Ђуро Станивук Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Osim ako ne smatras da ce taj visoki minrat da poveca broj muslimana u Srbiji? Ja stvarno ne vidim kako je to moguce. па зар тај феномен није евидентан, зар се не окупира прогресивно рашка област. Турске и арапске инвестиције, вехабије и остало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 па зар тај феномен није евидентан, зар се не окупира прогресивно рашка област. Ne vidim kakve to veze ima sa visinom minareta? Kako ce mi to da stopiramo ako zabranimo gradnju visokog minareta? A i lepo te Odaving pitao, sta se mi razlikujemo od njih, ako mi njima zabranjujemo ispovedanje njihove vere?? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Pa bi ti njima da zabraniš, sa svaki slučaj, da ne bi oni u budućnosti tebi? Реци ти мени друже...пробаћу пластично да би схватио... Дође ти гост у кућу. Ти му скуваш кафу и понудиш слатко, питаш јел гладан. А он устане и крене да ти размешта ствари по кући. Избаци пола напоље. Седне за твој комп и крене да ти уместо виндовса инсталира линукс. Успут обрише цео десктоп. Ти му сигурно не би забранио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Реци ти мени друже...пробаћу пластично да би схватио... Дође ти гост у кућу. Ти му скуваш кафу и понудиш слатко, питаш јел гладан. А он устане и крене да ти размешта ствари по кући. Избаци пола напоље. Седне за твој комп и крене да ти уместо виндовса инсталира линукс. Успут обрише цео десктоп. Ти му сигурно не би забранио. Jednu stvar si pogresio, muslimani nisu gosti u tvojoj kuci oni su podjednaki gradjani republike Srbije kao i ti. Zato ti ne valja analogija. Da su to emigranti, kao sto je u Svici ili Francuskoj, to je vec druga prica. Јаков. and Odahviing је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Ne vidim kakve to veze ima sa visinom minareta? Kako ce mi to da stopiramo ako zabranimo gradnju visokog minareta? Корак по корак. посебно за новодошле, треба да знају у чијој су земљи и како се понаша у гостима. Кад уђеш неком у кућу, треба се односити према њој као светињи. A i lepo te Odaving pitao, sta se mi razlikujemo od njih, ako mi njima zabranjujemo ispovedanje njihove vere?? Није овде ствар о једнакости, већ о опстанку. Твоја је грешка што све гледаш кроз принципе, а не кроз стање на терену. Они имају свој план а то је да деградирају државу Србију и направе сопствени ентитет. То значи рат. Да ли је психолошки, оружани, филозофски или ма које друге врсте није битно. Они не размишљају као ти и одахвлинг, то за њих нема везе, они освајају територију. Е, ако би се ја питао, не бих им дозволио, ти изгледа би јер мислиш да ћеш поштовањем неких принципа заслужити нешто. Нећеш братац, остаћеш без још једног дела своје територије. То ће ти бити награда. Колико им се дозволи толико ће их бити грађани ове земље..овом политиком, све више и више...има их јако пуно који само стижу у регион...а ако рачунамо и ове што имају држављанство..и даље су мањина и тако и треба са њима. Срби где год су мањина, не раде овакве ствари. Не мислим на градњу верских објеката, већ на раздирању туђих држава. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Колико им се дозволи толико ће их бити грађани ове земље..овом политиком, све више и више...има их јако пуно који само стижу у регион...а ако рачунамо и ове што имају држављанство..и даље су мањина и тако и треба са њима. Срби где год су мањина, не раде овакве ствари. Не мислим на градњу верских објеката, већ на раздирању туђих држава. Види, муфтија гради џамију са највећим минаретом и то све у некој недођији. Шта хоће тиме да постигне ? Хоће да постигне да му неко каже " не може " , да би онда могао да крене жалопојку о угрожености муслимана, и то овај пут са конкретним доказима . Ако му се дозволи, подићи ће је , пући ће грдно пуно пара, биће чуда за три дана и после ништа. Шта више, не верујем ни да ће стварно дизати ту џамију, већ само блефира а ови из Двери ту улећу , што би рекли, ко млади мајмуни . DYNABLASTER, GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 орак по корак. посебно за новодошле, треба да знају у чијој су земљи и како се понаша у гостима. Кад уђеш неком у кућу, треба се односити према њој као светињи. Kao sto rekoh, nisu u gostima. Oni su punopravni gradjani republike srbije kao sve verske zajednice ili nacionalne manjine. Није овде ствар о једнакости, већ о опстанку. Твоја је грешка што све гледаш кроз принципе, а не кроз стање на терену. Они имају свој план а то је да деградирају државу Србију и направе сопствени ентитет. То значи рат. Да ли је психолошки, оружани, филозофски или ма које друге врсте није битно. Они не размишљају као ти и одахвлинг, то за њих нема везе, они освајају територију. Е, ако би се ја питао, не бих им дозволио, ти изгледа би јер мислиш да ћеш поштовањем неких принципа заслужити нешто. Нећеш братац, остаћеш без још једног дела своје територије. То ће ти бити награда. Debelo se ne slazem. Isto tako smo se ponasali prema albancima, kao da su stranci u republici Srbiji, kao da to nije njihova drzava vec da su oni tu gosti. A posto su se se osetili kao stranci, albanski separatisticki pokret je postao jak i dobio je podrsku koja mu je trebala. Ruzno je to kada nekog teras da se na svom ognjistu oseca kao stranac i gost. A ti muslimani u Raskoj su takodje ljudi na svojim ognjistima. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Debelo se ne slazem. Isto tako smo se ponasali prema albancima, kao da su stranci u republici Srbiji, kao da to nije njihova drzava vec da su oni tu gosti. A posto su se se osetili kao stranci, albanski separatisticki pokret je postao jak i dobio je podrsku koja mu je trebala. Знаш ли када је Албански сепаратистички покрет добио ветар у леђа . Онда када је кренула прича о правима мањина о потреби наставе на њиховом језику и слично . Пре тога и Срби и Албанци су ишли заједно у школу, дружили се, било је пријатељства, међусобног разумевања . После тога , свако за себе, никакви међусобни контакти и идеални услови за индоктринацију . А слажем се , кривица Србије је што је то дозволила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Jednu stvar si pogresio, muslimani nisu gosti u tvojoj kuci oni su podjednaki gradjani republike Srbije kao i ti. Zato ti ne valja analogija. Da su to emigranti, kao sto je u Svici ili Francuskoj, to je vec druga prica. Ovo sam i ja hteo da napišem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 кривица Србије је што је то дозволила. Е то је одговор. Debelo se ne slazem. Isto tako smo se ponasali prema albancima, kao da su stranci u republici Srbiji, kao da to nije njihova drzava vec da su oni tu gosti. A posto su se se osetili kao stranci, albanski separatisticki pokret je postao jak i dobio je podrsku koja mu je trebala. Више од пола тих гостију није имало држављанство нити је плаћало дажбине држави...ово не пије воде.. Ruzno je to kada nekog teras da se na svom ognjistu oseca kao stranac i gost. A ti muslimani u Raskoj su takodje ljudi na svojim ognjistima. Рекао сам новодошлима....ови остали су и даље мањина и имају сва права. Провоцирање је већ нешто друго. Види, муфтија гради џамију са највећим минаретом и то све у некој недођији. Шта хоће тиме да постигне ? Хоће да постигне да му неко каже " не може " , да би онда могао да крене жалопојку о угрожености муслимана, и то овај пут са конкретним доказима . Ако му се дозволи, подићи ће је , пући ће грдно пуно пара, биће чуда за три дана и после ништа. Шта више, не верујем ни да ће стварно дизати ту џамију, већ само блефира а ови из Двери ту улећу , што би рекли, ко млади мајмуни . мач са две оштрице... За све што смо рекли нека време суди, од мене оволико. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Више од пола тих гостију није имало држављанство нити је плаћало дажбине држави...ово не пије воде.. A odakle ti tacn otaj podatak, moze li negde da se proveri? Рекао сам новодошлима....ови остали су и даље мањина и имају сва права. Провоцирање је већ нешто друго. Koji novodosli, koliko ih ima i kakve veze oni imaju sa minaretom? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Види, муфтија гради џамију са највећим минаретом и то све у некој недођији. Шта хоће тиме да постигне ? Хоће да постигне да му неко каже " не може " , да би онда могао да крене жалопојку о угрожености муслимана, и то овај пут са конкретним доказима . Ако му се дозволи, подићи ће је , пући ће грдно пуно пара, биће чуда за три дана и после ништа. Шта више, не верујем ни да ће стварно дизати ту џамију, већ само блефира а ови из Двери ту улећу , што би рекли, ко млади мајмуни . Све и да муфтија сагради три џамије , једну до друге, и да се не зна која је већа - опет неће престајати са жалопојкама о угрожености муслимана и то, што би рекли, само.............( додај шта ти је воља ) није схватила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Све и да муфтија сагради три џамије , једну до друге, и да се не зна која је већа - опет неће престајати са жалопојкама о угрожености муслимана и то, што би рекли, само.............( додај шта ти је воља ) није схватила. Jedno je kada je prazna zalopoljka, a drugo je kada on peva zalopoljku a ti mu kazes - Sta lupas mufti, vidi kolku si dzamiju digo? A najgore je kada on napravi prorocanstvo koje se samo ostvari - AHA ETO SRBI NAM NE DAJU DA UDEMO MUSLIMANI. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Ovo sam i ja hteo da napišem. Sve sto vi pisete jeste tako,medjutim zamisli situaciju: Srbi gastosi sto rade u Nemackoj imaju njihov pasos,pocnu bez razloga da pricaju nama su ugrozena prava aaaa,nas ne priznaju aaa, Gelzenkirhen je Srbija! aaa,mi hocemo ne znam sta,prekrste ime grada u mali vrpoljac,a nas premijer ide tamo i govori im da Srbija misli na njih... sta bi vi rekli? Mislim na odahvilinga,milosavljevica...? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 16, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2013 Milosavljevic bi rekao o Boze kakve budale,strasno! odahviling bi rekao sigurno ih Dveri nahuskale,strasno! filozof bi rekao,nacisti! podrska Nemackoj da ih sve pohapsi. E a kad se to desava Srbima na tlu ove zemlje,kad se od Raske pravi sandzak,od sandzaka pravi republika,od koljaca Srba dobijamo heroje sandzaka,tamo gde se uzvikuje ovo nije Srbija.ubij Srbina,gde se kace table Acifa Efendije,gde.... oni nisu bad gay,oni nisu budale,oni nisu nista,oni su punopravni gradjani ove zemlje bez obzira sto od istih ne mozes se osecati bezbedno ako naprimer izvadis zastavu zemlje ciji su oni punopravni clanovi, i daj da im poljubimo zadnjicu samo da oni ne bi mogli da kazu "Nisu nam poljubili zadnjicu!" To je logika koja je neverovatna. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука