Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 Демократија важи за све сем за нас. i vidiš koliko straana moraš da potrošiš da bi to u miru rekao. Ђуро Станивук and Баба је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DanielaM Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Molim vas da neko, ko ima te informacije, napiše tačan naziv udžbenika i izdavača! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju, izdavač Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu Autonomne pokrajine Vojvodine Link https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 imas jedno 40 banki. To je 400 godina.. kolko da se zna .. A ove prepirke o abortusu trebalo bi da se vode na temi o tome .. inače, jezivo je da nam je polazište, kad je vrhunski Božiji dar u pitanju zloupotreba slobode ...da, zloupotreba .. Jer kako drugačije sagledati slobodu, kojom bi se ''oslobodili'' od tog vrhunskog dara.. Ignjatije, Баба, Volim_Sina_Bozjeg and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Dačić: Ružić je ozračen u Briselu, tražili su da gej brakove stavimo u udžbenike! Mi želimo da održimo Paradu, ali nemojte da to idealizujemo kao da je Sveto pismo, rekao je premijer Ivica Dačić u intervjuu za Naše novine. - Zato sam ja i rekao da nije prirodno, jer iza ovoga ide sledeći korak, a to su gej brakovi. Tražili su da to stavimo i u udžbenike. Da naša deca sutra o tome uče - naglasio je Dačić. On je kazao da je odluka Branka Ružića da najavi svoje učešće na Prajdu posledica poseteBriselu. - Svako ko ode u Brisel dobije malo pomračenje pod uticajem tih ideja. I Ružić je bio ozračen - zaključio je Dačić. On je napomenuo da nije protiv LGBT poipulacije i podsetio da je lično on stavio gej aktivistu Borisa Milićevića u Glavni odbor SPS-a. - Ovde je reč da nametnemo nešto nekome bez posledica. Znate, moje ljudsko pravo i pravo svake lepotice je da pokaže svoju lepotu. Ali u Saudijskoj Arabiji ili Iranu teško će moći da pokaže svoju lepotu, jer su tamo takva pravila. Takođe, ljubitelji njeguške prušute će teško uživati u njoj u arapskim zemljama. I svako drvo može rasti do neba, al` ne raste jer nema uslova - rekao je slikovito premijer Srbije. http://www.pressonline.rs/info/politika/287834/dacic-ruzic-je-ozracen-u-briselu-trazili-su-da-gej-brakove-stavimo-u-udzbenike.html http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Svako ko ode u Brisel dobije malo pomračenje pod uticajem tih ideja. I Ružić je bio ozračen - zaključio je Dačić. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Предајем у једној од школа са севера Србије у којој се појавио овај предмет. Ово је, ако сам добро схватио, школска година у којој ће се све само испробати. У мојој школи слушају га ученици 2. разреда. Предавачи су двоје младих људи..младић и девојка. Тек је почело са часовима. Присутан сам на свим седницама у школи а уопште нисам знао за увођење овог предмета у нашу школу. Сигуран сам да неке од колега још увек не знају да се тако нешто одржава. Мене су ,на пример, само обавестили да ће се уместо једног мог часа одржавати овај предмет те су ми час померили на друго место. Питаћу већ у понедељак ученике за утиске и погледати тај уџбеник ако га имају. Ignjatije, Милан Ракић, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Da, a ko ode u USA kod vrhunskih brainwashera taj dobije jacu dozu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Da, a ko ode u USA kod vrhunskih brainwashera. Kad odu u USA oni im kažu: Ma el vi slušate nekog čoveka a da niste sami taj čovek? kako da vas kupimo onda? Naši:Ma slušamo mi ali u Srbiji svi Bogočovek pa Bogočovek... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Kad odu u USA oni im kažu: Ma el vi slušate nekog čoveka a da niste sami taj čovek? kako da vas kupimo onda? Naši:Ma slušamo mi ali u Srbiji svi Bogočovek pa Bogočovek... Greska! Naši: Ma slušamo mi ali u Srbiji svi Tito pa Tito.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 4, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2013 Naši: Ma slušamo mi ali u Srbiji svi Tito pa Tito.. Траже га његови пионири и омладинци. Шта се чудиш. Тада нас нико није уцењивао парадама и пропагирањем хомосексуализма ђацима. Биле се неке друге врсте индоктринације. Само што су оне долазиле од саме државне власти. А ми трпимо поред њих и страни фактор. Докле бре, Кад ће Србин бити слободан и свој на своме. Код никог се не мешамо у државна питања и одлуке, а на нас се окомили и деценијама не попуштају разни ликови да нас оставе на миру. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Успео сам да дођем до поменутог уџбеника. Скенирао сам неке од страна на којима се налазе они "спорни" делови па ћу их поставити у пар наредних постова. Тако ћете ухватити контекст. Поставићу и садржај па ако неко има жељу да скенирам и поставим неки одређени део нека слободно каже. МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Октобар 8, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука