Jump to content

Brutalni incident sokirao Novi Sad

Препоручена порука

Хе,хе, хе не знате ви још моје ставове...  ;)

Знам ја. Ти ћеш да се кандидујеш за неку власт у држави и покупићеш све гласове ових националиста, а онда БУМ! Либерална држава на мала врата. :D Али прави класични либерализам, а не овај неолиберализам што се сви фрљају и нико не зна шта је то.

Имаш мој глас, ако ми на пп кажеш да је тако. =)

Подели на овим сајтовима

Једни бесомучно краду, други са слашћу убијају, трећи патолошки лажу, четврти су опасно психички болесни, пети би у свом лудилу да поцепају сваки педаљ Србије и буду мали господари...одавно није било овако узбудљиво у Србији.

Осим од (13)89те на овамо.

Подели на овим сајтовима

Осим од (13)89те на овамо.

Одавно су се црни облаци надвили над нама...ма немамо ми Срби појма колико смо срећни због тих облака - то је доказ да нас свака власт воли и штити од штетног сунчевог зрачења.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Хе,хе, хе не знате ви још моје ставове...  ;)

Како си ти наиван и како те ови ложе...врдаш мој Жељко ни сам не знаш који су твоји ставови...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Одавно су се црни облаци надвили над нама...ма немамо ми Срби појма колико смо срећни због тих облака - то је доказ да нас свака власт воли и штити од штетног сунчевог зрачења.

Добро бре Соломоне,не бедачи толико, ако си бар и официјалнмо хришћанин (а више се од тога) ,онда покажи бар минимум оптимизма...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Јој, сваки пут се сетим панике и сакривања од помрачења сунца.

Подели на овим сајтовима

Како си ти наиван и како те ови ложе...врдаш мој Жељко ни сам не знаш који су твоји ставови...

Желиш да чујеш?

По питању државе исти онакви какве је имао Достојевски.

Подели на овим сајтовима

Желиш да чујеш?

Охо! И ја исто. :D

Подели на овим сајтовима

Добро бре Соломоне,не бедачи толико, ако си бар и официјалнмо хришћанин (а више се од тога) ,онда покажи бар минимум оптимизма...

Оптимиста сам...верујем да ћемо закорачити у светлу будућност и да ће се чути "буп".

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Држава Србија такође следује Достојевском...док се у њој једни замајавају око идиота, браћа карамажњавају.

Подели на овим сајтовима

Држава Србија такође следује Достојевском...док се у њој једни замајавају око идиота, браћа карамажњавају.

А све се дешава у подземљу... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...