Jump to content

Бојкот хрватских производа ДА или НЕ!?

Оцени ову тему

pokajnik83

Купујете ли хрватске производе?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Купујете ли хрватске производе?

• Не
      20
    • Да
      16
    • Све једно ми је, битан је квалитет и цена
      20

Препоручена порука

Ako imam izbor uvek cu uzeti zacin C pre vegete...

klinac 0202_238 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif

?.?.  ...? ?????? ?????????

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 143
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

????? ????? ??????  ??????????? ???????? ??????????

???? ??? ???? ?????  klinac ??? ?? ???  0202_238

??????? ''????????'' ?? ???? ????, ?? ???? ????? ?? ??? ????. 0104_cheesy 0104_cheesy

??? ? ''??????'', ???. 0104_cheesy

???? ?? ??????,  ????? ??? ?? ??????? ??????? ???????- ????? ????? ??????????? ???????? ??????????

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Ma ne treba ih skroz bojkotovati ali treba da se makar potrudimo da tamo gde imamo adekvatnu zamenu za njihov proizvod uzmemo taj drugi sve dok ne postignemo trgovinski reciprotitet sa njima kako bi smo pomogli nasu ekonomiju ! Mada posteno gledajuci nisu nam ni oni krivi sto mi imamo nasu upropastenu industriju

Подели на овим сајтовима

Ma ne treba ih skroz bojkotovati ali treba da se makar potrudimo da tamo gde imamo adekvatnu zamenu za njihov proizvod uzmemo taj drugi sve dok ne postignemo trgovinski reciprotitet sa njima kako bi smo pomogli nasu ekonomiju ! Mada posteno gledajuci nisu nam ni oni krivi sto mi imamo nasu upropastenu industriju

?? ???? ?? ???? ?????,?? ????? ???? ????? ? ??????????? ?????????????. ???, ????? ?? ??????????? ???? ???????? ?????????? ??? ?? ????????? ? ??????, ????? ?? ??????????? ??? ?????? ??????????

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Naravno da ne mozemo da bojkotujemo proizvode iz Eu jer sa njima nikad necemo moci da napravimo suficit ali Srbija nesme sebi da dozvoli da ima deficit u trgovini sa zemljama u okruzenju pogotovu ne sa Hrvatskom !Ako hocemo da nesto uradimo u buducnosti i da deci ostavimo bogatiju drzavu onda moramo da budemo lider u trgovini sa zemljama iz regiona i da prema njima belezimo sto vece trgovinske suficite

Подели на овим сајтовима

?? ???? ?? ???? ?????,?? ????? ???? ????? ? ??????????? ?????????????. ???, ????? ?? ??????????? ???? ???????? ?????????? ??? ?? ????????? ? ??????, ????? ?? ??????????? ??? ?????? ??????????

Ne samo hrvatske, nego i druge ako je to moguce. Ne bih nazvala bas bojkot ali uvek se vodim mislju da ako kupim proizvod iz Srbije, da makar jedan dinar je mozda dobio i radnik koji je proizveo taj proizvod i mozda sacuvao posao a time doneo hleb na sto svojoj porodici.

0202_238

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Свакако,слажем се- лично увијек дајем предност домаћим производима, управо из тих разлога. Само не знам зашто су поменути само хрватски производи у наслову топика? Није ваљда да само сусједна Хрватска производи нешто? :smiley:

Подели на овим сајтовима

Наравно не све производе јер не пада ми на памет да купим наше патике (ако их производимо уопште), али зато ћу увек између вегете и зачина Ц одабрати наш производ, као што ћу пре 'животињског царства' купити 'најлепше жеље'...

Погледајте реално Адидас је патика као што оне старке по пијацама нису, Адидас ће трајати 3 и више година и зато ћу увек узети Адидас, а оне старке ће до првог пљуска, али чоколада је чоколада, није разлика у укусима велика (можда су наше и боље). Иста ствар је и са вином, зачинима...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Дођите на север Бачке да пијете палићка вина и пецате на палићком језеру. Комбинација је одлична!

pecanje

Затим проведите сат времена у ваздуху гледајући све из птичије перспективе, јефтино је!

amen

Бежите од паписта као што се бежи од змија - Свети Марко, митрополит Ефески (Исповедник Православља)

Подели на овим сајтовима

Еххехе био сам ја на Палићу 20 дана код газда Ђуре. Било је незаборавно. Али је то било 1997. као студент смо изучавали палићке паркове.

Подели на овим сајтовима

Бојкот наравно већ много много година, и најсрећнији сам кад клинци сами у корпу ставе Штаркове, а не Крашове слаткише. Не знам шта им је, и не знам због чега то раде  8084.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...