JESSY Написано Децембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Q2JShV-mWJ0 Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Oglo, JESSY, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Oglo and YOKA је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 YOKA је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 http://youtu.be/__obh4w6tD8 YOKA је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 ivona је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 JESSY and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 JESSY and Candy Butcher је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NovoIme Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 YOKA and ivona је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 YOKA and ivona је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука