Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Када будеш имао своје дете и када будеш њему дозволио све што подржаваш, када према њему будеш имао такав "васпитно независни" став, када према њему будеш успоставио васпитни однос независно од "хришћанске индоктринације", онда ћеш имати право да кажеш како заиста стојиш иза својих ставова и да са нама поделиш "успешне резултате" твог приступа. До тада... Pa ne znam kako ti mislis svom detetu da zabranis da bude homosexualac, ateista ili da izvrsi abortus. Stvarno mi nije jasno, svi vi sto imate decu kako to planira da zabranite ukoliko do toga dodje. Mozda ja ipak posto josh uvek nisam roditelj stvari posmatram manje emotivno, vise racionalno. Pa onda ne bi trebao govoriti ni da je lose ubiti coveka, Jel ti tvog sina saljes u skolu da ga uce o moralnim aspektima ubistva i abortusa? Takve stvari se valjda uce u kuci, i tako vaspitavaju roditelji i drustvo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Pa ne znam kako ti mislis svom detetu da zabranis da bude homosexualac, ateista ili da izvrsi abortus. Stvarno mi nije jasno, svi vi sto imate decu kako to planira da zabranite ukoliko do toga dodje. Mozda ja ipak posto josh uvek nisam roditelj stvari posmatram manje emotivno, vise racionalno Забранити не могу, али га могу васпитати хришћански, као што јесам, да спозна границу коју Духом Светим установише много бољи и квалитетнији од нас, границу коју би ти "рационално" радо обрисао. Даће Бог да нађеш неку добру женицу, да имаш пуно деце, па ћеш сам по себи модификовати неке ставове...видећеш, само полако! Баба је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Аууу,ала се постови понављају...шта је бре ово Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Jel ti tvog sina saljes u skolu da ga uce o dobrim/losim aspektima ubistva? Takve stvari se valjda uce u kuci, i tako vaspitavaju roditelji i drustvo. Skoli to nije posao, uopste ne treba da se dotiche moralnog pitanja bilo koje teme, osim ako nije cas filozofije etike gde se uce raznorazni moralni stavovi i pogledi. Opet ti dozvoljavas nametanje misljenja drugome ....roditelja deci ....kako to? I opet bi u skoli ucio decu da je dobro ubiti dete i abortirati ga ali kao fol skola ne treba da uci moralu ... ali nemoralu treba .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Jel ti tvog sina saljes u skolu da ga uce o dobrim/losim aspektima ubistva? Takve stvari se valjda uce u kuci, i tako vaspitavaju roditelji i drustvo. Skoli to nije posao, uopste ne treba da se dotiche moralnog pitanja bilo koje teme, osim ako nije cas filozofije etike gde se uce raznorazni moralni stavovi i pogledi. Opet ti dozvoljavas nametanje misljenja drugome ....roditelja deci ....kako to? I opet bi u skoli ucio decu da je dobro ubiti dete i abortirati ga ali kao fol skola ne treba da uci moralu ... ali nemoralu treba .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Opet ti dozvoljavas nametanje misljenja drugome ....roditelja deci ....kako to? Ako si ti negde shvatio da je moj stav da roditelji ne treba da namecu misljenja deci, ili da skola treba da uci da je abortus dobar - onda moram da te razocaram, ja to nigde nisam rekao niti sam napisao.. nesto si ti tu pogresno razumeo. Забранити не могу, али га могу васпитати хришћански, као што јесам, да спозна границу коју Духом Светим установише много бољи и квалитетнији од нас, границу коју би ти "рационално" радо обрисао Ne brale moj pogresno si me razumeo, nemam nista protiv Hriscanskog vaspitanja, ja ga apsolutno podrzavam i dace Bog da tvoja deca prihvate apsolutno Hriscansko vaspitanje. Meni je malo dosadilo da se ponavljam ali evo za tebe posto te gotivim - ja imam protiv toga da drzavna skola moralno vaspitava decu, ako me kapiras. Jel se secas kako je bilo kada su vas komunisti vaspitavali, pa ste imali pesmice titu na prvoj strani citanke? E protiv takvih stvari sam protiv. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Ne znam kako mislis da ti objasnjavam stvari koje nisam rekao.... Ne brale moj pogresno si me razumeo, nemam nista protiv Hriscanskog vaspitanja, ja ga apsolutno podrzavam i dace Bog da tvoja deca prihvate apsolutno Hriscansko vaspitanje. Meni je malo dosadilo da se ponavljam ali evo za tebe posto te gotivim - ja imam protiv toga da drzavna skola moralno vaspitava decu, ako me kapiras. Jel se secas kako je bilo kada su vas komunisti vaspitavali, pa ste imali pesmice titu na prvoj strani citanke? E protiv takvih stvari sam protiv. Окренимо причу ...државна школа не сме заступати као званичне, као научне и као чињеничне, ставове секусално девијантних особа, и не сме мом детету наметати нешто што сматрам ненормалним и изопаченим...то је једино битно. Volim_Sina_Bozjeg and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Државна школа не сме заступати као званичне ставове секусално девијантних...то је једино битно. Slazem se. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Koje zvanicne stavove? Da su prirodna pojava vidjena svud redom ili da su takvi rodjeni? To nisu zvanicni stavovi seksualno devojatnih, to su zvanicni stavovi nauke. Neki ljudi se jednostavno rode seksualno devijantni isto kao sto se neki ljudi jednostavno rode mentalno zaostali. Dok ta seksualana devijacija nije opasna (kao naprimer pedofilija) stvarno ne vidim niakakv problem sa njima. Јел? Не делим твоју веру у "научност" тих ставова...напротив...сматрам их дубоко погрешним и нехришћанским. Педофилија је само на корак од хомосексуализма. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Не делим твоју веру у "научност" тих ставова...напротив...сматрам их дубоко погрешним и нехришћанским. Sta konkretno u naucnim stavovima smatras nehriscanskim? Da su neki ljudi jednsotavno rodjeni sexualno devijantni? Mada editovao sam post, da ne bi skretali u temu, ali kasno - video si. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Sta konkretno u naucnim stavovima smatras nehriscanskim? Da su neki ljudi jednsotavno rodjeni sexualno devijantni? Да...сматрам то духовном болешћу која има свој зачетак у детињству, која има свој постепен развој и која је изазвана разним факторима...никако није ствар "одређености". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Да...сматрам то духовном болешћу која има свој зачетак у детињству, која има свој постепен развој и која је изазвана разним факторима...никако није ствар "одређености". Sad da se rapsravljamo oko toga ne ide ja se ne slazem sa time (osim ovog prvog duhovna bolest), cak i da si u pravu, ukazao bih na ovu pricu: http://www.manastir-lepavina.org/blog/index.php?option=com_content&view=article&id=579:monah-alkoholiar&catid=4:duhovnost&Itemid=9 I time bih zavrsio moj doprinos ovoj temi. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Sad da se rapsravljamo oko toga ne ide ja se ne slazem sa time (osim ovog prvog duhovna bolest), cak i da si u pravu, ukazao bih na ovu pricu: http://www.manastir-lepavina.org/blog/index.php?option=com_content&view=article&id=579:monah-alkoholiar&catid=4:duhovnost&Itemid=9 I time bih zavrsio moj doprinos ovoj temi. Иако је алкохолисање грех, то никако не значи да требамо анулирати хришћанско становиште да је хомосексуализам полна извитопереност и грех (какви смо то онда хришћани?). Огромна већина хомосексуалаца, а поготово они који су гласноговроници, финансијери и заступници озакоњења истог, не сматрају то грехом те и не осећају потребу да се боре против истог, већ имају за циљ да другоме наметнуту своју слабост, своју извитопереност, као нормалност...разлог више, у хришћанском контексту, да између монаха алкохоличара који је и те како био свестан да чини грех и који се колико толико до краја живота борио против тога, и хомосексуалаца који своје полно усмерење не доживљавају као грех, апсолутно не постоји никаква паралела. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Ako si ti negde shvatio da je moj stav da roditelji ne treba da namecu misljenja deci, ili da skola treba da uci da je abortus dobar - onda moram da te razocaram, ja to nigde nisam rekao niti sam napisao.. nesto si ti tu pogresno razumeo. Svako zna da abortus nije dobar a to znas i ti pa i nisai ovu budfalastinu rekao ali se zalazes za pravo da majka sama odluci da li da abortira jer kao do po' kile ili kile dete ne bi moglo da opstane bez aparata pa je ova budalastrina ono sto daje zeni za pravo da abortira ..... Ovu glupost jesi napisao .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Педофилија је само на корак од хомосексуализма. Секс као телесно-физичко задовољење не доприноси никаквом духовном задовољењу. Само умирује тренутну острашћеност. Као и дрога, из једне приче уводи у другу...и тако долазимо на твоју изјаву да је прдофилија само корак од педерлука. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука