Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 ZASTO si dosao na temu o deizmu da bi pricao nesto deseto?! Bar se potrudi da procitas sta je deizam posto ocigledno ne kapiras sto se vidi po tvojim komentarima. Ti ne razumes da se Bog podjednako javlja i deistima i pravoslavcima jer On je ono sto Jeste. Deisti lazu i sebe i druge sto se jasno vidi iz mojih tekstova. Nemoj bezobrazno na prvu loptu nego mi citiraj stvari koje ovde navodim a da nemaju kontekst sa temom. Ako nadjes jednu stvar onda mozes biti tako bezobrazan. Ma da nista strasno sto se mene tice ovde sam da ti objasnim. Ne generalizuj ono sto ti ne mozes da skapiras. Procitao sam ja sta si napisao da je deizam. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Вероватно зато што деизам има свој крај, до кога смо дошли разним констатацијама....ми би још да се играмо Brate el on stvarno to ne vidi ili se eto tako navrzao na mene da mi dokaze da nisam zavrsio prvi razred osnovne skole? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Tvorac fudbala itekako zeli da igra fudbal i da konstantno i neprekidno ucestvuje u njemu. Da ali ako tvorac fudbala može na emaforu da upiše rezultat koji hoće (a kako vi tvrdite), ponekad to i učini, da li onda fudbal gubi smisao, pogotovu te utakmice, ali i cela liga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Септембар 19, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Deisti lazu i sebe i druge sto se jasno vidi iz mojih tekstova. Iz tvojih tekstova se osim tvog intelekta ne vidi nista drugo. Predpostavljam da deisti imaju cilj da lazu da bi sluzili sotoni i da bi skrenuli sa puta prave hriscane? p.s Da li treba pominjati ili se to zna da su deisti iluminati koji u slobodno vreme cipuju ljude po naredbi Vatikana? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Da ali ako tvorac fudbala može na emaforu da upiše rezultat koji hoće (a kako vi tvrdite), ponekad to i učini, da li onda fudbal gubi smisao, pogotovu te utakmice, ali i cela liga. Ne upisuje rezultat kako hoce jer i za njega vaze pravila kao sto su i za Bogocoveka Hrista vazila pravila u njegovoj covecanskoj prirodi. Ako nije jasno pitaj me. Dakle za razliku od deista ja jasno tvrdim da Bog ucestvuje u zivotu nerekidno i direktno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Iz tvojih tekstova se osim tvog intelekta ne vidi nista drugo. Predpostavljam da deisti imaju cilj da lazu da bi sluzili sotoni i da bi skrenuli sa puta prave hriscane? p.s Da li treba pominjati ili se to zna da su deisti iluminati koji u slobodno vreme cipuju ljude po naredbi Vatikana? Dakle stvarno si chudo. Znas li ti momce da je najopasnija stvar lagati sebe? To je toliko lose da su ideologije crvenkapa po opasnosti. Moj intelekt ovde prepoznaju nije ni velik niti mi treba ali ono sto ti pises niko ne moze prepoznati kao svoju misao. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Деисти не желе да имају одговрност ни пред Богом ни људима, а ни према самима себи... И онда су тако у резерви оставили могућност за постојање некога моћног,који би ипак могао да их извуче кад им душа буде на издисају... Ђуро Станивук and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Деисти не желе да имају одговрност ни пред Богом ни људима, а ни према самима себи... И онда су тако у резерви оставили могућност за постојање некога моћног,који би ипак могао да их извуче кад им душа буде на издисају... Pretpostavljam da ce im Hristos reci: Ne poznajem vas. (kao sto pise u svetom pismu) A i kako da ih prepozna kad nisu ucestvovali u zivotu sa Bogocovekom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 Деисти не желе да имају одговрност ни пред Богом ни људима, а ни према самима себи. То је то.....лакше је тако Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2013 То је то.....лакше је тако Napisao sam im to isto pre par strana ali nisam bio u temi izgleda Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука