimani ne znam sta. Ovde generalno je problem lik i delo muftije Zukorlica. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 I posle neko kaze da nisu fasisti i dveri i ljudi koji ovo podrzavaju? Imate gradjanska prava - osim kad MI ne smatramo da VI nas provocirata. Lepo ja kazem, danas oce da zabrane gej paradu, sutra ce da zabrane ateisticke organizacije. Svi imaju gradjanska prava osim kada dveri(i njihovi ljubitelji) ne procene da se ta gradjasnaka prava koriste za propagande i provokacije. Najjadnije licemerje. Onaj najnizi komunisticki mentalite kojim su komunisti proganjali nas hriscane. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 I posle neko kaze da nisu fasisti i dveri i ljudi koji ovo podrzavaju? Imate gradjanska prava - osim kad MI ne smatramo da VI nas provocirata. Lepo ja kazem, danas oce da zabrane gej paradu, sutra ce da zabrane ateisticke organizacije. Svi imaju gradjanska prava osim kada dveri(i njihovi ljubitelji) ne procene da se ta gradjasnaka prava koriste za propagande i provokacije. Najjadnije licemerje. Onaj najnizi komunisticki mentalite kojim su komunisti proganjali nas hriscane. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Muftija Zukorlic nevino jagnjesce kome se uskracuju prava. Covek zivi bolje i lepse od 95% gradjana ove zemlje i pritom pljuje maticnu drzavu na svakom koraku i provocira. Koga pritom vecina muslimana ne podnosi. Dveri se nakacile na takvog coveka,uaaa,dole dveri! Fasisti! Adolfovci! Душан Силни and Ivana032 је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 A posle su Hrvati fašisti kad su protiv ćirilice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Naca Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Nemam poruku za Dveri. Kao da nekoga briga sve i da imam, pogotovu njih. Nazalost nemam nikavu poruku ni za vas koji ste pisali odgovore na ovu temu. Tuzna sam kada citam o mrznji, zavisti, navodnom rodoljublju, sukobima ... Na forum sam se prijavila, misleci da cu imati priliku da citam o veri, ljubavi, prihvatanju, spokoju, svih (citaj s v i h) ljudskih bica, ma koje oni rase ili boje bili. Moj potpis sve govori. Blagoslovio Vas i cuvao Bog, laku noc svima Млађони, Милан Ракић and fsa је реаговао/ла на ово 3 Bog čuva dušu tvoju, sve dok ti čuvaš jezik svoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Гласао сам за Двери, Зукита сматрам опасним... али забрану градње џамије, ако је ускладу са законом, не подржавам. Једна од ретких ситуација када не подржавам Двери. И нисмо сви симпатизери Двери фашисти, забога људи. Ivana032 and Млађони је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 A posle su Hrvati fašisti kad su protiv ćirilice. Jednako je zaista kad se u Hrvatskoj ne postuje zakon i kad u nepostovanju zakona na oci prognanih,proteranih i potomaka ubijenih Srba se vode anti srpski protesti u kojima ucestvuje 90% Hrvata sa sve policijom i katolickom crkvom. To je jednako kad se u Srbiji jedan pokret usudjuje da napadne lik i delo muftije Zukorlica koji na svakom koraku pljuje maticnu zemlju i vecinu gradjana iste. Bra'o za tebe. A u Pazaru i dalje stoji tabla Acif Efendije. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Pa Zukorlić samo i čeka neku agresivnu reakciju Srbije. Zato i non-stop provocira debilnim izjavama. Ništa mu ne bi više išlo u prilog od tako nečeg... Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 Jednako je zaista kad se u Hrvatskoj ne postuje zakon i kad u nepostovanju zakona na oci prognanih,proteranih i potomaka ubijenih Srba se vode anti srpski protesti u kojima ucestvuje 90% Hrvata sa sve policijom i katolickom crkvom. I u cem use tacno razlikuju ti hrvati i nasi dverasi? To je jednako kad se u Srbiji jedan pokret usudjuje da napadne lik i delo muftije Zukorlica Jedno je napadanja lika i dela muftije Zukorlica, drugo je ukidanje prava. Ne znam sto stalno okreces kao da je to ista stvar, niko ovde nema nista protiv napadanja dela vec imaju protiv ukidanja prava. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 У чему је разлика између Платоновог и светоотачког појма ероса? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 10, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2013 I u cem use tacno razlikuju ti hrvati i nasi dverasi? Jedno je napadanja lika i dela muftije Zukorlica, drugo je ukidanje prava. Ne znam sto stalno okreces kao da je to ista stvar, niko ovde nema nista protiv napadanja dela vec imaju protiv ukidanja prava. U tome sto su dveri pokret,za koji ti mozes ovde da kazes da su fasisti i sa kojima se vecina nazalost po mnogim pitanjima ne slaze. Dok probaj makar bio potomak Pavelica u Vukovaru da kazes da imas nesto protiv lomljenja tabli i anti srpskih protesta,procices sjajno. Pritom ovde policija cuva tablu acifa efendije,a u Hrvatskoj policija razbija table na cirilici. Pritom ovde crkva ne staje na celo protesta,a tamo zajedno lomi. I sto pritom te iste dveri nisu ni na jednom protestu cinile bilo sta slicno. Ja ovo shvatam kao "napad" na muftiju i nista vise. iskreno mene ovo pitanje ne zanima,neka rade sta hoce,ali znam da sam nekoliko puta naleteo sto na tvu sto u novinama ta neka uvelicavanja muftijina da sad ne znam sta gradi i to neko likovanje i mislim da je otuda proizaslo ovo saopstenje,a ne zbog same dzamije ili toga da neko nekome nesto uskracuje. Ima ljudi koji ne zaboravljaju sta je muftija pricao za svoju zemlju i svoj narod,a sad od iste zemlje pravi senzaciju neku u vidu najveceg minareta na svetu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука