Jump to content

Која црквено-народна песмица Вам се највише допада ? :)

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

?? ?? ????? ????? ?? ?????????, `???????` ???? ??????... ???, ??????? ?? ???? ? ?????????.

???????? ?? ? ????? ????? ?? ?? ?? ?????????,?????? ????????? ???????,?????? ???????,?? ??????? ????,????????...

???? ?? ??? ???? ? ???? ,?? ?? ?? ?? ???????,???????? ?? ?? ?? ??????? ??????? ? ????????????? ??????...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

O RADOSNE VESTI

RADUJ SE NEVESTO NENEVESNAJA

HRISTE BOŽE RASPETI I SVETI

SLAVIMO TE HRISTE BOŽE DRAGI

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

????? ??.??????? ?????????? ? ???????? ????? ?? ???? ? ??????? ? ?? ????? ????????? ? ??? ????? ???? ???????? ? ?????.?? ???? ??? ????????????-

????? ???? ??? ??????? ?? ??? ??????? ?????! 

??????? ?? ?? ?????, ????? ??? ???? ????????? ?????? ?? 2001 ??? ????? ? ???. ???? ?????? ?? ????? ? ??????? ?????? ????? ???????? ???????? ????????????.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Blagosloven koji dolazi u ime Gospodnje,

Bog je Gospod i javi se nama

Aliluja.

P R E D I V N O!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Веома ми се допада како је испевао Војо Билбија псалме, а из Духовне лире ми се највише свиђа Брује тихо звучна звона, .... заборавила сам како се зове. Ми кад негдје путујемо супруг и ја аутом увијек пјевамо Духовну лиру има она књижица са Христовом иконом, плава... и то ми се јако допада. Hristos vaskrse

"И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога; да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша. Ако ли пак ви не опраштате, ни Отац ваш који је на небесима неће опростити вама сагрешења ваша." (Марко 11, 25-26)

Подели на овим сајтовима

"Молите се молите"

"Један гладан човек"

"Љубав или ћути или песму пева"

"Ој недељо најсветлији дане"

"Кад ја умрем браћо"

"Сабираш ли благо земно"

И вероватно сам неку заборавио

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу