Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Svako zna da abortus nije dobar a to znas i ti pa i nisai ovu budfalastinu rekao ali se zalazes za pravo da majka sama odluci da li da abortira jer kao do po' kile ili kile dete ne bi moglo da opstane bez aparata pa je ova budalastrina ono sto daje zeni za pravo da abortira ..... Ovu glupost jesi napisao .... Zabavljaj se do ujutru: http://www.youtube.com/watch?v=v5vzCmURh7o oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Svako zna da abortus nije dobar a to znas i ti pa i nisai ovu budfalastinu rekao ali se zalazes za pravo da majka sama odluci da li da abortira jer kao do po' kile ili kile dete ne bi moglo da opstane bez aparata pa je ova budalastrina ono sto daje zeni za pravo da abortira ..... Ovu glupost jesi napisao .... Zabavljaj se do ujutru: http://www.youtube.com/watch?v=v5vzCmURh7o oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Lepo pise: "dok ne moze da prezivi u spoljnoj sredini" drugim recima dok je apsolutno i na svaki nacin zavisna od toga da bude u majci. Evo da te podsetim .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 ubistvo je kada ubijes jedinku (lichnost) koja je pocela da zivi. Po nekim standardima, abortus je ubistvo samo u sluchaju da te celije mogu da opstanu van majke i da prezive (makar na aparatima) Evo jos Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Evo da te podsetim .... Sta ima da me podsecas, ja znam odlichno sta sam pisao, a u tom postu sam objasnjavao kako knjiga tu definise i sta pisac oce da kaze. Sto ne znaci da se slazem sa time. To je upravo strawman intelektualno neiskreno ponasanje zbog koje vecina ljudi izbegava da diskutuje sa tobom.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Evo da te podsetim .... Sta ima da me podsecas, ja znam odlichno sta sam pisao, a u tom postu sam objasnjavao kako knjiga tu definise i sta pisac oce da kaze. Sto ne znaci da se slazem sa time. To je upravo strawman intelektualno neiskreno ponasanje zbog koje vecina ljudi izbegava da diskutuje sa tobom.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Evo da te podsetim .... Sta ima da me podsecas, ja znam odlichno sta sam pisao, a u tom postu sam objasnjavao kako knjiga tu definise i sta pisac oce da kaze. To je upravo strawman intelektualno neiskreno ponasanje - ja sam negde objasnjavao sta je pisac hteo da kaze, a ti od toga oblikujes to kao da je to - moj stav. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 7. ШТА ЈЕ АБОРТУС: ''Појам ''абортус'' означава прекид трудноће у периоду живота када је беба сувише мала да би била способна за живот у спољној средини (лакша од 500г)'' (стр. 120) Dakle - zivot van majcinog stomaka a ne samostalni zivot u smislu da joj treba neko. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Sta ima da me podsecas, ja znam odlichno sta sam pisao, a u tom postu sam objasnjavao kako knjiga tu definise i sta pisac oce da kaze. Sto ne znaci da se slazem sa time. Ne, ti branis tu knjigu i brtanis te stavove. O abortusu, pederastiji itd ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Ne, ti branis tu knjigu i brtanis te stavove. Stvarno preterujes sa intelektualnom neiskrenoscu. Nije ni cudo sto sam jedina budala koja i dalje diskutuje sa tobom, pametni te obilaze u sirokom luku. "I disagree with what you say, but I will defend to the death your right to say it" Voltaire. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Stvarno preterujes sa intelektualnom neiskrenoscu. Nije ni cudo sto sam jedina budala koja i dalje diskutuje sa tobom, pametni te obilaze u sirokom luku. Znaci kazes da taj "udzbenik" nije dobar i da ce stetiti deci ako se bude koristio? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pp56VvU0Kks Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Предлажем да послушате аргументе, немојте ићи ад хоминем - није тачно зато што каже таји и тај. Бојим се да су за већину ствари на овом снимку дебело у праву. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Октобар 13, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2013 Да...сматрам то духовном болешћу која има свој зачетак у детињству, која има свој постепен развој и која је изазвана разним факторима...никако није ствар "одређености". 'Aj da zanemarimo sva naucna istrazivanja koja ukazuju na genetsku, epigenetsku i hormonalnu pozadinu homoseksualnosti, te da samim tim nije nesto sto se tek tako moze promeniti... zivo me zanima kako zamisljas to razvijanje homoseksualnosti u detinjstvu i koji su faktori koji na to uticu? I btw, cak i da se razvija u ranom detinjstvu, to ne znaci da nije stvar odredjenosti. Neke stvari se tako duboko "urezu" tokom formiranja licnosti da ih je kasnije gotovo nemoguce "iscupati". Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука