Jump to content

Бојкот хрватских производа ДА или НЕ!?

Оцени ову тему

pokajnik83

Купујете ли хрватске производе?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Купујете ли хрватске производе?

• Не
      20
    • Да
      16
    • Све једно ми је, битан је квалитет и цена
      20

Препоручена порука

• Одговори 143
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

,,Bojkotujem" vec petnaestak godina ,,Istrin konjak'', jer ga nema po prodavnicama ,ali cim se pojavi i te sankcije ukidam  0104_cheesy.Smesno mi je o ovome i pisati u vreme kada nista vise nije nase ni njihovo vec u vlasnistvu raznih indijanaca Mohikanaca.Prosle nedelje sam za Badnje vece u Svajcarskoj kupio tikvu-dulek krisku lepo upakovanu vakumiranu made in Croatia,kupio bih nasu, ali nema jos nismo savladali tehniku pakovanja iste.

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

ja bojkotujem. cim kupim njihov proizvod jedan dio para ide u drzavnu kasu hrvatske.  klapklap

a dali bi vi kupovali hljeb da znate da ga pravi adventista u vasem kraju? ovde je kod mene jedan adventista imao pekaru, iskreno je pravio dobar hljeb i domace pogacice. zatvorio je radnju nakon 2 mjeseca, niko nije hteo da kupuje jer pravi adventista.  joooj

Подели на овим сајтовима

a dali bi vi kupovali hljeb da znate da ga pravi adventista u vasem kraju? ovde je kod mene jedan adventista imao pekaru, iskreno je pravio dobar hljeb i domace pogacice. zatvorio je radnju nakon 2 mjeseca, niko nije hteo da kupuje jer pravi adventista.  joooj

? ??? ??????? ?? ???? ????????...
Следећи пут нечији цитат у потпису-бан
Подели на овим сајтовима

Да...нешто слично је било и у мом родном граду,где је својевремено један Горанац држао бурегџијску радњу и правио убедљиво најбољи и најукуснији бурек ,међутим због глупости људи и немогућности да схвате да "горанац није албанац",човек је напустио град...Боже,Боже,има нас свакаквих.

Извињавам се због офф-а,знам да је тема о хрватским производима,али ово је било јаче од мене...жао ми човека и жао ми је што је отишао.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

a dali bi vi kupovali hljeb da znate da ga pravi adventista u vasem kraju? ovde je kod mene jedan adventista imao pekaru, iskreno je pravio dobar hljeb i domace pogacice. zatvorio je radnju nakon 2 mjeseca, niko nije hteo da kupuje jer pravi adventista.  0442_feel

???, ?? ??????? ???? ?? ???????, ??????? ? ?????.

??? ???? ??? ?? ?? ?????????? ?? ?????????? ??????????, ??? ?? ??? ?? ???? ?? ????.

????? ?????? ?????, ? ?? ? ??????, ?? ?? ?? ?? ?? ?????? ?????, ????? ?? ?? ???? ?? ???? ?? ??????.

??? ???? ?? ?? ????? ?????????, ? ???? ? ???? ?? ?? ?????? ???? ?? ?????? ...

Подели на овим сајтовима

ja bojkotujem. cim kupim njihov proizvod jedan dio para ide u drzavnu kasu hrvatske.  319.gif

a dali bi vi kupovali hljeb da znate da ga pravi adventista u vasem kraju? ovde je kod mene jedan adventista imao pekaru, iskreno je pravio dobar hljeb i domace pogacice. zatvorio je radnju nakon 2 mjeseca, niko nije hteo da kupuje jer pravi adventista.  0442_feel

???????.

Подели на овим сајтовима

Не бојкотујем, јер не видим циљ бојкота.

Камо среће да има робе од што више произвођача, јер само јака конкуренција, доводи до правог односа квалитет-цена. Овако ми бојкотујемо, н.пр. "Томи" мајонез, а "Дијамантов" поскупи за 30% кад виде да је тражен....а што је најбоље, мало загребете, па сазнате да је власник "Дијаманта" Делта/Мишковић, а не сумњам да део акција делта холдинга има и по који држављанин Хрватске...и тако у недоглед...

Значи и када би препознао циљ за бојкот, очигледно не би имао сврхе никакве.

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

http-~~-//www.agrokor.hr/160.aspx

???, ?? ?????? ????....

????? ????? ?????? ?? ?????????????... :cheesy2:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...