Рилски Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Da li ti sam znaš šta si hteo da kažeš? па то схвати као показатељ да ..самим тим кад не разумеш ... ниси у позицији да будеш на линији Истине.. ''својим ставом'' такав какав јесте... А зашто .. то тек требаш д аоткријеш у свом младом и неискусном животу ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Да ли се неко шали или су ово стварно цитати из уџбеника сексуалног васпитања? Nema je knjiga na netu (bar ja ne mogu da je nadjem), samo ovo sam iskopao, sadržaj i uvodna reč: Link Kad se uporede citati sa sadržajem ove knjige, onda ispada da je to to, jer postoje stvarno poglavlja i stranice koji su ovde citirani. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 To nisu sve do određenog trenutka, od trenutka kada se oplodi jajna ćelija pa pa neko vreme (kada je i zakonski dozvoljen abortus) to ustvari nije ništa drugo nego skup ćelija i nema skoro nikakve osobine čoveka. Ali pustimo sad to sa strane. Za definiciju abortusa sam se ispravio i jeste pogrešna. Ali ono drugo vezano za abortuse, zar bi se broj abortusa nešto značajnije smanjio njenom zabranom, ne bi već bi sve otišlo u ilegalu, a po žene koje vrše abortus bi bilo veokma opasno, jer ko zna u kakvim uslovima bi se to radilo. A onda dolazimo i do pitanja šta se dešava sa silovanom ženom, koja zatrudni itd. Takle moj stav je da li sam za abortus, tj. da li bih ga ikome preporučio? Ne, bih. Da li bih pokušao nekoga da ubdim u suprotno, da ne čini to. Pokušao bih. Da li bih nekome zabranjivao da to radi? Svakako da ne bih. A moj stav što se tiče oplođene jajne ćelije je i dalje isti, a to je da to nije živ organizam i nije čovek. Еххх!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 E, sad da li je gomila gluposti? Искрено, јесте гомила бесмислица и глупости. Оно објашњење о "настанку хомосексуалности" је смејурија која превазилази и њуз.нет Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Za petu čisto sumljam, a što se tiče kada tačno oko verovatno je to oko 12. Sada kod svakog je različito, ali neka konkretna granica mora da postoji. A i nisam baš stručan da bih to znao. Узгред ја сам и ''помало'' стручан на дату тему ... опет ''браздиш'' у заносу ...тако рећи заносиш се ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Pricamo o zacecu jednog zivota ljudi !!!!!!!!!!! Ko sme da ukine nesto tako sveto kao sto je zivot? Zgazi na zivot jer jos nema ruke i noge? sos ... _ _ _ ... Sanja Т. and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Pricamo o zacecu jednog zivota ljudi !!!!!!!!!!! Ko sme da ukine nesto tako sveto kao sto je zivot? Zgazi na zivot jer jos nema ruke i noge? sos ... _ _ _ ... Zabranimo i kontracepciju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Od autora, preko distributera, do ministara i skolskih kadrova koji ovu knjigu odobravaju, svi da se pohapse i plate kaznu. A to ruglo od knjige, sa sve ruglo ilustracijama, da se korisno upotrebi na jedini moguci nacin- za reciklazu. Raymond Red Reddington, -Владимир- and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Zabranimo i kontracepciju Зашто да не? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Узгред ја сам и ''помало'' стручан на дату тему ... опет ''браздиш'' у заносу ...тако рећи заносиш се ... Pa dobro onda nam reci, kada oplođenja jajna ćelija postaje čovek? Рилски је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Зашто да не? I ja bi jos dvoje Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ако је ово заиста уџбеник из којег ће деца да уче, моја деца сигурно неће похађати такав предмет. Онакве бљувотине неће допирати до њих док се ја питам. Немам ништа против образовања које би било засновано на едукацији о функционисању полних органа, трудноћи, полним болестима и сл. Али, увођење вредносног система у свему томе је МОЈ посао а не посао државе и НВО. Поред тога, ове глупости о еволутивном настанку хомосексуалности могу само да оштете интелигенцију детета. Дакле, ако је ово уџбеник - ЗБОГОМ сексуалном образовању. Верујем да ће ту реч изистити 99% родитеља када виде какво се смеће презентује деци. Sanja Т., Ђуро Станивук, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Потпуно неозбиљно чтиво ..чак и за оне који би се озбиљно бавили некаквим лудилом од ''сексуалног васпитања''... ово ко је дозволио да овакав уџбеник прође ... Само је показатељ колико смо ми као држава, друштво и људи трули ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Zabranimo i kontracepciju Pricam o zacecu zivota. Dakle vec se desilo! ubijas me Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Od autora, preko distributera, do ministra i skolskih kadrova koji ovu knjigu odobravaju, svi da se pohapse i plate kaznu. A to ruglo od knjige, sa sve ruglo ilustracijama, da se iskoristi za reciklazu. Мало је казна за тај олош... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука