w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 meni su smorne sve koje imaju veze sa srpstvom.... sad će željko da se oglasi 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 ?? ?? ????? ????? ?? ?????????, `???????` ???? ??????... ???, ??????? ?? ???? ? ?????????.???????? ?? ? ????? ????? ?? ?? ?? ?????????,?????? ????????? ???????,?????? ???????,?? ??????? ????,????????...???? ?? ??? ???? ? ???? ,?? ?? ?? ?? ???????,???????? ?? ?? ?? ??????? ??????? ? ????????????? ??????... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
iguman Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Песма св.Хритона црноречког у последње време се пева у Црквама и на неким скуповима и има веома лепу мелодију и текст.Ко није чуо препоручујем- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 O RADOSNE VESTI RADUJ SE NEVESTO NENEVESNAJA HRISTE BOŽE RASPETI I SVETI SLAVIMO TE HRISTE BOŽE DRAGI БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ????? ??.??????? ?????????? ? ???????? ????? ?? ???? ? ??????? ? ?? ????? ????????? ? ??? ????? ???? ???????? ? ?????.?? ???? ??? ????????????- ????? ????, ???? ??? ?? ???, ?????? ?? ????? ?? ?? ???? ????????,???????? ?? ????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ????? ??.??????? ?????????? ? ???????? ????? ?? ???? ? ??????? ? ?? ????? ????????? ? ??? ????? ???? ???????? ? ?????.?? ???? ??? ????????????- ????? ???? ??? ??????? ?? ??? ??????? ?????! ??????? ?? ?? ?????, ????? ??? ???? ????????? ?????? ?? 2001 ??? ????? ? ???. ???? ?????? ?? ????? ? ??????? ?????? ????? ???????? ???????? ????????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 7, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2010 Blagosloven koji dolazi u ime Gospodnje, Bog je Gospod i javi se nama Aliluja. P R E D I V N O! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ванда Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Веома ми се допада како је испевао Војо Билбија псалме, а из Духовне лире ми се највише свиђа Брује тихо звучна звона, .... заборавила сам како се зове. Ми кад негдје путујемо супруг и ја аутом увијек пјевамо Духовну лиру има она књижица са Христовом иконом, плава... и то ми се јако допада. Hristos vaskrse "И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Ове двије : Hristos vaskrse slavabogu У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 "Молите се молите" "Један гладан човек" "Љубав или ћути или песму пева" "Ој недељо најсветлији дане" "Кад ја умрем браћо" "Сабираш ли благо земно" И вероватно сам неку заборавио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 26, 2010 Пријави Подели Написано Април 26, 2010 Цар Лазина песма и небеска Србија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 bandit 31 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Цар Лазина песма и небеска Србија. Oj Lazare, od Srbije glavo u izvedbi sultana Murata Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Знаш ли ко те љуби силно Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука