Jump to content

"Српска црква је гора од свих јереси које су до сада лајале на небо"

Баба

Препоручена порука

Srbi su retka zivuljka koja svoj ego gradi na fiktivnom stradanju, radije nego na uspesima...

(Mada, kad shvatis da nikakve uspehe nemamo, postane logicno da probas makar da ides na kartu samosazaljenja... To jedino preostane)

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 122
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 24. 9. 2013. at 10:35, cloudking рече

Jevreji imaju za sta da se zale.

Ne znam sto ih tolko prozivate. Rasizam bas uzima maha...

Za sta oni imaju da se zale,a Srbi nemaju? Zlocine nad njima? Ubistva,proterivanja?Genocid?  O cemu pricas.

Poenta gore postavljenih pitanja je da kad su Srbi u pitanju oni idu na kartu sazaljenja,kukumacu itd. Kad je bilo koji drugi narod u pitanju evo izuzmimo Jevreje ali mi se pre sa njima mozemo porediti,sto ne odes u Srebrenicu i kazes Bosancima,alo bre sto idete na kartu sazaljenja,kukumacete tu bez preke potrebe? I sta da neki Srbin to uradi u Srebrenici sta bi ti rekao za njega? 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 10:35, cloudking рече

Jevreji imaju za sta da se zale.

Ne znam sto ih tolko prozivate. Rasizam bas uzima maha...

Човек те је лепо питао, како би изгледало када би то што причаш рекао припаднику неког другог народа , Јеврејину, америчком Индијанцу, било ком. То што си Србин не значи да имаш право да пљујеш по невиној српској крви проливеној кроз историју, и аутошовинизам је врста расизма .

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 11:28, -Владимир- рече

Човек те је лепо питао, како би изгледало када би то што причаш рекао припаднику неког другог народа , Јеврејину, америчком Индијанцу, било ком. То што си Србин не значи да имаш право да пљујеш по невиној српској крви проливеној кроз историју, и аутошовинизам је врста расизма .

Ma Cloudking mlati praznu slamu ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 11:28, -Владимир- рече

Nemam potrebe da pricam ikome ko ne kukumavci bez potrebe.

A to kolko ste nerealni potvrdjuje cinjenica da srpska stradanja izjednacavate sa jevrejskim i indijanskim.

Eto to je taj egoizam kad u svemu moras da budes prvi pa makar u stradanju. Pokazite malo postovanja prema zrtvama. Ne bi vam skodilo iako vam je protivprirodno.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 11:38, cloudking рече

A to kolko ste nerealni potvrdjuje cinjenica da srpska stradanja izjednacavate sa jevrejskim i indijanskim.

Eto to je taj egoizam kad u svemu moras da budes prvi pa makar u stradanju. Pokazite malo postovanja prema zrtvama. Ne bi vam skodilo iako vam je protivprirodno.

Немој да изврћеш речи, нико није бројао жртве. Питање је било само да ли би имао смелости да попљујеш и страдање других народа као што пљујеш по свом .

Овако, видим да  сматраш да Срби или нису страдали кроз историју или да српске жртве нису вредне било каквог поштовања. Добро је знати, само ми није јасно откуда толика мржња.

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 11:59, -Владимир- рече

Немој да изврћеш речи, нико није бројао жртве .Питање је било само да ли би имао смелости да попљујеш и страдање других народа као што пљујеш по свом .

Овако ,видим да сматраш да Срби или нису страдали кроз историју или да српске жртве нису вредне било каквог поштовања . Добро је знати , само ми није јасно откуда толика мржња.

Imam smelosti da to kazem svakome ko kukumavci bez potrebe.

Expand  

Подели на овим сајтовима

E sad...zasto kad ja napisem "kukumavcenje bez razloga" vama prvo padnu jevreji na pamet, je nesto o cemu bi itekako moglo da se prica...

Expand  

Подели на овим сајтовима

Милиони Срба су страдали и то је за тебе ништа.

Сваки Србин који одбаци веру Православну постаје одмах неприајтељ својој браћи по крви, а слуга непријатељима.

Сећам се пре 20 година причају људи о нашим народним песмама, како имају поруку, како су им се најумније светске главе дивиле, кад ће један назарен : " Шта ту им лепо и красно, само неко вино пију и набијају Турке на копља, секу им главе, убијају дахије....  Стално нека дивљаштва према Турцима који су хтели у оно доба уједињену и правну државу... :.mislise.

Разговарао сам с разним људима и нико неће да пљује по своем као антисрби. На Гету ми је зимер био Турчин који је у небеса дизао њихове султане без обзира што су једни друге давили, у море бацали и рају на коље набијали. У Бисерју св.Анте пише да РМК црква никада није продавала индулугенције, да су то измислили непријатељи РКЦ и бадава сва историја нећеш наћи Хрвата који ће се одрећи својих.

Подели на овим сајтовима

Клаудкинг изгледа пише у моментима практичне борбе за легализацију дрога.

Пошто ми некако не делује ни глуп ни ретардиран, а тешко да ће неко њему оваквом да плати за било шта, једино логично објашњење за ове глупости је да се учукао па сео за комп.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 13:00, о.Небојша рече

Милиони Срба су страдали и то је за тебе ништа.

Сваки Србин који одбаци веру Православну постаје одмах неприајтељ својој браћи по крви, а слуга непријатељима.

Сећам се пре 20 година причају људи о нашим народним песмама, како имају поруку, како су им се најумније светске главе дивиле, кад ће један назарен : " Шта ту им лепо и красно, само неко вино пију и набијају Турке на копља, секу им главе, убијају дахије.... Стално нека дивљаштва према Турцима који су хтели у оно доба уједињену и правну државу... :.mislise.

Разговарао сам с разним људима и нико неће да пљује по своем као антисрби. На Гету ми је зимер био Турчин који је у небеса дизао њихове султане без обзира што су једни друге давили, у море бацали и рају на коље набијали. У Бисерју св.Анте пише да РМК црква никада није продавала индулугенције, да су то измислили непријатељи РКЦ и бадава сва историја нећеш наћи Хрвата који ће се одрећи својих.

Dobre si uzore naso. Sto ne nadjes nekoga ko radi dobre stvari pa sa njim da se meris a ne "turci slave svoje sultane znaci i moramo isto tako"...

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 11:38, cloudking рече

Сами Јевреји овде код нас, сви они који су ми пријатељи, изједначавају своја страдања са нашим страдањима.

Јер смо заједно страдали на овим просторима, мање више од истих душмана.

Сад је већ неумесно ово што пишеш, сем што је глупи аутошовинизам (у случају да јеси Србин) .

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 13:20, RYLAH рече

Клаудкинг изгледа пише у моментима практичне борбе за легализацију дрога.

Пошто ми некако не делује ни глуп ни ретардиран, а тешко да ће неко њему оваквом да плати за било шта, једино логично објашњење за ове глупости је да се учукао па сео за комп.

Znas kako... Glupost je najlakse opovrgnuti. A ako nesto ne mozes i ne umes da opovrgnes onda lepo samo uzmes i proglasis to za glupost i automatski si svetski mega car i zvezda foruma :D

B)

A zapravo si ogrezao u sopstvenu glupost.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 13:25, cloudking рече

Znas kako... Glupost je najlakse opovrgnuti. A ako nesto ne mozes i ne umes da opovrgnes onda lepo samo uzmes i proglasis to za glupost i automatski si svetski mega car i zvezda foruma :D

B)

A zapravo si ogrezao u sopstvenu glupost.

Не бламирај се више, мајке ти. Постајеш лагано и трансферчина тотална.

Раније сам само мислио да си докони трол, сад ми је мука некад да читам глупости које пишеш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 24. 9. 2013. at 13:24, Жељко рече

Сами Јевреји овде код нас, сви они који су ми пријатељи, изједначавају своја страдања са нашим страдањима.

Јер смо заједно страдали на овим просторима, мање више од истих душмана.

Сад је већ неумесно ово што пишеш, сем што је глупи аутошовинизам (у случају да јеси Србин) .

Ko prica o ovim prostorima? Govorili ste o stradanju jevreja, to se valjda podrzumeva da se misli globalno... Il vi priznajete samo jevrejske zrtve sa terirorije srbije. Sto je glupo.

Expand  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...