Срђан Шијакињић Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 http://www.puo.spc.rs/internet-prodavnica/category/81/Књиге%20/Уџбеници%20за%20богословије Људи како су ове књиге овако јефтине? Шта је цака? Историја Цркве за 120 дин! Логика за 80! JESSY је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 http://www.puo.spc.rs/internet-prodavnica/category/81/Књиге%20/Уџбеници%20за%20богословије Људи како су ове књиге овако јефтине? Шта је цака? Историја Цркве за 120 дин! Логика за 80! Па мени је као и свим људима прво објективно мерило са производом материјал од кога је израђен. На пример, иконописана икона јасно је да је скупља од каширане. Ок, ако материјал не спада у најбитнију одредницу квалитета, садржај књиге је много важнији од папира. Најбитнији је садржај, али сматрам да нема разлога да не обратимо пажњу на изглед и материјал од кога је израђен неки предмет. Ако себи можемо да приуштимо квалитет, зашто да не?! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 У продавници цене нису уопште високе. Volim_Sina_Bozjeg, Јевсевије and nana је реаговао/ла на ово 3 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ja nicph odlicno razumem ona ne deli packe zato sto joj se ne svidja neka licnost vec zato sto niko ne procita lepo sve i do kraja i razmisli sta je neko hteo da kaze. U svakom slucaju radujem se prodavnici i radujem se vama koji mislite da je skupa i fenseraj iako niste ni bili tamo. (radujem vam se jer verujem da ce se to promeniti u vama) Ikonostas cena ? = skupo smo prosli. a sada druga prica: Pitaju svestenika koliko je kostao ovaj vas lepi ikonostas? Svestenik: ono sto vama ima cenu (ikonostas) za nas je neprocenljive vrednosti. мирођија and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 У продавници цене нису уопште високе. ..тако сам и мислила....јер као што рекох, када су били у Нушићевој , били су међу најјефтинијима... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 У продавници цене нису уопште високе. sta ima sve brate u prodavnici? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 sta ima sve brate u prodavnici? па овде ти је део асортимана....http://www.puo.spc.r...ca/category/81 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Од свих дивних излога на Теразијама и у Кнезу, ваља да има и један црквени, па макар и била продавница, луксузна....а и није нешто луксузна споља гледано. (нисам био, говорим по овоме са слика) Породице са децом ће ићи по многим радњама, али ће налетети и на једну лепу црквену продавницу......можда ће неко дете рећи "мама хајде да уђемо"....можда ће тражити неку сликовницу........можда ће спољашњи сјај привући нечије очи да уђу, отворе неку књигу, купе неку ситницу и миц по миц.....туп у Цркву Објекат је враћен. Лепо је уређен. А колико су само лепи слични објекти у Русију, да не кажем раскошни! Па зар је то минус? JESSY, marko_13, Mилена КШ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Тако је бре Драле, брате. Gordana ., JESSY, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 па овде ти је део асортимана....http://www.puo.spc.r...ca/category/81 Znam sestro,ali interesuju me stvari iz nasih manastira cega ima na slikama,ali nema na ovom sajtu internet prodavnice. Kao npr sto u novoj prodavnici ima organska hrana i proizvodi a toga nema na sajtu itd. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Браво Драшко! "У сриду!" Драшко and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Огорчен елитизмом СПЦ и снебивањем форумаша на изглед најновијег СПЦ хипермаркета, одлучио сам да брез благослова и у 'зинат свима, у својему роднем селу отворим сличан бакалук, али са народне цене и за народ. Навалите, нема чега нема, од непрскани јабука до дрвени јаји за Васкрс. Изволите се доћи. Црквена радња код Мићу, Мали Брчићи, код В.Плане Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ne kažem da crkvene prodavnice ne treba da postoje,naprotiv.Ali danas postoje neke druge stvari za koje mi se čini da su mnogo važnije od obične trgovine.Na primer neka humanitarna akcija crkve koja će da posveti pažnju deci bez roditelja,ne samo da im pokloni nešto materijalno,već da im neko stavi do znanja da su voljena i prihvaćena. Cene nisu visoke koliko sam shvatila,imaće ko da kupuje,u to ne sumnjam,ali mi je ponekad žao što neki ljudi gomilaju knjige,ikone,krstiće....i ostalo,a da im to nije toliko potrebno.... Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Од свих дивних излога на Теразијама и у Кнезу, ваља да има и један црквени, па макар и била продавница, луксузна....а и није нешто луксузна споља гледано. (нисам био, говорим по овоме са слика) Породице са децом ће ићи по многим радњама, али ће налетети и на једну лепу црквену продавницу......можда ће неко дете рећи "мама хајде да уђемо"....можда ће тражити неку сликовницу........можда ће спољашњи сјај привући нечије очи да уђу, отворе неку књигу, купе неку ситницу и миц по миц.....туп у Цркву Објекат је враћен. Лепо је уређен. А колико су само лепи слични објекти у Русију, да не кажем раскошни! Па зар је то минус? Brate cista istina...a sad cu na konto tvoje poruke obrazloziti moju poruku tamo negde na prvim stranama ove teme. Hvala Bogu da se crkvi vraca oteto,hvala Bogu da se otvaraju ovakve prodavnice,hvala Bogu da se grade crkve,manastiri,hvala Bogu gde god da se okrenes nice neki novi hram,hvala Bogu da ima dosta donacija,priloga,priloznika,hvala Bogu na tome. I daj Boze da toga bude jos vise. Moja poruka je bila na konto toga da uprkos svemu ovome nabrojanom ljudi se zale pa na svu tu situaciju uvode cenovnike u crkvu,na svu tu situaciju imas neko je ovde okacio poredjenje neki proizvod koji je skuplji 6,7 000 dinara u odnosu na tamo gde se proizvodi (a pritom sigurno da kad se kupuje na veliko cena je jos manja dakle razlika je jos veca) i slicno. A sto se mene tice hvala Bogu da ima ovakvih prodavnica sve vise,jer i tu se pronadje cesto mir. E sad sto prica Lara sto sa druge strane crkva bi trebala da bude majka svog naroda i da bude i sa druge strane mnogo vise nekih humanitarnih dogadjaja koje crkva organizuje,a kojih realno nema u nekoj velikoj meri ili bar meri u kojoj moze biti. Moje vidjenje da crkva treba na svaki nacin da pomaze i decu bez roditelja i ugrozene i siromasne ljude,da se aktivno angazuje po pitanju otvaranja kuhinja za siromasne,da se aktivno ne samo apelima bori za opstanak naseg naroda,da se ne bori samo apelom protiv bele kuge nego nesto konkretno da uradi po svim tim pitanjima...bez obzira sto su te stvari neke koje drzava i vlast treba da resavaju,upravo crkva treba da pokaze spremnost da ako treba stane u prvi red resavanja problema,pa sad ko ima obraza neka se ne prikljuci. Nazalost toga nema u nekoj vecoj meri,medjutim to je sve za neku drugu temu,jer se to ne kosi sa otvaranjem prodavnica i slicno. Gordana . and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2013 Ja nicph odlicno razumem ona ne deli packe zato sto joj se ne svidja neka licnost vec zato sto niko ne procita lepo sve i do kraja i razmisli sta je neko hteo da kaze. U svakom slucaju radujem se prodavnici i radujem se vama koji mislite da je skupa i fenseraj iako niste ni bili tamo. (radujem vam se jer verujem da ce se to promeniti u vama) Ikonostas cena ? = skupo smo prosli. a sada druga prica: Pitaju svestenika koliko je kostao ovaj vas lepi ikonostas? Svestenik: ono sto vama ima cenu (ikonostas) za nas je neprocenljive vrednosti. Не разумем како је неко на основу прелепо и допада ми се књижара и духовна литература могао да закључи да сам била тамо, тема посебно обилује фотографијама радње ( детаљи), на основу фотографија је више њих коментарисало, не само ја. Из других порука није се разумело да су били тамо, него да сам баш ја из Копенхагена била тамо, зато што сам написала да је прелепо, а неко ко је написао да је радња рај за богате, кичерај, да је за високу класу, фенсерај, разуме се да није био у радњи. Како? Онда, ја сам могла из фазона ставити локацију Копенхаген, то ми каже неко ко је из фазона ставо локацију Београд, зато што неко други тамо има за локацију Марс. Брате, нисам се задржала на форуму да волим или мрзим људе. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука