Гости Guest Alefshin Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Yes off course... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Знам са све "qui ex Patre Filioque procedit" 0104_cheesy Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Yes off course... 0102_laugh0202_238 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Ок, хајде сад мало храбрости од оних који не знају још( али ће ускоро научити)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Искрено... crvenilo пред крај се мало "заплетем" сори crvenilo crvenilo (баш ми непријатно сада ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ???????... crvenilo ???? ???? ?? ???? "????????" ???? crvenilo crvenilo (??? ?? ?????????? ???? ) ?? ?? ?? ???????... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ???????... crvenilo ???? ???? ?? ???? "????????" ???? crvenilo 1307_womens (??? ?? ?????????? ???? crvenilo ) ?? ?? ?? ???????... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 skoro da znam al ga citam ili slusam kad sam na Liturgiji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Да, имала сам мало проблема кад сам га учила, али сад знам, морали смо као дјеца за час вјеронауке да знамо Оче наш, Богородице Дијево и Симбол Вјере. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Знам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 На српском би се снашао уз малу помоћ суфлера..... Док на грчком знам јер га слушам сваке Литургије у Цркви... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ???????... crvenilo ???? ???? ?? ???? "????????" ???? crvenilo crvenilo (??? ?? ?????????? ???? stadaradim ) ?? ?? ?? ???????... 0104_cheesy klapklap bleh bleh bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 normalno.... zajedno sa onim apokrifnim delom o Mocartu i njegovoj muzici 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јануар 10, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2010 Znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука