Petra@ Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 JA ISLA DA DAM KRV PAR PUTA, ALI NEMAM DOVOLJNO KILOGRAMA PA ME SVAKI PUT LJUBAZNO ISPRATE... Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Немој да сумњаш , никада у животу нисам слагао :smiley: ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ????? ?? ?????? , ?????? ? ?????? ????? ?????? :smiley:? ??? ???? dada????? ??, ???? ????? ???? ????? ? ???? ??? ?? ?????? 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 21, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 ???????? ???? ??? ????? ?? ??? ???, ??? ???? ?? ?? ????. ?????? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?????? "????" ? ??????? ?????? ??? ??????, ?? ?????? ??? ????? ?????? ??????? dada 0+ ????? ??? ????, ???? ????? ????? ???? ?? ??????? ???????, ?????? ?? ?? ??????? ...?? ?? ?? ???? ???? ??? ????? ?????, ???? ?? ???? ?? ????? ?? ????? 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2010 Nulta negativna ima posebnu zna?ajnost koliko znam. Sre?nik sam da imam tu krvnu grupu. nijednom, isao sam par puta da dam krv ali nisu hteli da prime jednom sam bio mamuran 0202_238 jednom sam imao visok pritisak a jednom su mi postavljali puno pitanja i nisu hteli da mi vade krv dada Kada ustaneš, doru?kuj. Tada ?e hemoglobin da ti bude uredan, odnosno pove?an, jer njima to treba. Važno je da neprestano dolaziš. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 23, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 ???????? ???? ??? ????? ?? ??? ???, ??? ???? ?? ?? ????. ?????? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?????? "????" ? ??????? ?????? ??? ??????, ?? ?????? ??? ????? ?????? ??????? 0102_laugh 0+ ????? ??? ????, ???? ????? ????? ???? ?? ??????? ???????, ?????? ?? ?? ??????? ...?? ?? ?? ???? ???? ??? ????? ?????, ???? ?? ???? ?? ????? ?? ????? ?????, 0+ ???? ??? ?? ?????, ? ?? ???? ???? ??. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 23, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2010 Супер ако је тако. Мислио сам да је само 0- таква да могу сви да приме. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 ...кад би био рањен крави би ти дала. Одговор Цеце на ову тему.... 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јануар 24, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2010 Svi ljudi se dele na Rh+ (rh pozitivne) i Rh- (rh negativne). Ljudi sa Rh+ krvlju stvaraju rezus protein, dok ga ljudi sa Rh- krvlju ne stvaraju. Pri transfuziji, pored ABO grupa, pazi se i na ovaj faktor. Tako da je O- krvna grupa najuniverzalniji davalac jer, pored toga što ne sadrži ni jedan od dva aglutinogena, ona ne sadrži ni rezus protein. Shodno tome, AB+ krvna grupa je najuniverzalniji primalac, jer sadrži sva tri proteina. иначе ни једном 1317_womens немам килажу мада ми је Фе преко 20 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/joooj.gif Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 25, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2010 ????? ??? ?? ????. ?????? ??? ?? ?? ???? 0- ????? ?? ???? ??? ?? ?????. 0- je na ceni zato sto , ako zatreba krv nekome ko ima tu grupu ... moze samo "kolega" sa tom istom 0- da mu da ... (valjda tako bese !) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Онда ја могу да дам крв свима са + резус фактором? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 dao sam 3-4 puta na faksu i srednjoj školi... O pozitivna Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jadranka1 Написано Март 20, 2010 Пријави Подели Написано Март 20, 2010 O + Dala sam 1 put u gimnaziji,jednom na faksu,jednom tetki koja je umirala od kancera... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2010 Дозвољено је кориснику да ,,промени глас''... :cheesy: takeoff Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 8, 2010 Пријави Подели Написано Април 8, 2010 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука