Jump to content

Бојкот хрватских производа ДА или НЕ!?

Оцени ову тему

pokajnik83

Купујете ли хрватске производе?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Купујете ли хрватске производе?

• Не
      20
    • Да
      16
    • Све једно ми је, битан је квалитет и цена
      20

Препоручена порука

Али људије, не бих ја то умео, мислим треба туј некијех адвоканта , па судити се, а ја сам алергичан на судове , а гадљив на адвоканте( нашо сам длаку у једном адвокантском писму које сам добијо због шверцовања у гсп-ју) , не бих ја то знао, а сад мислим да је све застарело.

Него у сваком случају не би ја више купово те њиове ЕВЕ , ко зна шта би мого следеће наћи у конзерви.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 143
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ни лек, а не ЕВУ!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

??? ??????, ?? ??? ?? ?? ????, ?????? ????? ??? ??????? ????????? , ?? ?????? ??, ? ?? ??? ????????? ?? ?????? , ? ?????? ?? ?????????( ???? ??? ????? ? ?????? ???????????? ????? ???? ??? ?????? ???? ?????????? ? ???-??) , ?? ??? ?? ?? ????, ? ??? ?????? ?? ?? ??? ?????????.

???? ? ?????? ??????? ?? ?? ?? ???? ?????? ?? ????? ??? , ?? ??? ??? ?? ???? ??????? ???? ? ????????.

?? ??? ?? ???????? ??????????... ???????? ??? ?? ???????...  ??? ???????? ????? ??????? ? ??? ??????, ?? ?? ?? ????? ??? ?? ???? ?????????...

Постављена слика

.

..

...

Подели на овим сајтовима

?????  ?? ???? ???????? ???????????? ???? ?? ?? ???? ???????? ????????? ?????? ?????????  :drugarstvo:

?? ????? ?????? ??? ????? ??? ???????????? ? ??? ?? ?? ???? ?????? ?????????.

???? ?????? ? ???????? ????????????,? ????? ??? ? ??????.? ???? ???? ?? ?????? ???????????? ?????????? ?? ????? ?????? ???? ?? ??????? ????? ?? ???? ? ????????,????? ????? ??????????.
Подели на овим сајтовима

Šta uopšte znači "hrvatski proizvod" kada i njihove fabrike kupuju

raznorazni belosvetski anonimusi, kao i naše i ... USA, Japanske...?

Ko može garantovati da akcije Hrvatskih firmu nisu kupili ... npr.

Mišković ili Nole Đoković?

Gledajte da za što manje svog novca kupite što kvalitetniju i što

dugotrajniju robu....

I Bogu zahvalite što novca imate (ako imate, a ako nemate - opet

vam treba Bog i Njegova pomoć).

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Кад већ не бојкотујем америчке, британске итд. шта имам да бојкотујем хрватске...

Могу у неким случајевима да дам предност нашим производима, али није баш да бојкотујем њихове. Поготово у оним случајевима ако некоме затреба неки лек, ко ће гледати земљу порекла...

Боље би било да бојкотујемо разне кока-коле, мекдоналдсе и друге америчке отрове него хрватске производе...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...