Jump to content

Univerzum ni iz cega???

Fildza

Препоручена порука

Питање је дал и сад постоји. Научници су у Церну измерили нешто ал ко зна шта. а и за атом су некад мислили да је најситнији део материје. Тако да овај Бозон што су измерили ко зна од чега је све састављен. На крају крајева то зрачење што су измерили показује да има нешто ситније од Бозона од чега је Бозон састављен. На крају ће се ипак установити да и бозон има таласну природу и да треба да траже нешто што је још ситније што ће у себи садржати материјална својства и тако у недоглед. Ми верујући знамо да овај свет не постоји као стваран већ да постоји у Божјој машти у Уму Божјем и да Он својим приством чини да масетријални свет постоји као илузија.

Подели на овим сајтовима

Питање је дал и сад постоји. Научници су у Церну измерили нешто ал ко зна шта. а и за атом су некад мислили да је најситнији део материје. Тако да овај Бозон што су измерили ко зна од чега је све састављен. На крају крајева то зрачење што су измерили показује да има нешто ситније од Бозона од чега је Бозон састављен. На крају ће се ипак установити да и бозон има таласну природу и да треба да траже нешто што је још ситније што ће у себи садржати материјална својства и тако у недоглед. Ми верујући знамо да овај свет не постоји као стваран већ да постоји у Божјој машти у Уму Божјем и да Он својим приством чини да масетријални свет постоји као илузија.

Bozon koji su otkrili nije nikakva čestica ili predmet (pa da se sastoji od nečega), već je u pitanju jedna vrsta oscilacije/rotacije Higsovog polja, kojoj je dato ime Higsov bozon.

Подели на овим сајтовима

Ми верујући знамо да овај свет не постоји као стваран већ да постоји у Божјој машти у Уму Божјем и да Он својим приством чини да масетријални свет постоји као илузија.

To samo ako si ti deo verujucih koji su sledbenici biskupa Barklija koji je to lupio pa ostao ziv. Sve to na katastrofalno pogresnom zakljucku da objektivni svet kao takv postoji samo u svesti. A taj pogresni zakljucak je izvukao iz mozda jos pogresnije ideje da su predmeti koje opazamo slike tih predmeta u nasem umu i da su one ispred pravih predmeta. Sto je pogresno da pogresnije ne moze biti. Nasa svest je U samim opazanim predmetima. Nasa svest se "rasteze" u sam opazani predmet. Zato i mozemo napraviti veoma ostru razliku izmedju opazanog na ekranu i mimo ekrana.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Занимљиво колоко је светлост спора кад се гледа на нивоу свемира. Кад би на небу пронашли најбижу звезду која је ид нас далеко четири светлосне године па под углом од шесдесет степени пронашли још једну толко удаљену звезду. Замислимо сада да пратимо светлост како од једне звезде иде према другој. Требало би да посматрамо четири године јер је толико времена потребно светлости да пређе то растојање, замислите како би то споро изгледало.  Ако би се удаљили и свемир посматрали као лопту величине сунца ми неби смо могли ни да приметимо да се он полако шири а шири се на ободима брзином приближној брзини светлости. Постоји нека сила која тера овај космос да се шири и на ободима гура материју ван граница брзине светлости. Шта се дешава са материјом када пређе брзину светлости, може ли да опстане као таква или прелази у нешто друго.

Погледајте ово   http://www.youtube.com/watch?v=qYdBCvJG6-0#t=10

Цео свемир се шири па и земља и сунце и све остало у свемиру.

А погледајмо и ово  

Видимо да наука доказује да би материјал за термонуклерну реакцију звезде већ одавно потрошиле и да постоји неки други извор енергије који звезде црпе да би зрачиле, Козирјев доказује да је тај извор енергије време. Да је време енергија која гура свемир да се шири све већом брзином терајући материју ван граница светлости. 

Запитајмо се како то наше сунце користи енергију времена да ствара светлост.

Замислимо да је наше сунце свемир у малом. и унутар њега владају закони као у нашем космосу. Светлост се јако споро креће унутар сунца  и сунце се полако шири и на ободима досиже брзину те светлости која влчада унутар њега. Исто као што и у нашем свемиру материја достиже брзину светлости на ободима. Шта се дешава са материјом кад пређе тај обод  видимо на сунцу. материја се претвара у светлост која се простире кроз један нови космос. И овај нови космос је слика оног космоса из којег је настао. Вера Бојичић у својој књизи Паралелни Светови говори на ту тему.  http://atlantidaforum.com/publikacije/Table/PARALELNI-SVETOVI-Kod-znanja-Vere-Boji%C4%8Di%C4%87/

Видимо да је свака звезда космичко јаје из кога извире светлост у нови космос као и да је сваки космос преплављен космичким јајима коју га осветљавају. Ова јаја осветљавајући космос претварају време у материју терајући космос да се шири, а услед ширења ствара се ново време и тако у круг. Зато време у космосу који извире из овог нашег много спорије или брже (зависи како се посматра од овог нашег времена. Исто као што се рзликује време у космосу из кога је овај наш настао.

Подели на овим сајтовима

Iznenadio bi se brojnošću sledbenika škole koju ova naša maca propagira. 

Мало сам неупућен, о каквој школи је реч.

Покушавам да схватим шта је Дрвце хтео да каже овом сликом. :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Мало сам неупућен, о каквој школи је реч.

Покушавам да схватим шта је Дрвце хтео да каже овом сликом. :.mislise.

Pa kako onda da ti ja to objasnim u 22:22 časova...

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Pa kako onda da ti ja to objasnim u 22:22 časova...

Лепокажеш: 

свиђа му се, или шали се на твој рачун, или зезате, Занима ме какву поруку шаље овом сликом, дали му је стварно интересантно или има неко друго значење?

Подели на овим сајтовима

Лепокажеш: 

свиђа му се, или шали се на твој рачун, или зезате, Занима ме какву поруку шаље овом сликом, дали му је стварно интересантно или има неко друго значење?

Ništa zlonamerno ako me to pitas....

Nego razmišljam nešto o tvom "propovedanju" si nekad čitao šta kaže sv, Augustin oko tvoje tvrdnje da smo u Božjem umu?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...