Филозоф Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 С обзиром да имамо темо са сликама форумаша можда не би било лоше да имамо тему где можемо да представимо наше живуљке Ево почећу ја Мој пас Кира, расе Тибетански мастиф стара 18 недеља Ово је слика кад је имала 14 недеља Ајд сад ви, ја сам пробио лед Ненад Р., Јелина, Arsenija and 14 осталих је реаговао/ла на ово 16 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Koliki je to pas kad se potpuno razvije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Октобар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Koliki je to pas kad se potpuno razvije? Преголем Могу имати и 100 кила, али су ови који су у Амерци су углавном тешки од педесетак кила па до 82-83. Женке су обично нешто мање п.с Препоручујем овај видео Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Надам се да си боље прошао од милиончета Иначе одлична раса. Свака част на избору. orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Ja nikada nisam imao uslove za ljubimca,al kod tate imaju dva kerića,jedan je mešanac a drugi Jorkširski terijer,stavljao sam slike na temi o psima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Куцко Овде ми је мало био низак притисак Gordana ., Рада., Плутон and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 6, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2013 Ja nikada nisam imao uslove za ljubimca,al kod tate imaju dva kerića,jedan je mešanac a drugi Jorkširski terijer,stavljao sam slike na temi o psima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Октобар 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Ajde ljudi pa zar niko nema ljubimce ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 ODLICHNA TEMA ! Ovo je Stela, Dogo argentino: Филозоф, Slavko..., Gordana . and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Gordana ., Slavko..., Милан Ракић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Таша, Милан Ракић, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Trenutno ima cetri meseca, a ovo je sa dva meseca kada sam je uzeo, lepojka moja (: Лидија Миленковић, Биљана, Slavko... and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Trenutno ima cetri meseca, a ovo je sa dva meseca kada sam je uzeo, lepojka moja (: Таша, Милан Ракић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Наш Станимир. Прелепо је певао, али никада се није припитомио као , на пример папагај. Могла сам да га посматрам сатима. Угинуо је летос. Имао је 7 година. Недостаје. Ignjatije, Mironosica, Филозоф and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 9, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2013 Ovo su moji ljubimci Ненад Р., Данче*, Gordana . and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука