Александар Милојков Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ово је гомила глупости! Јел ово шала људи? Стварно питам? Mилена КШ, Ђуро Станивук and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 http://www.scribd.com/doc/27681100/%D0%9C%D0%90%D0%A1%D0%90%D0%9A%D0%A0-%D0%9D%D0%95%D0%92%D0%98%D0%9D%D0%98%D0%A5 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 E, sad da li je gomila gluposti? Ja da se pitam recimo: 1. Izbacio bi ovo u zagradi. 2. Ili bi dao definiciju i objašnjenje pozitivne (ukoliko je ono što sam ja napisao da mislim na šta su mislili, gde su negativne pedofilija itd). onda bih ostavio uz to objašnjenj u suprotnom bi obrisao ovo "ozitivna". 3. Nema nikakvih problema, jer roditelji ne utiču na seksualno opredeljenje dece. 4. Bi ostavio, ali samo kao mogući hipotetički scenario (i to naglasio), jer je zanimljiv i u neku ruku logičan. 5. Nemam nikakvih problema sa tim 6. Zar nije tako? Misli se na fiziološke granice, a ne zakonske. 7. Bih ipak izbacio jer jeste neprecizna definicija. 8. Zar nije tačno. 9. Opet ništa ne bih menjao. 10. Šta u ovome nije u redu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ни мени није јасно, да ли ово може да буде истина?! Моја деца,по сваку цену,неће присуствовати таквим часовима. Оdahviing- Извини,али уопште не могу да схватим да си озбиљан у вези свега горе написаног.Мислим да само из неког ,само теби познатог разлога ,износиш овакве бесмислице''Kaš što rekoh to je skup ćelija unutar nekog drugog organizma, ukoliko ga taj organizam posmatra kao parazita'' Причаш ли о беби или о карциному? ''Dakle to nije živo biće to je deo tela žene.''??????? Да напоменем да сам мајка троје деце,али никада их нисам доживљавала,нити су били део мога тела, већ тело у телу! Ромејац, Broken, Ignjatije and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ја када велим да УДБА држи власт у Србији и РС...итд...мени кажу да сам блесав... Све је ово УДБА...убијали су нас 50 година...и данас настављају... Рилски је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ни мени није јасно, да ли ово може да буде истина?! Моја деца,по сваку цену,неће присуствовати таквим часовима. Оdahviing- Извини,али уопште не могу да схватим да си озбиљан у вези свега горе написаног.Мислим да само из неког ,само теби познатог разлога ,износиш овакве бесмислице''Kaš što rekoh to je skup ćelija unutar nekog drugog organizma, ukoliko ga taj organizam posmatra kao parazita'' Причаш ли о беби или о карциному? ''Dakle to nije živo biće to je deo tela žene.''??????? Да напоменем да сам мајка троје деце,али никада их нисам доживљавала,нити су били део мога тела, већ тело у телу! Potpis i od oca dvoje dece. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Да напоменем да сам мајка троје деце,али никада их нисам доживљавала,нити су били део мога тела, већ тело у телу! To nisu sve do određenog trenutka, od trenutka kada se oplodi jajna ćelija pa pa neko vreme (kada je i zakonski dozvoljen abortus) to ustvari nije ništa drugo nego skup ćelija i nema skoro nikakve osobine čoveka.Ali pustimo sad to sa strane. Za definiciju abortusa sam se ispravio i jeste pogrešna. Ali ono drugo vezano za abortuse, zar bi se broj abortusa nešto značajnije smanjio njenom zabranom, ne bi već bi sve otišlo u ilegalu, a po žene koje vrše abortus bi bilo veokma opasno, jer ko zna u kakvim uslovima bi se to radilo. A onda dolazimo i do pitanja šta se dešava sa silovanom ženom, koja zatrudni itd. Takle moj stav je da li sam za abortus, tj. da li bih ga ikome preporučio? Ne, bih. Da li bih pokušao nekoga da ubdim u suprotno, da ne čini to. Pokušao bih. Da li bih nekome zabranjivao da to radi? Svakako da ne bih. A moj stav što se tiče oplođene jajne ćelije je i dalje isti, a to je da to nije živ organizam i nije čovek. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ništa, ispisati dete iz takve škole i upisati u drugu, pri tome pozivati se i na ljudsko pravo, član 26-3: Roditelji imaju prvenstveno pravo da biraju vrstu školovanja za svoju decu. http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Language.aspx?LangID=src5 Ja mislim da je ovo izborni predmet, čini mi se, nisam siguran. Tako da dete ne mora da se upiše u drugu školu samo da ne izabere seksualno vaspitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 ''МОЈ СТАВ О ..'' Ц,ц,ц,ц ... ИСТИНА??? или ''МОЈ СТАВ'' ... Ово је форум људи који ВВВерују у Истину .. тј Оног који је ЈЕДИНИ ИСТИНА .. Дебела бразда у празнину ... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Ja mislim da je ovo izborni predmet, čini mi se, nisam siguran. Tako da dete ne mora da se upiše u drugu školu samo da ne izabere seksualno vaspitanje. I ja mislim da je tako sada...ali ko sto okacih izjavu pokrajinske sekretarke za omladinu i sport. "Nadam se da ćemo nakon godinu dana primene ovog projekta dokazati da ovaj predmet treba da postane,obavezni školski predmet", kazala je Marinika Čobanu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 ''МОЈ СТАВ О ..'' Ц,ц,ц,ц ... ИСТИНА??? или ''МОЈ СТАВ'' ... Ово је форум људи који ВВВерују у Истину .. тј Оног који је ЈЕДИНИ ИСТИНА .. Дебела бразда у празнину ... Da li ti sam znaš šta si hteo da kažeš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 To nisu sve do određenog trenutka, od trenutka kada se oplodi jajna ćelija pa pa neko vreme (kada je i zakonski dozvoljen abortus) to ustvari nije ništa drugo nego skup ćelija i nema skoro nikakve osobine čoveka. Ali pustimo sad to sa strane. Za definiciju abortusa sam se ispravio i jeste pogrešna. Ali ono drugo vezano za abortuse, zar bi se broj abortusa nešto značajnije smanjio njenom zabranom, ne bi već bi sve otišlo u ilegalu, a po žene koje vrše abortus bi bilo veokma opasno, jer ko zna u kakvim uslovima bi se to radilo. A onda dolazimo i do pitanja šta se dešava sa silovanom ženom, koja zatrudni itd. Takle moj stav je da li sam za abortus, tj. da li bih ga ikome preporučio? Ne, bih. Da li bih pokušao nekoga da ubdim u suprotno, da ne čini to. Pokušao bih. Da li bih nekome zabranjivao da to radi? Svakako da ne bih. A moj stav što se tiče oplođene jajne ćelije je i dalje isti, a to je da to nije živ organizam i nije čovek. А када "ћелије" постају дете? У другој, петој, или једанаестој недељи? Или по закону баш у дванаестој? "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Znate šta mene zanima da li neko vidi problem na nešto od ovog navedenog a da nije 1,2 ili 7. I eventualno 4. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 Heaven forbid! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2013 А када "ћелије" постају дете? У другој, петој, или једанаестој недељи? Или по закону баш у дванаестој? Za petu čisto sumljam, a što se tiče kada tačno oko verovatno je to oko 12. Sada kod svakog je različito, ali neka konkretna granica mora da postoji. A i nisam baš stručan da bih to znao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука